The Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles

1 videó
A Bootleg Beatles egy Beatles tribute zenekar . Felléptek több mint 4000-szer, mivel megalakultak 1980 márciusában.
A zenekar első nagy teljesítményű volt egy kis diák összejövetelen Tiverton , Devon , Anglia . Alábbi, alacsony profilú koncertek, a zenekar 60-turné a Szovjetunió ; további túrák követett Izrael , a Távol-Keleten , a Közel-Keleten és Indiában . 1984 februárjában, kértük őket, hogy végre az Egyesült Államokban , hogy megemlékezzenek a Beatles első amerikai turné 20 évvel korábban.

UK siker továbbra is bizonyítani megfoghatatlan. 1990-ben a Bootleg Beatles lefoglalva 10 mutatja a városokban, ahol a Beatles hajtott végre a végleges brit turné 1965-ben közönség volt kicsi, de lelkes, és újabb turné lefoglalták a következő évre. Ez bizonyult népszerűbb, és mint minden évben ment el, így a tömeg egyre nőtt, a túrák bővült, és a helyszínek kapott nagyobb. Végül egy koncert Southampton felfigyelt Oasis , ami a Bootleg Beatles támogató britpop zenekar Earls Court és Knebworth . Ez volt a banda egy kortárs közönség és növelte hitelességét, a pályára őket a premier európai fesztivál áramkör és a közös szakaszt Rod Stewart , Bon Jovi , David Bowie , The Corrs , Manic Street Preachers és Iggy Pop .

Január 30-án 1999-ben a zenekar a tetőn 3 Savile Row , London, egykori lakóhelye a Beatles Apple Corps cég, újra a Beatles utolsó nyilvános élő előadás került sor azonos tetőtéri 30 évvel korábban . 2009-ben a zenekar azt remélte, hogy jelölje meg a 40. évfordulója felüdítő a teljesítmény ismét, de sajnos egészségügyi és biztonsági kérdések megakadályozta a megjelenést.

2002-ben a zenekar játszott a Queen Elizabeth II 's Golden Jubilee fél a Buckingham-palota .

2010-ben a zenekar kiemelt a Akusztikus Stage a Glastonbury Festival, rajz a legnagyobb tömeg 5 évig. Ők is egy sor szerepelt a BBC televízió, köztük a The One & Only The One megmutatása és én vagyok a Rock'n'Roll Zenekar.

2011 márciusában, Neil Harrison bejelentette, hogy elhagyja a csoportot. Július 18-án, egy sajtóközleményben jelentette be utódját, mint Ádám Hastings, zenész Newcastle upon Tyne . Ezt jelentette be 2012 szeptemberében, hogy régóta tagja David Catlin-Birch elhagyta a csoportot.

Azt bejelentette, hogy végre az akusztikus színpadon a 2013 Glastonbury Festival .

Andre utolsó koncertje volt Hyde Park Londonban július 13-án 2014-ben.

The Bootleg Beatles - live at Crocus City Hall 07.10.2014

 
   

The Bootleg Beatles - live at Crocus City Hall 07.10.2014



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2016. február 19. Nézettség: 1,105

Tetszik