Arizóna zenekar

Arizóna zenekar

1 videó - 2008
A zenekar megalapításának ötlete Maja és Hajas fejéből pattant ki 2008 telén. Elhatározták, hogy megkeresik a megfelelő zenészeket ahhoz, hogy egy pop-rock stílusú zenekart összehozzanak.
Elsőként Fecóra találtak rá, akinek épp akkor oszlott fel zenekara, így igent mondott a felkérésre. Hajasnak közben eszébe jutott, hogy korábban iskolatársával volt egy kezdetleges „metál" zenekaruk, így felkereste egykori gitárosát, Johnnyt, aki örömmel csatlakozott. Az első próbák a fenti négy fővel zajlottak, de rövid időn belül egy ismerősön keresztül megtalálták Gabeszt, aki egyedi stílusával új színt hozott a zenekarba. Már csak egy dolog hiányzott: egy név – „Arizóna". Nem volt nehéz dolguk, mivel a kezdeti egyeztetések egy azonos nevű kávézóban zajlottak, így az első ötlet ez volt. Eleinte átvett dalokat játszottak, míg a tagok jobban összeszoktak. Tavaszra elkészült az első saját dal, a Kitárt szárnyakkal, A zenekar ezután még jobban belelendült a dalírásba, 2009 őszére el is készült az első demó lemez. Azóta folyamatosan készítik a saját dalokat és mára kialakult a sajátos, pop-rockhoz közeli stílusuk is.2010-ben több neves fesztiválon és klubesten vettek részt, egyre nagyobb és nagyobb sikereket érnek el.
2011-ben közös megegyezés alapján Hajas kivált a zenekarból, és helyére Szabó András „Bandy” került. A zenekar így új lendülettel, életerővel folytathatta munkáját. Számos koncerten vesznek részt. Júliusra elkészült első nagylemezük, mely a Gyúljanak a fények címet viseli. A zenekar a júliusi hónapot a Te vagy aki kell című dal klipforgatásával zárta.

Arizona zenekar

 
   

Arizona zenekar



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2012. január 29. Nézettség: 538

Tetszik