Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Utolsó videó megjegyzések

Szeged a vihar után! (madártávlatból)
Hajnal Miki
kedd, 2019. szeptember 10. 22:51
1 . Szomorú látvány.
Ahogy korábban megírtuk, hétfő délután évtizedek óta nem tapasztalt erősségű szél érte el Szegedet, fákat csavart ki, épületeket rongált meg. Az egyetem jogi karának épületében olyan komoly károk keletkeztek, hogy az ott tanulóknak és dolgozóknak ideiglenesen más épületekbe kell költözniük.
Az Index beszámolója szerint második este nincs áram a város egyik utcájának, a Váradi utcának a házaiban, a legtöbb helyen meleg víz sincs.
A szélvihar pusztításáról kedden drónvideó készült.
Soyuz MS-14 undocking and departure
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. szeptember 8. 18:05
1 . Hazaérkezett Fjodor, a világ első humanoid robotja, amely megjárta a világűrt. A visszaszállás szerencsére nem volt olyan kalandos, mint az odaút, így remek alkalmat adott az oroszoknak a bizonyításra: nem vagytok egyedül.
Nehogy már Elon Musk azt higgye, hogy csak ő képes robot űrhajókkal kábítani a népeket - gondolhatták az orosz Roszkoszmosznál az amerikai vagabund milliárdos egyébként valóban látványos pr-akciói láttán. A világ egyik legnagyobb űrhatalma persze mindig is igyekezett lépést tartani az USÁ-val az űrversenyben, és ez most is sikerült nekik.
Írtunk már legutóbbi akciójukról, amikor egy humanoid robotot küldtek a Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Fedor (Fjodor) robot - amelyet űrállomások építésére és hosszú távú űrrepülésekre fejlesztettek - távirányítással utánozza az őt navigáló ember mozdulatait, de korlátozottan önálló cselekvésre is képes. Például tud lőni, meg fúrni. Fjodor útja ugyan kalandosra sikerült, de végül csak megérkezett, és napokig szórakoztatta az űrállomás legénységét.
A küldetés nem csak ezért volt izgalmas, hanem a visszaérkezés miatt is: a Fedort szállító robotűrhajó ugyanis a hétvégén sikeresen landolt Kazahsztánban, ráadásul épp úgy, mint a SpaceX teherűrhajói: vízszintesen, pontosan a kijelölt leszállóhelyre, többször használható űrhajóval.
Ezzel a küldetéssel Oroszország ismét bizonyította, hogy az űrverseny minden területén megállja a helyét, mivel ez volt az első olyan küldetésük, amikor űrhajós nélkül teljesítettek egy oda-vissza utat a Szojuzzal, teljesen automatizáltan. Persze az űrállomás legénységét eleve ők fuvarozzák, csak ilyenkor a Szojuz kapszula a tengerben száll le - pontosabban csobban -, ami az űrhajót és legénységét egyaránt megviseli. Ennél azért egy repülőtérre érkezni mégis csak kényelmesebb - még ha ezt Fjodoron kívül más nem is érezhette át.
A Tudorok - 2. évad 3. rész
Micro Tatou
szombat, 2019. szeptember 7. 21:47
1 . Ez az utolsó rész, amit meg lehet itt nézni ? :-(
Ujváriné Judit
vasárnap, 2019. szeptember 8. 15:00
2 . Sajnos, a sorozat további részeit egyenlőre sehol sem találom.
Catching a strangers phone on roller coaster
Hajnal Miki
szombat, 2019. szeptember 7. 23:04
1 . A nap (a hét, az év, az évszázad) hőse az ember, aki a hullámvasúton elkapta az előtte ülő repülő iPhone-ját
0Samuel Kempf Új Zéland-i állampolgárt reflexei, lélekjelenléte és nem mindennapi hullámvasutazási képessége tette néhány másodperc alatt globális virálsztárrá. A kivi származású, de sokkal kevésbé szőrös, és még kevésbé zöld fiatalember Spanyolországban, a Barcelona-közeli Port Aventura vidámparkban rollerkoszterozott, amikor az eset történt. A parádés mozdulatot megörökítette a hullámvasút beépített kamerája is, és innen már nem volt megállás az internetes világsztárság útján.
