The drifters

The drifters

11 videó
The Drifters egy hosszú távú amerikai doo-wop és R & B / soul énekes csoport. Ők eredetileg alakult, hogy szolgáljon a hátlap csoport Clyde McPhatter (a Billy Ward és a Dominó) 1953-ban.

Szerint a Rolling Stone magazin, a Drifters voltak a legkevésbé stabil a nagy vokális csoportok, mint volt az alacsonyan fizetett zenészek által bérelt George Treadwell, aki a tulajdonában lévő Drifters nevét. Voltak 60 énekes a történelem, a Treadwell Drifters sor, többek között több szilánkcsoport korábbi Drifters tagok (nem tartozó Treadwell vezetése). Ezek a csoportok általában azonosítható egy birtokos hitel, mint a "Bill Pinkney adatbankjában Eredeti Drifters", "Charlie Thomas Drifters", stb

Voltak három Golden korok a Drifters; Az 1950-es években, a 1960-as és 1970-es években (post-atlanti időszak). Ezekből, az első Drifters által alkotott Clyde McPhatter, bekerült a Énekegyüttes Hírességek Csarnokába, mint "The Drifters". A második Drifters, mely Ben E. King, külön-külön iktatták be a Énekegyüttes Hírességek Csarnoka a "Ben E. King és a Drifters". Az ő indukciós, a Rock and Roll Hall of Fame kiválasztott négy tag az első Drifters, kettő a második Drifters, és egy a poszt-atlanti Drifters.

Szerint a Énekegyüttes Hall of Fame: "Through zűrzavar és a változások, az (eredeti) Drifters sikerült beállítani zenei irányzatok és adja meg a nyilvánosság 13. chart slágerek, amelyek többsége legendás felvételek ma." [4] Matching feat, a későbbi formációk a Drifters sikerült, hogy a közvélemény 13 Billboard Hot 100 top 30 chart találat.

Save the last dance for me - The Drifters - Instrumental cover by Dave Monk and Dave Monk
The Drifters "This Magic Moment"
The Drifters 'All Time Greatest Hits' 1959 1965 [HD] with Playlist
The Drifters - Kissin' In the Back Row of the Movies
The Drifters - Stand By Me
The Drifters - Stand by Me (Official Music Video)
The Drifters - You're More Than A Number In My Little Red Book 1976
The Drifters Best Of The Greatest Hits Compile by Djeasy
The Drifters White Christmas
Under the boardwalk - The drifters
the driffters_ Saturday night at the movies HQ sound

 
   

Save the last dance for me - The Drifters - Instrumental cover by Dave Monk and Dave Monk



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. december 20. Nézettség: 585

Tetszik