Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Utolsó videó megjegyzések

Aranyélet.S03E03.HUN.
El Savariano
szerda, 2019. június 26. 17:02
1 . A harmadik évad 3.részétÖl nem lejátszható.vki tud megoldást rá?
Pyongyang - North Korea by Night
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 24. 18:38
1 . Phenjanban viszont – ahogy ezen a videón is látszik, ugyanúgy van esti közvilágítás, sőt, a kommunizmus és az uralkodócsalád emlékműinél díszkivilágítás is, mint bármilyen városban.
Upon Reflection - Antarctica
Hajnal Miki
szombat, 2019. június 22. 16:10
1 . Nem elég, hogy a Déli-sark önmagában is észbontóan látványos, egy vizuális trükkel sikerült egészen új oldaláról bemutatni.
És hogy mi ez a trükk? Egész egyszerűen tükrözték a tájképeket, amitől olyan vizuális szimmetria jött létre, ami szédítő. Furcsa módon a gyanúsan szabályos táj elsőre nem is feltűnő, a harmadik-negyedik snitt táján esik le az embernek a megoldás.
Bee Gees - Closer Than Close (Live in Las Vegas, 1997 - One Night Only)
Gero Tibor
szombat, 2019. június 22. 15:07
1 . A video errol a Las Vegas-I eloadasrol megvan nekem. Tobbszor megneztem. Sajnos, hogy eloben ez mar soha nem tortenhet meg. Kituno fellepes volt.
Thanos | Sohonyai Attila: Vigyázz rám | előadja: Kőszegi Ákos
Hajnal Miki
szerda, 2019. június 19. 13:25
1 . Magyar verset szaval a Bosszúállókból ismert Thanos – videó
Egy debreceni srác zseniális videóján pörög a net.
Kőszegi Ákos Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb szinkronhangja, a Jászai Mari-díjas színész hangján szólal meg például a Bosszúállók-filmekből ismert Thanos is.

A művész még tavaly szavalta el Sohonyai Attila kortárs költő Vigyázz rám című versét, amit most egy debreceni egyetemista új kontextusba helyezett.

