Világfa - Világkép

   

22 hely a Földön, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek
1. A szerelem alagútja Ukrajnában         2.Tulipán földek Hollandiában       3.Salar de Uyuni: a világ legnagyobb tükrei Bolíviában         4.Hitachi Park Japánban       5.Mendenhall Jégbarlang Alaskában       6.Vörös part, Kína, Panjin       7.Bambuszerdő Japánban       8.Utca Bonnban, Németországban           9.Naica bánya Mexikóban         10.
Az ébredés - első rész
1. A Háború a nemzet ellen videók: Úgy gondolom, ahhoz hogy megértsük, mit hoz számunkra a jövő és mit tehetünk, szükségünk van megérteni pár dolgot. Sok videó már ezt tartalmasan kimutatja. E cikk segítségével próbáljuk ezeket az információkat egy helyre tenni és így ez sokkal könnyebben átláthatóvá válik.Kezdjük hát ezekkel a videókkal:   Háború a nemzet ellen.
Honnan induljunk?
Böjte Csaba Karácsony előtti fohászát olvasva írom gondolataimat az új esztendő elején, segítendő  feladataink keresését. "nem kaptok, mert nem kértek!" gondolatával kezdi, és én is azt keresem mit kérjünk, mihez legyen hitünk. Néhány kiemelés Csaba testvér írásából. “Jó dolog jónak lenni... Jó dolog lehajolni a kicsinyekhez, az elesettekhez, a szegényekhez.
Pünkösdi zarándoklat a Pilisben
Pünkösdi zarándoklat a pilisben Pünkösdi zarándoklat a Pilisben Sok százezren zarándokolnak Csíksomlyóra a szeretetet legmélyebb óhajtásával.

4 cikk | 1 / 1 oldal