Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Utolsó videó megjegyzések

Stado jeleni przeskakuje nad BMW #574 Wasze Filmy
Hajnal Miki
vasárnap, 2021. február 28. 13:42
1 . Vajon a biztosító hogy reagál, amikor meglátja ezt a videót a balesetről?
Vonuló szarvasrudli kapta telibe a BMW-t, ilyen felvételt nem lát túl gyakran az ember.
RockMilady - I Hate Myself For Loving You ( a Joan Jett cover) [Official Cover Video]
Hajnal Miki
kedd, 2021. február 23. 16:03
1 . Noémi, a RockMilady néven ismert győri gitáros, énekesnő Joan Jett egyik legsikeresebb dalát, az I hate Myself for Loving You-t dolgozta fel. A dalhoz tavaly októberben készítettek egy koncert-cover klipet, ami Valentin-napon debütált a YouTube-on.
Spinoza’s Ethics - Chapter 1
Kovács Lóránt
kedd, 2021. február 23. 01:01
1 . Én feltettem...
héátha van valami valahol...magyarul is_
Tavaszi szellő - ( Giovanni Marradi   Too Young )
Pintér Lászlóné Erzsi
péntek, 2013. május 31. 23:15
2 . Köszönöm kedves Éva . Örülök ,hogy megnézted a tavaszi természet csodáját . Hozzá a zene megnyugvást nyújt .
Páles Éva Judith
szombat, 2021. február 20. 19:17
3 . 2021február 20. Itt jártam ismét meghallgattam! ♥ Várjuk a Tavaszt!
Harc Terra bolygóért (2007)
Merle Viktor
szombat, 2021. február 20. 14:51
1 . "Vicces", hogy rajzfilmeket csak szexhirdetések között lehet-ne nézni...
Metro  Együttes - Pár csepp méz (1968)
Hajnal Miki
péntek, 2021. február 19. 22:32
1 . 77 éves korában meghalt Brunner Győző, a Metro, a Taurus és a Korál együttes dobosa. Halálhírét egykori zenésztársa, Frenreisz Károly erősítette meg.
Ferdinánd (HD) 2017
Budai Magdolna
csütörtök, 2021. február 18. 21:40
1 . Nagyon jo.
SUTTOGNAK A FÁK...
Páles Éva Judith
csütörtök, 2021. február 18. 12:45
1 . Köszönöm a szép dalt! ♥ Taps !!!
Engelbert Humperdinck  -  Red Roses For My Lady - Vörös rózsák a hölgyemnek
Páles Éva Judith
vasárnap, 2021. február 14. 19:30
1 . Köszönöm: Örök kedvenc ♥
Így neveld a sárkányodat 3. /How to Train Your Dragon: The Hidden World/ CAM.
Orgovan Henriett Rózsa
szombat, 2021. február 13. 12:52
1 . Ez egy fantasztikus mese!Imádom!
Orient express (1943) - teljes
szerda, 2021. február 3. 00:24
1 . törölték
A bíró (The Judge) 2014.
kedd, 2021. február 2. 20:50
1 . remek film
Őrült karnevál - Peller Anna  - Vidám hangulatjavító dal, szerintem ránk fér!
Páles Éva Judith
kedd, 2021. január 26. 17:57
1 . Köszönöm az élményt! Taps !!!
Téli Túrák - Eplényi Sípálya
Hajnal Miki
hétfő, 2021. január 25. 22:16
1 . Ha nem lehet külföldön síelni, akkor megtesszük itthon – mondták a magyarországi téli túrahelyeket feltérképező kollégáink, és már az első hétvégén, amikor hó volt, elmentek Eplénybe. Kiderült, sokan gondolták még ugyanígy, és mivel akkor még csak ez a hazai pálya volt nyitva, kissé meg is lepődtek, mennyien vannak. De megérte.
Idén, ha lehet, senki se menjen külföldre síelni - szólt a kormányfői tanács még a tél elején. De akkor mit csináljon az, aki lassan beleőrül abba, hogy alig mozdulhat ki a lakásból, pláne, ha még mozogni, esetleg sportolni szeretne. A hvg.hu kiránduláspárti csapata tehát összepakolt és autóba ült, hogy bemutasson öt magyarországi helyet, amelyet érdemes most is (vagy főként most) felkeresni.
Urs Predeal
Hajnal Miki
vasárnap, 2021. január 24. 16:27
1 . Rémület a sípályán: medve üldözött egy síelőt – videó
Sípályára tévedt be egy medve Romániában.

Medve vett üldözőbe egy síelőt az egyik predeáli pályán, Romániában – számolt be a foter.ro. A férfit a libegőn felfelé haladó turisták figyelmeztették, hogy siessen jobban és inkább ne is nézzen hátra, mert egy medve szalad utána.
A síelő lélekjelenlétének is köszönhető, hogy nem sérült meg, ugyanis szándékosan eldobta a hátizsákját, hátha az majd eltereli az állat figyelmét.
Arany János/Magyar Nemzeti Balett-A walesi bárdok
Hajnal Miki
szombat, 2021. január 23. 20:44
1 . A walesi bárdok a Magyar Nemzeti Balett előadásában - videó
2021.01.23. 19:56
A Magyar Nemzeti Balett előadásában Arany János A walesi bárdok c. balladája hallható az alábbi videóban, amit az együttes tagjai a magyar kultúra napja alkalmából rögzítettek.
