Staller Edit

Baranya megyében egy történelmi múltú kisvárosban élek Szigetváron. Az érettségi megszerzése után elköteleztem magam az egészségügyi hivatásnak, s ez a szerelem 32 éve tart.

Nyitott vagyok az új dolgokra, a szépre, szeretem a kreatív alkotó munkát, pl. kötök, horgolok, saját terveim, elképzeléseim alapján, különféle anyagok felhasználásával, kombinálásával. (csak egyedi dolgokat tudok készíteni, leírás alapján semmit.)

2004. decemberében egy újfajta szerelem vette kezdetét, a festés.

Ekkor mandalákat festettem karácsonyi ajándék kiegészítéséül családtagoknak, barátoknak. (Mindenkinek kell, hogy legyen egy mandalája)

Ekkor megéreztem a festék, és az ecset izét, rabul ejtettek a színek, melyek a lelkemből fakadnak. 2005 óta folyamatosan festegetek amatőr módon.

Rajzolni, festeni sajnos még nem tanultam, de terveim közt szerepel.

Az elmúlt egy évben festettem papírra temperával, vászonra olajjal, farostlemezre olajjal, kavicsokra temperával, valamint üvegre ablakokra, ajtókra üvegfestékke1.

Nincs kialakult stílusom, de közel áll hozzám, az impresszionizmus, időnként az absztrakt formák megjelenítése is.

Még keresem önmagam, mire megtalálom bízom benne kialakul önálló, egyedi ecsetkezelésem.

A festéssel elsősorban célom magam szórakoztatása, időnkénti feszültségem oldása, gondolataim, álmaim, vágyaim kifejezése, valamint örömszerzés azoknak az emberéknek, akik szívesen megnéznek egy szárnyait bontogató amatőr "festő" munkáit.



Forrás:
festomuvesz.hu


Képek