„Röviden fogalmazva: elkaptam” – fogalmazott röviden Kempf szülőföldje egyik médiaákumának. A repülő telefon egy iPhone X volt, tulajdonosa a kör végén visszakapta, és – kapaszkodjanak meg! – szépen megköszönte Kempfnek.
Itt a vége, fuss el véle.
A Tudorok - 1. évad 1. rész
Némethné Márta
kedd, 2015. március 31. 14:05
4 . Szia Judit,
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyors voltál, a 4.részben történt, hogy megszületett a király fia - a felesége meghalt --- ezt a következő részből tudtam kikövetkeztetni.
Nagyon gyors voltál még egyszer köszönöm. Puszi a segítségedért.
Micro Tatou
szombat, 2019. szeptember 7. 21:49
5 . Sziasztok! Csak a második évad harmadik részéig lehet megnézni a sorozatot? Kár lenne... ☹️A választ előre is köszönöm.
Komondor - Julius-K9
szombat, 2019. szeptember 7. 17:03
1 . Az egyik legszebb, legértelmesebb magyar kutyafajta!
KECSKEMÉTROCKS2019 - előzetes
Hajnal Miki
szombat, 2019. szeptember 7. 12:53
1 . Ma összeáll Magyarország legnagyobb rockzenekara Kecskeméten
Több mint ötszáz zenész ad ma kétórás koncertet a KecskemétRocks 2019 keretében a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.
Révész Zsolt kommunikációs vezető az MTI-nek elmondta: Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobjára az ország minden tájáról és külföldről is érkeznek zenészek. A tizenkét magyar és külföldi slágert 80 énekes, 90 basszusgitáros, 100 dobos és 250 gitáros játssza el. Az óriászenekarban közreműködik majd Czutor Zoltán a Belmondóból, Gamsz Árpád a Mobilmániából és Kirchknopf Gergő az Ocho Machóból. A helyszín kialakításáért egy hetvenfős stáb felel. Az óriáskoncert megfelelő hangzása érdekében mintegy ötven hangfalat, száz mikrofont és nagyjából három kilométernyi mikrofonkábelt használnak.
A szervezők az elhangzó dalokat úgy választották ki, hogy azok bárki számára könnyen eljátszhatóak, elénekelhetőek legyenek. Így elhangzik majd a Queen We Will Rock You, az LGT Ringasd el magad, Joan Jett I Love Rock 'n' Roll, az Ocho Macho Jó nekem, a Bikini Mielőtt elmegyek, a Tankcsapda Egyszerű dal, a Sing Sing Halál a májra, a Metallica Enter Sandman, a White Stripes Seven Nation Army, a Nirvana Come As You Are, Lenny Kravitz Are You Gonna Go My Way és a Depeche Mode Personal Jesus című száma.
Frankie vagyok	2. évad 1. rész
ZADRA Wooden Coaster POV Premier Test - Energylandia Amusement Park Poland / No. 1 in the World
Hajnal Miki
péntek, 2019. szeptember 6. 17:07
1 . A közelünkben adták át a világ legmagasabb fahullámvasútját
Három hurkot is tartalmaz az új attrakció, amelyet Lengyelországban nyitottak meg. Nézzen képeket és videót!
Lengyelország legnagyobb vidámparkjában, a Krakkótól 55 km-re nyugatra található Energylandiábannemrég adták a világ legmagasabb fahullámvasútját.A Zadra (magyarul szilánk) nevű attrakció 63,8 méter magas, 1316 méter hosszú, 121 km/h a legnagyobb sebessége, és három hurkot is tartalmaz.
TANKCSAPDA – SZEVASZ ÖCSÉM (OFFICIAL VIDEO 2019)
Hajnal Miki
csütörtök, 2019. szeptember 5. 15:09
1 . Szevasz, öcsém. - bemutattam az új Tankcsapda-klipet
Fiúk Jerseyből (Jersey Boys)
Loranth Zoltan
szerda, 2019. szeptember 4. 14:25
1 . Nagyon jo film a 60-as evek fanatikusainak.