Xam'd: Lost Memories 18. rész
szombat, 2021. január 23. 19:15
1 . JO
New World Record RC Airplane Speed 548mph
Hajnal Miki
péntek, 2021. január 22. 22:44
1 . Világrekordot döntött a 880 km/h-val száguldó vitorlázómodell
Új Guinness-rekordot állított fel az amerikai Spencer Lisenby, aki a motor nélküli, távirányítós vitorlázómodelljét több mint 880 km/h-s sebességgel reptette. Az új csúcssebességet január 19-én, a Los Angelestől északra fekvő Parker Mountain domb fölött érte el.
Lisenby vitorlázója rendelkezik ugyan akkumulátorral, de az csak a távirányításhoz szolgál, elektromos motor nincs a modellben. A vitorlázó felgyorsításához az úgynevezett dinamikus vitorlázás (dynamic soaring) technikát alkalmazta, ami a dombokon megtörő szelek sebessége közötti különbséget használja ki a gyorsításhoz.
Ilyen csúcssebesség eléréséhez különleges modellre van szükség, Lisenby az egyedi vitorlázóját német aerodinamikai szakértők segítségével tervezte, és olyan anyagokból készült, mint a leggyorsabb szupersportautók. A szemmel is alig követhető vitorlázót 120 G-s erőhatások érték, miközben a dombok között száguldott a szélben.
A 880 km/h-s sebességgel vitorlázó gép irányításához rendkívül stabil és ügyes kézre van szükség. Lisenby azt nyilatkozta a New Atlasnak, hogy ő a régi iskola híve, ahol a siker teljes mértékben a pilóta hozzáértésén, valamint a modell tervezésén és kivitelezésén múlik, ezért nem használ stabilitást segítő, robotpilóta-szerű rendszereket. (Gizmodo)
Bitcoin Mining Comes to the Arctic Circle
Hajnal Miki
csütörtök, 2021. január 21. 19:45
2 . A mintegy 180 ezres lélekszámú város azonban nem csak a fagyos klímájáról híres, hanem mellé a világ egyik legsúlyosabb környezetszennyezéséről is, melyet a város gazdasági élete szempontjából meghatározó jelentőségű környékbeli színesfémbányászat okoz. Ennek keretében elsősorban nikkelt, rezet és palládiumot bányásznak.
Nagyjából egy éve azonban egy teljesen újfajta bányászat is megjelent a városban: a bitcoin-bányászat, melynek viszont kifejezetten kedvez ez a klíma. Ennek oka, hogy a kriptopénz bányászat speciális adottságai miatt az átlagos számítógépeket jelentősen meghaladó számítási teljesítményre van szükség,EHHEZ PEDIG JELENTŐS ÁRAMFELVÉTEL TÁRSUL, AMIVEL ARÁNYOSAN PEDIG A HŐKIBOCSÁTÁS IS NŐ, ÍGY A FOLYAMAT HŰTÉSIGÉNYE IS IGEN JELENTŐS.
A bitcoinfarmokat nem néhány gép, hanem rengeteg gép alkotja, ameddig csak a szem ellát, így az együttes hőteljesítmény elvezetése igen komoly kihívás elé állítja a farmok tulajdonosait.
Norilszkban azonban az áramköltség is olcsó és a hűtés is stabilan biztosított, ezért az orosz BitCluster cég - úgy tűnik - megalapozott döntést hozott a tavalyi évben, amikor ezernyi gépből álló bányászfarmját az északi városba költöztette. Kiderült ugyanakkor az is: a rengeteg számítástechnikai berendezést még annak ellenére is külön kell hűteni, hogy az átlagos kinti hőmérsékélet - 10 Celsius fok körül mozog.
Hajnal Miki
csütörtök, 2021. január 21. 19:46
3 . Minden jó, minden működik"- somázza Vitalij Borscsenko, a cég társalapítója. „Már megtapasztaltuk a mínusz 15 fok alatti hőmérsékletet, és a másodpercenkénti 30 méteresnél is erősebb szelet."
"Legalább 25 százalékkal olcsóbb itt az áram, mint Oroszország más régióiban. Ez egy elég markáns különbség, ha bitcoin bányászatról beszélünk" - teszi hozzá Borscsenko.
AZ ELEKTROMOS ÁRAM ÉS A HŰTÉS KÖLTSÉGE UGYANIS A LEGNAGYOBB ÖSSZETEVŐ A KRIPTOBÁNYÁSZAT KÖLTSÉGEI KÖZT.
A kezdeti tapasztalatok alapján nem csoda, ha a vállalat máris a bővítésen, illetve új adatközpont felállításán gondolkodik. Az adatközpont kapacitását már le is szerződtették, az ügyfelek a világ minden tájáról érkeztek, beleértve Svájcot, az Egyesült Államokat és Japánt is.
Az új létesítmény egy nikkel fémfeldolgozó közelében nyílt meg, melyet a helyi bányásztársaság, a Norilsk Nickel (Nornickel) korábban már bezárt. A Nornickel olcsó villamos energiával látja el a bitcoin bányászfarmot, mely ráadásul Oroszország elektromos hálózatától teljesen független.
A FÖLD LEGÉSZAKIBB VÁROSA, MELY MÁR AZ ÉSZAKI SARKKÖRÖN IS TÚL VAN. A kriptovaluta-farmról videó is készült:
Mohini ahogy mi építjük
Vincze Gábor
szerda, 2021. január 20. 15:17
1 . Mohini rendszer magyar emberek számára, magyar fejlesztés és üzlet.
Regisztráció:
https://www.mohininetwork.com/?id=1323