Gregie11 a YouTube-ra töltött fel egy videót, amelyben a Bosszúállók: Végtelen háború jeleneteit felhasználva, Thanos szájmozgására illesztette rá a szinkronszínész hangját.
Zwiastun Trabant 1,8 turbo 4x4
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. június 16. 16:56
1 . Trabant Turbo Quattro – 270 lóerő, 4,5 másodperces gyorsulás
Ebbe az eredetileg kétüteműbe először egy négyüteműből származó 1,1-est épített lengyel gazdája, aztán egyre újabb és nagyobb motorokat. Aztán gyakorlatilag berakott alá egy 1,8-as turbó Audi TT-t, és piszkált rajta egy kicsit. Az eredmény összkerékhajtás, 270 lóerő, és 15,5 másodperces gyorsulás. 200-ra.
1. Ismerős arcok - Nélküled (Magyar Cirkusz 2008.)
Kovács Ákos
vasárnap, 2019. június 16. 11:39
35 . Nagyon jó!
Ezért ne hagyj senkit a kocsiban a napon!
Hajnal Miki
szombat, 2019. június 15. 23:19
1 . Kipróbáltuk: beültünk 30 percre egy tűző napon hagyott autóba + videó
Soha ne hagyj az autóban gyereket, vagy háziállatot - hívják fel a figyelmet kánikula idején minden évben. Ugye mennyire unalmas? Nos, ennek ellenére minden évben előfordulnak balesetek, köztük halálesetek is. A tragédiához akár 10 perc is elég. Hogy ezt bizonyítsuk, próbára tettük magunkat. Az eredmény mellbevágó. Videó!
Tombol a nyár, dögmeleg van! Az országos tisztifőorvos szerdán hőségriadót rendelt el, a legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés vasárnap éjfélig lesz érvényben. Nem árt vigyázni, hiszen 15 perc alatt is le lehet égni a tűző napon, de még árnyékban, vagy a felmelegedett lakásban is megviselhet minket a kánikula. Hát még a kocsiban. Nem véletlenül indította el a napokban ismét, "Ne hagyj az autóban!" elnevezésű matricakampányát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Kánikula idején még a nyitott térben vagy a szobában is rendkívül nehéz elviselni a hőséget, ha nincs légkondicionáló vagy nem tudjuk magunkat hűteni. A 30°C-os melegben, tűző napon parkolva pedig már 10 perc is elegendő ahhoz, hogy az autó szűk, zárt belsejében 70 fokosra forrósodjon a levegő. Egy ilyen magas hőmérsékletnek kitett kisgyermek vagy háziállat rövid időn belül súlyos egészségkárosodást szenvedhet, de akár halállal is végződhet a pár percnyi figyelmetlenség, felelőtlenség
- írta tegnapi közleményében a Nébih.
És bár tudjuk, hogy már nagyon unalmas, hiszen évről-évre cikkek, és videók hada foglalkozik ezzel a témával, mégsem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy tényleg NE HAGYJUNK SENKIT A TŰZŐ NAPON A KOCSIBAN, AKÁR EMBER, AKÁR ÁLLAT!Hogy ezt mi is bizonyítsuk, próbára tettük Szánthó Péter kollégánkat. A kihívás annyi volt, hogy vajon Peti el tud-e tölteni 30 percet a tűző napon hagyott autóban. Íme, az eredmény:
Csernobil (Chernobyl) 2019. 5. rész -Szinkrnizált-
Martin Katalin
szerda, 2019. június 12. 08:34
1 . A 3-4-rèszt meg lehet nèzni a tobbit nem,mièrt van torolve?
Ujváriné Judit
péntek, 2019. június 14. 22:52
2 . Mi nem törlünk semmit, ezt kérdezd meg a tárhelytől. Se velünk, se mással nem közlik, mit miért törölnek.
Egyébként most minden rész működik, és minden rész szinkronizált.
Vedres Csaba -Téli Márta: Vándor
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 22:03
1 . Gyász: legyőzte a betegség a kiváló magyar énekesnőt, most közölte a család a szomorú hírt
Elhunyt Téli Márta dzsesszénekesnő. A színészként, műfordítóként és producerként is ismert művész hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 60. évében hunyt el a hétvégén - közölte családja hétfőn az MTI-vel.
1980-ban egyszerre kezdte tanulmányait a Bartók Béla Zeneművészeti Főiskola dzsessz szakán és a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán. Színházi pályáját 1983-ban a szolnoki Szigligeti Színházban kezdte, majd szerepelt a kaposvári Csiky Gergely Színházban, a József Attila Színházban, a Merlin Színházban, a Vidám Színpadon és a tatabányai Jászai Mari Színházban is
Ösztöndíjasként 1988 és 1992 között a világhírű bostoni Berklee College of Musicba járt, ahol dzsesszelőadói diplomát szerzett. Az éneklés mellett hangszerelést, zeneszerzést, zeneelméletet és instrumentális improvizációt is hallgatott, ő volt az első magyar, aki énekesnőként tanulhatott itt. Amerikai tartózkodása idején több részes műsort készített vele a Bostoni Televízió, New Yorkban színészként és koncertező énekesnőként is fellépett.
Az Egyesült Államokból visszatérve a hazai dzsesszélet aktív közreműködőjévé vált, különböző formációkkal a színtér élvonalának zenészeivel lépett fel. Leginkább dzsessz sztenderdek előadójaként ismert, de számos pop-, illetve világzenei albumon is közreműködött. Hat lemeze jelent meg: a Quiet Motion 1994-ben, a Változó kék 1997-ben, a Smiling 1998-ban, a Changing Blue és a Winand Gáborral közös Follow Your Dreams 2001-ben, az Árnyékból fény 2005-ben.
Stúdiókban és koncerteken olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Szakcsi Lakatos Béla, Lerch István, Tátrai Tibor, Gerendás Péter, Csepregi Gyula, Solti János, Lattman Béla, Horváth Kornél, Berkes Balázs, Balázs Elemér, Juhász Gábor, Gyárfás István, Borlai Gergő vagy Fekete István. 1996-tól 1998-ig három éven át volt szervezője a Jazz Jam nemzetközi dzsesszfesztiválnak.
