The Tremeloes

The Tremeloes

7 videó
A Tremeloes egy angol verte csoport alapította 1958-ban Dagenham, Kelet-Londonban, és még ma is aktívak.
Zenéjük mindig elérhető a CD-t, és elég gyakran koncerteznek, és része a pop-ébredés azt mutatja, hogy folyamatosan bejárjuk az Egyesült Királyságban. A line-up többször változott 1972-től kezdődően, az első új belépők hogy Bob Benham és Áron Woolley (csere Blakley és Hawkes, akik mindketten később visszatér a zenekar), gyakorlatilag ha az összefonódás Tremeloes kezelt csoport az úgynevezett Jumbo. Munden maradt az egyetlen állandó tag. Hawkes követett szólókarrierbe egy ideig termelő két albumot RCA Records a Nashville, Tennessee. 1979-ben visszatért Angliába, és újra csatlakozott az Tremeloes ahol az is maradt 1988-Chip elhagyta a Tremeloes összpontosítani ügyvezető fia, Chesney, akinek első számú sláger rekordot "című One and Only". 1992 Hawkes turnézott ismét csak szólóban. Blakley készített feljegyzéseket más cselekmények, beleértve a Rubettes, Zsákos Bilbó és Mungo Jerry. 1983-ban az eredeti kvartett megreformált és tette az alsó folyásánál a brit Top 100 azok cover version a Europopot hit "szavak", vesztes ki újraaktiválódása az eredetit FR David.

Szólistaként Poole nem feltérképezni a későbbi bejegyzések, de folytatta a sikeres kabaré karrierjét. Leányait Karen és Shelly, nyomja meg a slágerlistákat 1996 Alisha padlásán. Blakley meghalt rákban 1996 júniusában hagyta Munden és Nyugat, hogy továbbra is összehangoltan újabb újoncok Dave olajsütő (basszus) és Joe Gillingham (billentyűs hangszerek). Jeff Brown, egykori basszusgitárosa és ének az édes, cserélni Fryer 2005-ben Dave Fryer visszavonult Németországban élnek, miután elhagyta a zenekart, és továbbra is zenét írni és játszani néha.
A Tremeloes még ma együtt: Nyugat és Minden feladataik régi anyag összehangoltan egész Európában zenészekkel más 1960-as és 1970-es sávban. Hawkes is még aktív előadóművész és vezeti saját zenekarát osztály '64. Brian Poole még túrák bandájával a Electrix. Rick Westwood visszavonult a Tremeloes végén 2012-ben.

Me And My Life (The Tremeloes, Greatest Hits)
The Tremeloes - Here Comes My Baby 1967
The Tremeloes - My little lady - 1968
The Tremeloes - Suddenly You Love Me
The Tremeloes - Yellow River 1970
Tremeloes - Call Me Number One 1969
Tremeloes - Here comes my Baby & Silence is golden 2011

 
   

Me And My Life (The Tremeloes, Greatest Hits)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. december 31. Nézettség: 997

Tetszik 1 Raffai Tibor kedveli
Raffai Tibor