Black-Fekete (énekes)

Black-Fekete (énekes)

13 videó
Colin Vearncombe (május 26, 1962 - január 26, 2016), ismertebb nevén Fekete, volt angol énekes-dalszerző. Kilépett a punk rock zenei élet, és folytatta elérni mainstream pop sikert az 1980-as, leginkább a nemzetközi sláger "Wonderful Life" 1987-ben.
William Ruhlmann a allmusic leírt Vearncombe, mint egy "füstös hangú énekes / dalszerző, akinek kifinomult jazz-pop dalok és drámai ének szállítási hely neki, valahol a Bryan Ferry és Morrissey". Michael Hann a The Guardian ismertetett hangja, mint egy " kissé kopott bariton ".
Fekete első kiadása volt az egyetlen "emberi funkciók" Rox Records 1981-ben Ebben az időben, Fekete állt Vearncombe, Dane Goulding (korábban a Blazetroopers) basszusgitárossal és más iskolai barátja dobos. Az egyetlen követte egy másik, független kiadása 1982-ben, "Több, mint a Nap". Ekkor történt, hogy Vearncombe barátok lettek, Dave "Dix" Dickie az Utolsó Chant és a két lett zenei közreműködők és aláírt WEA Records.

BLACK - YOU'RE A BIG GIRL NOW ( Comedy )
Black (Colin Vearncombe) - Listen
Black - Any Colour You Like
Black - Colin Vearncombe - Wonderful Life - Blackbury DVD
Black - I'm Not Afraid
Black - I Can Laugh About It Now , All We Need The Money
Black - I Just Grew Tired
Black - Paradise ♫HQ♫
Black - Sweetest Smile - Live in Liverpool 2012
Black - Water on Snow
Black / Colin Vearncombe - This is life
Black: "Now You're Gone"
Colin Vearncombe - Black - Just making memories

 
   

BLACK - YOU'RE A BIG GIRL NOW ( Comedy )A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2016. január 28. Nézettség: 641

Tetszik