Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Utolsó videó megjegyzések

Bagossy Brothers Company – Visszajövök – Road Movie Tillával
Hajnal Miki
hétfő, 2020. április 6. 15:20
1 . Ez lélegzetelállító, ez egyszerűen gyönyörű
2020.04.06.
Vasárnap elindult a VOLT Produkció Road Movie-sorozatának kiegészítő sorozata. Tilla a Bagossy Brothers Companyt kísérte el Gyergyószentmiklósra.
Katona Vírusvideók: bevásárlás Ónodi Eszterrel
Hajnal Miki
hétfő, 2020. április 6. 13:56
1 . „Ebben a mindannyiunk számára szokatlan és nehéz helyzetben fontos, hogy betartsunk néhány szabályt. A maszk, a gumikesztyű viselése, vagy a gyakori, alapos kézmosás most akár életet is menthet. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!”
– írják a projekt kapcsán.

Az első két részben Fullajtár Andreát és Ónodi Esztert láthatják kutyasétáltatás, illetve bevásárlás közben.
Katona Vírusvideók: kutyasétáltatás Fullajtár Andreával
Hajnal Miki
hétfő, 2020. április 6. 13:55
1 . Vírusvideókban” mutatnak jó példát a Katona József Színház színészei
A Katona József Színház jelmeztervezői és öltöztetői nemrég védőmaszkok gyártásába kezdtek, de nem csak ezzel segít a járvány elleni védekezésben a teátrum: Vírusvideók címmel oktató jellegű videósorozatot is indított.
A videók azt mutatják be, hogy hétköznapi teendőink során miként vehetjük fel a harcot a koronavírus ellen.
How to Fold Five Incredible Paper Airplanes | WIRED
Hajnal Miki
hétfő, 2020. április 6. 13:54
1 . TANULJ A VILÁGBAJNOKTÓL PAPÍRREPÜLŐT HAJTOGATNI
| 2020/04/06
Ha otthonról dolgozol, biztos van egy csomó papírhulladék körülötted. Újrahasznosításként ezeket oda lehet adni a gyerekeknek, hogy rajzoljanak a hátoldalukra, de az is szuper megoldás, ha papírrepülőt hajtogattok belőlük.
John Collins olyan repülőt hajtogat, ami képes 69 méterre elrepülni, ezzel megdöntötte a korábbi világcsúcsot. Ehhez sokat tanulmányozta a japán papírhajtogatást, az origamit, illetve az aerodinamikát.
A feleségéről Susanne névre elnevezett modellt egészen egyszerű meghajtogatni.
Neoton  - Első szerelem
Budai Magdolna
vasárnap, 2020. április 5. 21:38
1 . Nagyon szep dal.
Jakab György - Neoton Familia - Emlékül
Budai Magdolna
vasárnap, 2020. április 5. 21:35
1 . Nagyon szep dal.
*Neoton Família* Szeret vagy nem Szeret◦.¸¸♥
Budai Magdolna
vasárnap, 2020. április 5. 21:33
33 . Egyik kedvenc dalom .
Neoton -   Ádám  -  Rólad dúdol a szél
Budai Magdolna
vasárnap, 2020. április 5. 21:31
1 . Nagyon szep dal.
Modern Hungaria - Csok X Csok  (con letra de cancion)
Budai Magdolna
vasárnap, 2020. április 5. 21:27
1 . Nagyon szep dal szeretem.
Modern Hungária - Elfújja a szél [Modern Talking style] [HD/HQ]
Budai Magdolna
vasárnap, 2020. április 5. 21:20
1 . Nagyon szep dal.
Vajon téged is elcsípnélek szabálytalankodásért?
Hajnal Miki
vasárnap, 2020. április 5. 15:34
1 . Lesújtó videón a magyar közlekedési morál: 40 perc, 66 szabálytalanság!!!!!!!!!!!
A videót Pető Attila KRESZ-professzor készítette. Szerinte meglepő, hogy negyven perc alatt mennyi szabálytalanságot sikerült felvenni, és az is, hogy melyikből a legtöbbet.
Szemenyei János - Horgas Ádám: KIS SUTTOGÁS
Hajnal Miki
szombat, 2020. április 4. 20:42
1 . 168 magyar színész szerepel és énekel egy csodálatos klipben
Újabb gyönyörű karantén-dal született.
