Marcia Hines

Marcia Hines

1 videó
Marcia Elaine Hines, AM (született:1953, július 20-án in Boston , Massachusetts , USA), egy ausztrál énekes , színésznő és televíziós személyiség . Hines debütált, a 16 éves korában, az ausztrál termelés a színpadi musical Hair , és követte a szerepét Mária Magdolna a Jézus Krisztus Szupersztár . azt el ő legnagyobb kereskedelmi sikereket, mint a felvétel művész a késő 1970-es években számos sláger, köztük feldolgozások a " Tűz és Rain ", " én csak nem tudom, mit kezdjek magammal ", " Te " és " Valami hiányzó (In My Life) "; és az ő Top Ten album Marcia ragyog , Fényes és Hölgyeim és Uraim . Hines ben elnyerte a " Queen of Pop " a TV Week 's olvasók három egymást követő éven keresztül 1976.

Hines megállt felvételt az 1980 [6] , amíg nem tért vissza itt és most, 1994-ben Ugyanebben az évben lett egy ausztrál állampolgár. volt a tárgya a 2001 életrajz Diva: az élet Marcia Hines [9] , amely egybeesett a kibocsátás a válogatásalbum Diva. 2003-tól ő volt a bíró ausztrál Idol , és az ő magas profil vezetett megújult az érdeklődés az őt, mint egy előadóművész. Az ő 2006 album, Diszkó , elérte a 6-os szám a Australian Recording Industry Association (ARIA) album chart.

Hines az anyja énekes Deni Hines , akivel végzett a duett egyetlen " Stomp! " (2006). Hines közelében él Newcastle, New South Wales , Christopher Morrissey, a férje 2005 óta ő állapota az ausztrál zeneipar felismerték, amikor bekerült a ARIA Hall of Fame a 2007. július 18.

Marcia Hines - Many Rivers To Cross

 
   

Marcia Hines - Many Rivers To Cross



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2016. február 23. Nézettség: 1,367

Tetszik