Izzy Bizu

Izzy Bizu

1 videó
Izzy Bizu (született:1994, április 28-án), egy brit dalszerző-énekes, az etióp származású, aláírta az Epic Records. Bizu gyűjtött többségi rádió támogatásával BBC Radio 1 "s Annie Mac és Phil Taggart és a BBC Radio 1Xtra 's Trevor Nelson. Azt támogatta Sam Smith, csökevényes, és a rókák a legújabb brit túrák. Novemberben 2015 Bizu rövid listára került a Brit Kritikusok Choice díjat.
Bizu: Dél-Nyugat-Londonban. Született egy etióp anya és angol apa, ő nőtt fel hallgat Ella Fitzgerald, Bettye Swann és James Brown , és felhívja e hatásokról mellett újabb befolyásoló tényezők, mint Amy Winehouse és Adele a ötvözze a soul, funk, jazz és pop.
Bizu úgy jellemezte magát, mint egy rajongó a jazz-fusion-keverékek és a szeretője zömök pártok és raktár rave. Úgy nőtt fel hallgat Ella Fitzgerald, Bettye Swann és James Brown , és felhívja e hatásokról mellett újabb befolyásoló tényezők, mint Amy Winehouse és Adele hogy ötvözze a soul, a funk, a jazz és a pop. is sorol The Black Keys, Diana Ross, nyelvtan és Sam Cook közül ő más hatásokkal

Izzy Bizu - What Makes You Happy (Live) - dscvr ONES TO WATCH 2016

 
   

Izzy Bizu - What Makes You Happy (Live) - dscvr ONES TO WATCH 2016



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. december 26. Nézettség: 512

Tetszik