2020. április 04.
Számos kezdeményezés született, és számos üzenet jelent meg a neten a koronavírus-járvány megjelenése óta.
Sokan biztatták az egészségügyben dolgozókat és azokat is, akik nem tudnak most otthon maradni.
Most még egy csodaszép előadás született 168 magyar művész online közreműködésével. Szemenyei János és Horgas Ádám Kis suttogás című dalát adják elő.
"Szeretlek!" "Aggódom értetek!" "Maradj otthon!" - suttogják a színészek a klip elején.
Hajnal Miki
szombat, 2020. április 4. 20:43
2 . A klipben közreműködők:
Alberti Zsófia, Alföldi Róbert, Andrádi Zsanett, Auksz Éva, Aradi Imre, Ágoston Katalin, Ágoston Péter, Bagó Bertalan, Balogh Anna,Balogh János, Balsai Móni, Bardon Ivett, Barnák László, Bánvölgyi Tamás, Bányai Kelemen Barna, Benkó Bence, Bezerédi Zoltán, Bodor Johanna, Bognár Anna, Bognár Gyöngyvér, Borovics Tamás, Borsos Beáta, Botos Éva, Bozó Andrea, Bródy Norbert, Csengeri Attila, Cserna Antal, Csonka András, Csorba Kata, Danyi Judit, Deák Fruzsina, Decsi Edit, Dobra Mara, Dolhai Attila, Endrődy Krisztián, Erdeős Anna, Erdélyi Tímea, Farkas Ádám, Fábián Péter, Fejszés Attila, Fekete Gábor, Fekete Gizi, Fekete Linda, Ferencz Nándor, Fischer Lili, Für Anikó, Földes Eszter, Gallusz Nikolett, Gémes Antos, Gonda Kata, Gömöri Krisztián, Göttinger Pál, Grisnik Petra, Gryllusz Dorka, Györfi Anna, Hartai Petra, Hegedűs D. Géza, Hetei-Bakó Szabolcs, Herczeg Adrienn, Hirtling István, Holecskó Orsolya, Horgas Ádám, Horváth Ákos, Ilyés Róbert, Jakab Tamás, Jaskó Bálint, Jámbor Nándor, Jordán Tamás, Jókai Ági, Józsa Richárd, Juhász Réka, Kakasy Dóra, Kálmánchelyi Zoltán, Kárász Zénó, Károlyi Krisztián, Kecskés Tímea, Kelemen Zoltán, Kenderes Csaba, Kiss Diána Magdolna, Kocsis Dénes, Kocsis Pál, Kovács Dézi, Kovács Lotti, Köles Ferenc, Körtvélyessy Zsolt, Kőszegi Ákos, Kulcsár Viktória, Láng Annamária, Lengyel Tamás, Lévay Viktória, Matusek Attila, Medveczky Balázs, Menczel Andrea, Mentes Julcsi, Mertz Tibor, Méhes László, Mészáros András, Mészáros László, Mihály Péter, Miklós Eponin, Mikola Gergő, Miller Zoltán, Molnár Áron, Molnár Erika, Mózes Anita, Mundruczó Kornél, Nagy Cili. Nagy-Kálózy Eszter,Nagy Lóránt, Nagy Péter, Nagy Sándor, Naszvagyi Tamás, Nádasi Veronika, Orth Péter, Ódor Cintia, Papp János, Pavletits Béla, Pálfi Zoltán, Pásztor Ádám, Peller Anna, Peller Károly, Petyi János, Péterfy Bori, Pokorny Lia, Polyák Lilla, Rétfalvi Tamás, Rudolf Péter, Sándor Dávid, Sári Évi, Scherer Péter, Schmied Zoltán, Schruff Milán, Seress Zoltán, Simon Kornél, Stohl András, Stubendek Katalin, Stubnya Béla, Szabó Róbert, Szabó Tibor, Szalai Kriszta, Szalontay Tünde, Szegezdi Róbert, Szegő Adrienn, Szegvári Júlia, Szemenyei János, Széles Flóra, Sziládi Hajna, Szilágyi Annamária, Szilvási Judit, Szinetár Dóra, Szirtes Balázs, Szívós László, Szőlőskei Tímea, Sztarenki Pál, Szűcs Kinga, Tánczos Adrienn, Tompos Kátya, Török Anna, Urbán Tibor, Vadász Gábor, Vass Szilárd, Vastag Tamás, Vágó Bernadett, Vicei Zsolt, Wégner Judit, Zöld Csaba, Zsótér Sándor, Zsurzs Kati
Paramedic Nearly Misses Drifting Car in His Front Yard || ViralHog
Hajnal Miki
szombat, 2020. április 4. 13:33
1 . A munkába induló mentős még éppen időben vette észre a ház előtt irányítatlanul csúszó, kisodródott autót, így vissza tudott lépni előle. És legalább kéznél volt a segítség, hogy megnézze, mi van az utasokkal.