Előadói tevékenysége mellett színpadi művek és könyvfordítások fűződnek a nevéhez.
Euro NCAP Crash Test of Volkswagen T-Cross 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:29
1 . VW T-Cross
Frontális ütközésekkor a T-Cross sofőrjének lába a egy fokkal jobban sérült, mint a többi kocsi sofőrjének esetében, de az összes többi testrész esetében jó vagy megfelelő minősítést kapott. A gyerekülésben ülő gyerek semennyire sem sérült, de az ülsémagasítóba tett bábu nyaka igencsak károsodott a frontális ütközéskor.
Euro NCAP Crash Test of Mazda 3 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:28
1 . Mazda 3
A Mazda 3-as kapta a legjobb pontszámot az utasok védelmére, 98 százalékot, és a gyerekek védelmére is 87-et adtak neki. Egyedül a sávtartó automatikáját pontozták le az Euro NCAP-nél.
Euro NCAP Crash Test of Renault Clio 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:27
1 . Renault Clio
Az utasok minden kritikus testrészét megfelelően védt a Clio, egyedül a fontális ütlözésekkor kapott csak "megfelelő" minősítést, mert a sofőr lába és mellkasa is sérült bizonyos esetekben.
Euro NCAP Crash Test of Toyota Corolla 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:26
1 . Toyota Corolla
Az eredmények hasonlóak, mint a RAV4-esnél, hiszen hasonló alapra épül mindkét kocsi.
Euro NCAP Crash Test of Toyota RAV4 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:26
1 . A kisterepjáró is kiválóan szerepelt, az utasok védelmére 93, a gyerekek védelmére pedig 87 százalékot kapott. Minden kategóriában jó, vagy megfelelő osztályzatot kapott, nem voltak súlyos sérülések.
Euro NCAP Crash Test of Lexus UX 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:25
1 . Lexus UX
A szakemberek azt írták a Lexus UX-ről, hogy az utastér kiválóan védi az utasok térdeit, lábait is a komolyabb ütközéseknél. A frontális ütközésekkor a gyerekeket is jól védte a kocsi, leszámítva a nyakukat, ebben csak megfelelő minősítést kapott. A gyalogos tesztnél kijött, hogy az autó korrektül védi az elütöttet is, egyedül a medence védelmére kapott kevesebb pontot.
Euro NCAP Crash Test of Audi e-tron 2019
Hajnal Miki
hétfő, 2019. június 3. 21:25
1 . Audi e-tron
A legújabb elektromos Audi utastere remekül bírta a frontális ütközéseket, minden utasnak ugyanolyan szintű védelmet biztosít a kabin. Erre 91 százalékos minősítést kapott, és a gyerekeket is megvédi a sérülésektől a kasztni - ezt a kategóriát azért húzták le, mert az első utasülésre nem lehetett Isofix gyerekülést tenni a tesztautóban (opcionálisan rendelhető). A gyalogosok, biciklisek bizonságára71 százalékot kapott a kocsi, mivel a medencesérüléseket nemigen tudta elkerülni a balesetekkor, a biztonsági extrákat azért húzták le, mert nem pontos a tempomat.
2019.06.01. - Versünnep Csókán
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. június 2. 03:46
1 . A budapesti Versünnep Fesztivál diákseregszemléjének vajdasági elődöntőjét tartották szombaton Csókán. 43 versenyző jelentkezett, óvodások és iskolások is egyaránt.
A versenyre bármely magyar költőtől választhattak műveket. A szervezők kifejezetten örültek annak, hogy idén igen változatos versekkel érkeztek a gyerekek. A vajdasági elődöntő nyertesei a budapesti seregszemlén vehetnek majd részt.
2019.06.01. - A népzene és a néptánc ünnepe Horgoson
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. június 2. 03:44
1 . Idén Horgos ad otthont Vajdaság legnagyobb néptáncos és népzenész seregszemléjének, az 56. Gyöngyösbokrétának és a 43. Durindónak. A rendezvénysorozatot minden évben más vajdasági helységben rendezik.
2019.06.01. - Pápai szentmise Csíksomlyón
Hajnal Miki
vasárnap, 2019. június 2. 03:41
1 . A zarándoklás és a kegyhelyek fontosságáról, és annak a keresztény testvériség egyesítő erejének jelentőségéről prédikált Ferenc pápa a csíksomlyói szabadtéri Mária-kegyhelyen.
A rossz időjárás ellenére több tízezer hívő vett részt Ferenc pápa ünnepi szentmiséjén, ahol Szent Lukács evangéliumát mondták a bűnbánat, a könyörgést és az olvasmányokat követően.

Az evangélium hirdetése után Ferenc pápa olaszul prédikált. A katolikus egyházfő a helyszínt olyan fontosnak nevezte, mint egy tábori kórházat, amely a lélek gyógyhelyéül szolgál: „A zarándoklat kihívás, hogy felfedezzük és továbbadjuk az együttélés lelkületét, és ne féljünk a kölcsönös érintkezéstől, találkozástól és segítségnyújtástól. Zarándokolni azt jelenti, hogy belekerülünk abba a kissé kaotikus tengerárba, amely a testvériség igazi megtapasztalásává válhat.”

Ferenc pápa arra szólította a híveket: ne feledjék, s ne tagadják a múlt összetett és szomorú eseményeit, de ez nem gördíthet akadályt a testvéri együttélés elé, nem adhat rá ürügyet. Hangoztatta: a csíksomlyói zarándoklat Erdély öröksége, a párbeszéd, az egység és a testvériség jele, és tiszteletben tartja a román és a magyar vallási szokásokat is.