The Tuttles

The Tuttles

24 videó
A Tuttles AJ Lee egy többnyire gyerek zenekar bluegrass és a régi idők zenei alapú Palo Alto, CA. Jellemzőjük két legszebb fiatal énekesek az országban Molly Tuttle és AJ Lee, és a nagy sebességű szedés Molly testvérek, Sullivan és Michael. Felléptek a néhány kaliforniai vezető zenei fesztiválok, beleértve Eper és a Kaliforniai Bluegrass Egyesület Apák napja Fesztiválon. YouTube-videók látta több mint kétmillió néző. Az zenei irányt apjuk adja, Jack, hosszú ideje bluegrass zenész és tanár, A Tuttles AJ Lee van ragadtatva a közönséget a magas szintű bluegrass képességeit. Lemezük, Bemutatkozik A Tuttles AJ Lee.

Molly Tuttle (18) énekel vezethet, és játszik több eszközön. Fiatal kora ellenére, ő fejlődött az egyik premier akusztikus zenészek az országban. Mint énekes, dalszerző, bendzsós-gitáros, őt csodálják a rajongók szerte az országban. Felvette az első CD-t az apja, Jack Tuttle. A tizenöt éves korában, ő tanította flatpicking gitáron játszani, a California Coast Zenei Táborban. Molly remekel, mint egy sokoldalú énekes, mély gyökerei vannak régi és bluegrass, de egyre inkább ösztönös értelemben a kortárs zene állított országos figyelmet. Dennis Brunnenmeyer, KVMR rádió on-air személyiség mondta neki CD, "vele kristálytiszta hang, éles falsettos és az ő látszólag ösztönös értelmezések, The Old Apple Tree van kötve, hogy csak az első a sok CD jönni. Tartsd szem és mindkét fülét képzett Molly Tuttle. Ez az egyik fiatal nő nem akarja figyelmen kívül hagyni.
AJ Lee (13) az egyik legkiválóbb fiatal énekesek bluegrass az országban. A teljes hang, amely tükrözi a mély megértése bluegrass énekel, ő volt a kedvence bluegrass fesztivál négy évig. A nyolc éves, ő arra kérik, hogy végre jelentős bluegrass események, beleértve a IBMA FanFest Nashville-ben. 2008-ban, AJ végre jelentős NASCAR esemény Indianapolis hogy a közönség a 40.000 és a nemzeti TV. A The Tuttles ő játszik mandolin, de ő is gitározik, hegedűl és bendzsózik.

Sullivan Tuttle (16) gitározik és gyorsan fejlődő sztárja flatpicking bluegrass. Tud játszani a leggyorsabb a bluegrass tempók, Sullivan volt a színpadon, hiszen nyolc évesen. Ő szólók meglepően komplex keveréke virtuozitás és íze.

Michael Tuttle (14) már játszott mandolin hat év, és nincs baj lépést tartani a az idősebb testvérekkel. Legyen szó akár egy Monroe stílusban hagyományos darab, vagy jazzes száma, Michael mutat parancs az ő eszköze, hogy meghazudtolja fiatal kora.

Jack Tuttle a zenekar basszusgitárosa, hegedűse, énekese és zenei rendezője. Ő egy örökös tiszteletbeli tagja a kaliforniai Bluegrass Szövetségnek és teljes munkaidőben bluegrass tanár harminc éve. Jack játszott a kaliforniai bluegrass helyszínre, az 1980-as éveben és turnézott az Egyesült Államokban, Kanadában és Japánban. Számos ismert kiemelkedő diákok, ez a zenekar funkciók néhányan, a legjobbak.

"Poor Wayfaring Stranger" The Tuttles with AJ Lee
AJ Lee, Molly Tuttle, and Jack Tuttle -- Cherokee Shuffle
Beaumont Rag by the Tuttle Kids
Catfish John - The Tuttles with AJ Lee
Columbus Stockade Blues - The Tuttles with AJ Lee
El Cumbanchero - The Tuttles with AJ Lee
Hickory Wind - Tuttles with AJ Lee at The Freight
Little Mountain Church House-The Tuttles with AJ Lee
The Tuttles "Working on a Building"
The Tuttles " You Didn't Call My Name"
The Tuttles - Annabelle
The Tuttles With AJ Lee - Ripple
The Tuttles and AJ Lee "Alabam"
The Tuttles and AJ Lee "Hickory Wind" Gram Parson cover
The Tuttles and AJ Lee "Pins and Needles"
The Tuttles play White Freightliner Blues
The Tuttles w/ John Mailander - Big Mon
The Tuttles with A.J. Lee at The Freight 1-2-14 - White Freightliner Blues
The Tuttles with AJ Lee - "I Wonder Where You Are Tonight"
The Tuttles with AJ Lee and guest Kathy Kallick - True Life Blues
The Tuttles with AJ Lee and special guest Brittany Haas - Beaumont Rag
The Tuttles with AJ Lee and special guest Brittany Haas - John Hartford's Tall Buildings
Townes Van Zandt White Freightliner Blues - The Tuttles with AJ Lee
Tuttle Kids play Diamond Joe

 
   

"Poor Wayfaring Stranger" The Tuttles with AJ Lee



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2016. január 10. Nézettség: 584

Tetszik