Budapest's sightseeing attractions by Night during the coronavirus - 3D360 VR video
Hajnal Miki
péntek, 2020. április 3. 15:14
1 . Budapest a koronavírus idején: lenyűgöző VR-videót készített egy magyar csapat
2020. április 03.
Ki sem kell menned a szobából, így is körbenézhetsz Budapesten, csak egy VR-szemüveg kell hozzá.

Egyre nagyobb teret hódít a VR, azaz a virtuális valóság. Az élet számos területére tört be, kezdve a szórakoztatóipartól, az orvosláson át, egészen a turizmusig és az oktatásig. Nemrég egy ezzel foglalkozó neves magyar cég, a 360VR Media Solutions YouTube csatornájára került fel egy lenyűgöző videó, amiben a koronavírus miatt kiürült utcákat és bezárt budapesti látványosságokat mutatják be a virtuális valóság “szemüvegén keresztül”.
Koronavírus és a juhágazat - Épülő villanypásztor, beraktározott takarmány, eladhatatlan bárányok
Hajnal Miki
péntek, 2020. április 3. 01:45
1 . Épül a villanypásztor, nem megy a bárány az olaszokhoz
A juhok legelőjén már épül a villanypásztor, hogy emberi erőforrás nélkül se legyen baja az állománynak, miközben a piaci helyzet minden eddiginél bizonytalanabb az olaszországi állapotok miatt. Megyesi Elemér és családja a koronavírus-járvány miatt a legrosszabbra is felkészül a Hajdú-Bihar megyei, tiszagyulaházai tanyán.
Extreme altitude, speed & g-load | Russian pilots master Su-57 fighters
Hajnal Miki
péntek, 2020. április 3. 01:25
1 . Az oroszok megmutatták legmodernebb vadászgépüket
Lassan harckész lesz az orosz légierő első ötödik generációs harci repülőgépe.
A jelenlegi MiG–29 és Szu–27 repülőgépek leváltására fejlesztett Szu-57-es lassan a célegyenesbe ér, már olyan videót osztottak meg az oroszok, ahol rakétakilövés is látható.
Az ötödik generációs vadászgépek csatasorba állítása kemény falat a katonai nagyhatalmak számára. Az Egyesült Államok már a világ pénzét elköltötte az F-35-ösre, de a hibalista még most is hosszú, Oroszország pedig csendben, titokban csiszolgatja az Szu-57-est, ami csak nem akar sorozatgyártásba kerülni 2010-es első repülése óta.
Rendszeresítését eredetileg 2015-től tervezte az Orosz Légierő, de ez még 2018-ban sem történt meg. Akkor Jurij Boriszov orosz védelmiminiszter-helyettes azzal indokolta a döntést, hogy “A Szu-57-est a világ egyik legjobb repülőjének tartják. Ebből fakadóan nincs különösebb értelme felgyorsítani azt, hogy sorozatgyártásba kerülhessen az ötödik generációs vadászgép”. -444.hu
A valós indok inkább a konstrukció hibáiban keresendő, amiknek javítása a hadsereget sújtó forrásmegvonás miatt nehézkesen ment, másrészt pedig a repülési tesztek során a sárkányszerkezet teherviselő elemein észlelt repedések, melyek miatt a Szuhoj kénytelen volt áttervezni az érintett struktúrát. A tétován haladó programnak Vlagyimir Putyin adott új lökést, amikor elrendelte 74 példány elkészítését, amit 2028-ig kell teljesítenie a gyártónak.
