Világfa

   

Közösségi gazdálkodás alapintézménye
Tulajdon »
Feladatok, válaszok egy- egy mondatban. Rövid néhány oldalas ismertető. Célok és értékek A mai magántulajdon léptéktelenül nagy hatalomra tett szert a közösség felett, megvalósítva a társadalom rabszolgaságát, hiszen a források és a termelés felett semmilyen döntéssel és visszacsatolással nem rendelkezik, ezért a valóság megismerésétől megfosztatik.
Baromfi örökbefogadási program
Teremtés, gazdálkodás »
  A magyarvagyok oldalon indítottunk egy csoportot, hogy a közösségi gazdálkodásról beszéljünk, és programokat indítsunk.   Elindult a baromfi önellátási program Folyamatosan indulnak csoportok. Ne maradjon le!!!  www.cifranet.
Szabadulás a bankok fogságából
Teremtés, gazdálkodás »
  DR. LÉHMANN GYÖRGY (8600 Siófok Szűcs u. l. - tel. 84/313-176 és 06-20/49-39-85l) irata e-mail: lehmann@invitel.hu   ==========================================================================   Szabadulás a bankok fogságából   (ECHO TV „Kiút többszemközt” 2012. május 19-i adásához)   http://www.echotv.hu/videotar.
22 hely a Földön, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek
Világkép »
1. A szerelem alagútja Ukrajnában         2.Tulipán földek Hollandiában       3.Salar de Uyuni: a világ legnagyobb tükrei Bolíviában         4.Hitachi Park Japánban       5.Mendenhall Jégbarlang Alaskában       6.Vörös part, Kína, Panjin       7.Bambuszerdő Japánban       8.Utca Bonnban, Németországban           9.Naica bánya Mexikóban         10.
Az ébredés - első rész
Világkép »
1. A Háború a nemzet ellen videók: Úgy gondolom, ahhoz hogy megértsük, mit hoz számunkra a jövő és mit tehetünk, szükségünk van megérteni pár dolgot. Sok videó már ezt tartalmasan kimutatja. E cikk segítségével próbáljuk ezeket az információkat egy helyre tenni és így ez sokkal könnyebben átláthatóvá válik.Kezdjük hát ezekkel a videókkal:   Háború a nemzet ellen.
Honnan induljunk?
Világkép »
Böjte Csaba Karácsony előtti fohászát olvasva írom gondolataimat az új esztendő elején, segítendő  feladataink keresését. "nem kaptok, mert nem kértek!" gondolatával kezdi, és én is azt keresem mit kérjünk, mihez legyen hitünk. Néhány kiemelés Csaba testvér írásából. “Jó dolog jónak lenni... Jó dolog lehajolni a kicsinyekhez, az elesettekhez, a szegényekhez.
Pünkösdi zarándoklat a Pilisben
Világkép »
Pünkösdi zarándoklat a pilisben Pünkösdi zarándoklat a Pilisben Sok százezren zarándokolnak Csíksomlyóra a szeretetet legmélyebb óhajtásával.

7 cikk | 1 / 1 oldal