Véleményem szerint a humor az élet egyik legfontosabb tényezője ! Érdemes többet foglalkozni vele , és hódólni neki ! AKkor öregszünk szépen ha a mosoly ró ráncokat az arcunkra !))))))))))

 

2014 -

csütörtök, 2014. november 20. 11:13, Nézettség: 1216

Mottó: Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyandolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.*****************************************************Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.

csütörtök, 2014. november 20. 11:05, Nézettség: 1044

Fiatal feleség levele, férjének: Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...

csütörtök, 2014. november 20. 11:01, Nézettség: 1116

Nyuszika és a róka találkoznak az erdőben.Nyuszika köszön:- Szia vörös!- Te engem ne vörösöz le!- Miért, jobb lenne, ha lerókáználak?Két egér beszélget a kamrában:- Rád fog esni a margarin! - Rámamargarin?- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott tenni, ha este nem tud elaludni?- Én?- Elszámolok háromig, és már alszom is.

hétfő, 2014. november 3. 21:47, Nézettség: 1798

Pilóta felszáll, átkapcsol robotra nyújtózik egy     nagyot, de a mikrofont bekapcsolva felejti és így szól:     - Most iszok egy kávét, utána jól megdugom a kis szőke stewardesst.     Hátul a stewardess elvörösödve rohan előre, hogy kikapcsoltassa a     mikrofont.     Egy néni utánaszól:     - Nem kell úgy sietni, előbb kávézik...

4 bejegyzés | 1 / 1 oldal