Ez lendületet adott, és a belföldi stabil megrendelés biztos tudatában már készülnek a külföldi megrendelőknek szánt reklámok, amelyeken működés közben láthatóak a gépek. Ezeknek újdonsága, hogy rakétakilövést örökítenek meg, ami az ötödik generációs gépeknél kulcsfontosságú. Mivel az ötödik generációs gépek elvileg lopakodók is, így a hasukról lógó fegyverzet nagyban rontja ezt a képességüket. Így a rakétákat belső fegyverterekben hordozzák, rejtőzködve a radarok elől.
A kellő pillanatban viszont nyílik az ajtó, és indul a rakéta, amit úgy tűnik most, a fejlesztés tizedik évében sikerült elérniük az oroszoknak.
Galama na ostrvima jezera Palić
Hajnal Miki
péntek, 2020. április 3. 01:24
1 . Nagy a lárma a Palic-tó szigetein
Safe House In Poland Transforms Into A Fortress
Hajnal Miki
szombat, 2020. március 28. 14:49
1 . A Dúsgazdagok a különös karanténokban!!!!!!!
A Safe House Lengyelországban
Varsótól nem messze építettek meg egy olyan bunkert, ami ugyan nincs a föld alatt, mégis extrém biztonsági rendszerrel rendelkezik. Alapvetően csak egy kocka alakú, negyven centi vastag betonból készült falakkal körülvett épületet látunk, de ezt az ablakzárók és a mozgó fém falak segítségével villámgyorsan zárt erőddé lehet alakítani. Az épületet külső medence védi, amin keresztül csak egy csapóhíd vezet át a bejárathoz. A Robert Konieczny tervezte házat négy év alatt építették fel.
Going Inside A Billionaire’s Apocalypse Shelter | Forbes
Hajnal Miki
szombat, 2020. március 28. 14:49
1 . A Dúsgazdagok a különös karanténokban!!!!!!!!
A cseh The Oppidum
A Római Birodalomban az oppidum kifejezés kiváltságokkal rendelkező városias településeket jelölt. A cseh Oppidum viszont a világ legnagyobb milliárdosainak búvóhelye 30 ezer négyzetméteres alapterülettel. A volt Szovjetunió és Csehszlovákia közös projektjeként épült meg 1984 és 1994 között, ma magánkézben van, és hosszú távú ott-tartózkodásra berendezett luxusbunkereket alakítanak ki benne. Föld alatti kerttől a moziig vagy a spáig minden megtalálható a falai között, hatalmas mennyiségű tartós élelmiszert, vizet, orvosi eszközöket halmoztak fel, és védett rendszereken át csatlakozik a kommunikációs hálózatokhoz is.
Inside A $3M Doomsday Condo
Hajnal Miki
szombat, 2020. március 28. 14:48
1 . Az amerikai Survival Condo
15 emeletes föld alatti luxusszállóról van szó, amit egy régi hidegháborús rakétasilóból alakítottak ki Amerika középnyugati részén, a kukoricaföldek között. Katonai kerítés védi a betolakodóktól, de egy kilátónak álcázott építményről is védik, méghozzá fegyveres őrök. Az épület hatvan méterre nyúlik a föld alá, masszivitásáról csak annyit, hogy annak idején a Nagaszakira ledobott bombánál százszor erősebb nukleáris fegyverrel ellátott ballisztikus rakéta tárolásához és őrzéséhez fejlesztették ki. 2008-ban Larry Hall volt kormányzati vállalkozó vásárolta meg, majd húszmillió dollárért megépíttette benne a túlélők védett lakhelyét. Van ott minden, amit egy luxushoz szokott ember csak kíván: bolt, könyvtár, úszómedence, mászófal, játékterem, bár, mozi, és hét emelet tele magánlakásokkal. A félemeletet elfoglaló lakások másfél millió dollárért keltek el, a teljes emeleti lakhelyek 3 millió dollárért, a penthouse lakhelyek 4,5 millió dollárért – és persze csak készpénzben lehetett fizetni. Ötvenöten vásároltak maguknak így védelmet, vannak köztük orvosok, vállalkozók, ingatlanmogulok, de az igény olyan nagy, hogy Hall elkezdett átépíteni egy második régi silót is. Hall szerint a lezárt, önellátó silóban akár öt évig is elélhetnek a lakók társadalmi, politikai vagy környezeti instabilitás idején.