Hot Chocolate (zenekar)

Hot Chocolate (zenekar)

5 videó
Hot Chocolate egy brit soul zenekar népszerű a 1970-es és 1980-as években alakult meg Errol Brown és Tony Wilson. A törvény volt legalább egy találatot között évente 1970 és 1984-ig tartó, valamint a dal "You Sexy Thing" tette a Top 10-ben három évtizedben.
A zenekar eredeti neve "Hot Chocolate Band" által Mavis Smith, aki dolgozott az Apple Corps sajtóiroda. Ez hamar lerövidült a Hot Chocolate által Mickie legtöbb.

Hot Chocolate kezdték munkásságát, hogy egy reggae változata John Lennon "s" Adj esélyt a békének ", de a frontember Errol Brown azt mondták neki szükséges engedélyt. Ő megkereste az Apple Records, felfedezte, hogy Lennon szerette az ő verzióját, és a csoport ezt követően aláírta az Apple Records. A link rövid életű volt, mint a Beatles kezdtek szakítani, és az Apple kapcsolatot hamarosan véget ért.

1970-ben Hot Chocolate, segítségével zenei producer Mickie legtöbb kezdte felszabadító pályák vált slágerek, mint a "szerelem élet", "Emma", "You Could Have Been a Lady" (egy amerikai és kanadai sláger április Bor ), és az "I Believe in Love". Minden e kibocsátásokat voltak a Rak lemezkiadó tulajdonában lévő legtöbb. Brown és a basszusgitáros Tony Wilson írta a legtöbb eredeti anyagot, és azt is, feltéve találatban Herman remeték, "Bet Jelenlegi Élet I Do", és Mary Hopkin, "Think About Your Children".

HOT CHOCOLATE - Brother Louie
Hot Chocolate - Emma
Hot Chocolate - Put Your Love In Me (1977) HQ
Hot Chocolate - So You Win Again (1977) HQ
Hot Chocolate - You sexy thing 1975

 
   

HOT CHOCOLATE - Brother Louie



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. december 20. Nézettség: 930

Tetszik