'A tökéletes család'-01.-vigjáték.mpg
szerda, 2012. október 24. 07:31
1 . Kérem sürgősen kijavitani mert e cim alatt ez a film kéne megjelenjen: www.imdb.com/title/tt0035484 és nem holmi VIZSLA KUTYA téma.
VÁROM "A TÖKÉLETES CSALÁD" CIMŰ FILMET, köszönöm.
Ede Várda
szerda, 2019. szeptember 4. 12:24
2 . csatlakozom
1. Ismerős arcok - Nélküled (Magyar Cirkusz 2008.)
Kovács Ákos
vasárnap, 2019. június 16. 11:39
35 . Nagyon jó!
Ede Várda
szerda, 2019. szeptember 4. 11:33
36 . thx
Boney M Concert (Mile One Centre; St. John's, NL - December 21, 2018)
Hajnal Miki
kedd, 2019. szeptember 3. 23:02
1 . Szombaton jön az Alphaville, a Boney M és Samantha Fox a Budapest Parkba
A '80-as évek diszkóhangulatát szeptember 7-én a Budapest Parkban élheti át, aki kilátogat, és nosztalgiázva énekelheti a Forever Young-ot és a többi, régi nagy slágert.
A Budapest Park a nyolcvanas évek európai diszkósztárjaival indítja az őszt, szeptember 7-én egy hosszabb buli keretein belül fellép az Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M és Samantha Fox.
Bugatti hits 304.77mph in a Chiron | Top Gear
Hajnal Miki
hétfő, 2019. szeptember 2. 23:33
1 . Az autógyártók közül elsőként a Bugattinak sikerült átlépnie a 300 mérföld/órás, vagyis 480 kilométer/órás lélektani határt.
Nemrég írtunk arról, hogy a 8 literes négyturbós benzinmotorral szerelt Bugatti Chironnal zárt pályán 423 km/h végsebességet értek el. Nem rossz teljesítmény, azonban gyorsan elhalványítja egy vadonatúj rekord: egy módosított Bugatti Chironnal egész pontosan 490,484 km/h-s tempóval száguldottak.
Velünk élő legendák - koncerten mutatkozott be Radics Béla elveszett gitárja
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. szeptember 1. 02:21
1 . Újra megszólalt Radics Béla legendás Bíbor Gibsonja
Előkerült a magyar Jimi Hendrixként is emlegetett Radics Béla legendás gitárja. Kosik Kristóf ügyvéd szabadidejében, többévnyi munkával megszerezte a Bíbor Gibsont. Most nagyszabású rendezvényen mutatták be a Várkert Bazárban, a legendás Ifipark szomszédságában.
Az ötven éves Mini együttes, a Loyal és sok sztárvendég is fellépett az eseményen, ahol újra megszólalt a híres gitár.. A hangszer új tulajdonosa Kosik Kristóf jogász, zenész a nullahategynek elmondta, hogy már nagyon régóta kereste a gitárt, és semmiképpen nem vitrinben szeretné tárolni, mert szerinte Radics emlékét úgy lehet megőrizni, ha játszanak a hangszerén. A videóban megszólal Török Ádám, a Mini együttes énekese is, aki a '60-as, '70-es években gyakran lépett fel Radics Bélával.
Sailing through Pumice near VaVa’u
Hajnal Miki
hétfő, 2019. augusztus 26. 22:18
1 . Elképesztő dolog úszik Ausztrália partjai felé
Egy 150 négyzetkilométeres kősziget lebeg az óceán felszínén.
Life of a tram driver Part 1
Kovács Lóránt
vasárnap, 2019. augusztus 25. 07:04
2 . mintha ott lennék én is
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. augusztus 25. 23:23
3 . igen...
A szabadság útjai (Revolutionary Road)
szerda, 2019. augusztus 21. 16:43
1 . nagyon jó film
BUDAPEST TÜZIJATEK 2019 FIREWORKS
Hajnal Miki
szerda, 2019. augusztus 21. 13:30
1 . BUDAPEST- TŰZIJÁTÉK 2019- FIREWORKS