Steve Harley

Steve Harley

2 videó
Steve Harley (született Stephen Malcolm Ronald Szép,1951, február 27-én Deptford, London, Anglia) egy angol énekes és dalszerző, legismertebb munkája a 1970-es rockegyüttes Cockney Rebel, akivel még időnként túrák.
Harley született Deptford, London déli részén, 1951-ben, mint Stephen Szép volt, és a második öt gyermek a családban. Mint egy gyerek, Harley szenvedett gyermekbénulás, a kiadások négy évet kórházban év között 3 és 16 Ő nagy műtéteken mind 1963 és 1966 után lábadozik a műtét évesen 12, Harley vezették be, hogy a költészet TS Eliot és DH Lawrence, a próza a John Steinbeck, Virginia Woolf és Ernest Hemingway, és a zenéje Bob Dylan, ami inspirálta őt, hogy a karrier a szavak és a zene. A 10 éves korában, ő kapott egy spanyol, nylon-felfűzve gitár a szüleitől egy karácsony. Harley anyja egy jazz énekes. Harley tanítványa volt Edmund Waller Általános Iskola New Cross, London. Ezután részt vett rövidáru "Aske a Hatcham Boys Gimnázium, amíg ő volt a 17. Figyelembe klasszikus hegedűleckéket kortól 9-15, játszott hangszeren a iskolai zenekarban. Elhagyta az iskola nem fejezte emelt szintű vizsgák és később vette az A-szintű angol évei közepén 30-as évek.
1968-ban, a 17 éves korában, Harley kezdett dolgozni, mint gyakornok könyvelő a Daily Express, ami volt az első teljes munkaidős állást. Ez volt annak ellenére, hogy csak nyert 24% az ő ál O-szintű matematika vizsga. Innen haladt válni egy riporter, és kezdetben által megkérdezett különböző újságok szerkesztői. Harley végül aláírta a vonat Essex megyei napilapok. Több mint ez a három éves időtartamra Harley dolgozott a Essex megye szabvány, a Braintree és Witham Times, a Maldon és Burnham Standard and a Colchester Evening Gazette. Ezután visszatért Londonba dolgozni a kelet-londoni Hirdető. A sok közül Harley társaik, akik ezután szerezni sikeres karriert nemzeti újságírás volt John Blake és Richard Madeley, az utóbbi, aki átvette az íróasztal lemondanak Harley a ELA 1972-ben.

Steve Harley & Cockney Rebel - Sebastian
Steve Harley - Make Me Smile (Come Up and See Me)

 
   

Steve Harley & Cockney Rebel - Sebastian



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2015. december 18. Nézettség: 594

Tetszik