Melanie Safka

Melanie Safka

6 videó
e Safka-Schekeryk (született:1947, február 3-án) amerikai énekes-dalszerző. Ismert szakmailag Melanie, ő Legismertebb slágerek " Brand New Key ", " Ruby Tuesday ", "mit tettek a My Song, Ma ", és az ő dal felléptek a 1969 Woodstock Music Festival " Lay Down (gyertyák in the Rain)
Melanie született és nevelkedett Astoria szomszédságában Queens , New York City. Az apja, Fred, volt egy ukrán etnikai háttér és az ő jazz énekesnő édesanyja, Polly, volt olasz örökség. Melanie tette első nyilvános ének megjelenése négy éves korában a rádióműsorban élni, mint egy milliomos, teljesítő a dal "Adj egy kis csók". Járt Red Bank High School-ban Red Bank, New Jersey , diplomát 1964-ben.

Az 1960-as, mikor kezdik el, Melanie végre a Inkwell, egy kis kávéház West End, New Jersey-ben. Iskola után, szülei ragaszkodott hozzá, hogy menjen főiskolára, így ő tanult színészetet az American Academy of Dramatic Arts New York, [6] ahol elkezdett énekelni a népi klubok Greenwich Village és aláírta első lemezszerződést.

Kezdetben aláírt Columbia Records az Egyesült Államokban, Melanie megjelent két kislemez a címkén. Ezt követően írta alá a szerződését Buddah Records és az első megtalált chart sikereket Európában 1969-ben a "Bobo párt", amely elérte a Number 1 Franciaországban. Debütáló albuma pozitív visszajelzések érkeztek Billboard amelyek előrevetítették a hangját, "bölcs túl korán. Her nonkonformista megközelítés a választás ezen LP hogy neki egy új tehetséget, amivel számolni kell.

Lover's Cross (With Lyrics) - Melanie Safka
MELANIE SAFKA - 'PLEASE LOVE ME'
Melanie Safka - Save Me
Ruby Tuesday - Melanie Safka
Something Warm - Melanie Safka
The Saddest Thing _ Melanie Safka

 
   

Lover's Cross (With Lyrics) - Melanie Safka



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2016. március 1. Nézettség: 1,489