2012 -

szerda, 2012. október 31. 11:02
Kedves Szülők, Nagyszülők, Keresztszülők!

Mint ahogy már megszokhatták, minden hónap első szombatján GYEREKKLUBRA hívjuk gyermekeiket.

Ezeken a szombat délelőttökön gyermekeik Isten szeretetéről hallanak az ige magyarázatokban, Istent dícsérő énekekkel együtt zengedezünk és imádkozni tanítjuk őket. Fontos odafigyelnünk gyermekeink lelkére már kicsiny koruktól kezdve, mert most még fogékonyak. Tanítsuk meg őket naponta imádkozni, velük együtt imádkozva, tanítsuk meg őket tisztán beszélni, élni, szeretni, eléjük élve a családban mindezt.

Isten Szentlelkének a segítségével igyekszünk mi is nevelni őket szeretetben, vidáman. Várjuk az Ön gyermekét is!

A meghívás nem csak a Belvárosi-Református Gyülekezet gyermekeink szól, hanem mindenkinek, aki meghallja a hívást: „Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. Bizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen sem megy be abba.” Ekkor átölelte és kezét rájuk téve megáldotta őket. Mk 10,13-16

November 3-án, szombaton 10-13 óra között várunk!

csütörtök, 2012. november 1. 06:33
No...hátha én is ott leszek...mint gyermek :)
hétfő, 2012. október 22. 10:57, Nézettség: 973

A 95 TÉTEL Írta és közzétette LUTHER MÁRTON (1483-1546) német reformátor 1517. október 31-én Wittenbergben, a vártemplom kapujára szögezve. Az igazság kiderítése s és igyekezetétől indítva, megvitatásra kerülnek az alábbi tételek Wittenbergben, tisztelendő Luther Márton atya, a szabad művészetek és a szent teológia magisztere s ugyanott ezeknek rendes előadója elnökletével.

2 bejegyzés | 1 / 1 oldal