Kosár |
Alma-Fekete ribizlilé 3 l![]()
Egységár bruttó 750-Ft/liter
III. Élelmiszerbiztonsági jellemzők: A termék pasztőrözött, és HACCP rendszer működik az üzemben. IV. Az élelmiszer minőségi jellemzői MÉ 1-3 2001/112 sz. irányelv szerint 1. Összetételi jellemzők (fizikai, kémiai stb. jellemzők) 100 % gyümölcstartalom van a termékben: feketeribizlivelő, almavelő, víz, magyar almasűrítmény A termék 13 ref. %-os. 2. Érzékszervi jellemzők: Feketeribizlire, almára jellemző ízű, színű, rostos állományú ivólé. Kissé barnult szín, sűrűsödött állag, még nem befolyásolja a termék fogyaszthatóságát. 3. Az élelmiszer átlagos tápértéke: a) tápanyagok felsorolása és mennyisége 100 g-ra vagy 100 ml-re; b) a tápérték számítással készült. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 260 kJ 61,4 kcal Zsír 0,88 g 32,6 7,9 Szénhidrát 13,0 g 221 52 - amelyből cukor 11,5 g 195,5 46 Fehérje 0,38 g 6,46 1,5 Só 5,0 mg --- --- V. Minőségmegőrzési/fogyaszthatósági időtartam: 360 nap VI. Tárolási feltételek: Sugárzó hőtől, fagytól, közvetlen napfénytől távol kell tartani. Felbontás után hütve tárolva 7 nap. A termék tartósítószert nem tartalmaz, így szobahőmérsékleten az eltarthatósági ideje, febontás után 3 nap. VII. Az élelmiszer jelölése Feketeribizlis-almás rostos gyümölcslé 100 % gyümölcshányaddal Összetevők: feketeribizlivelő, almavelő, víz, magyar almasűrítmény Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 260 kJ 61,4 kcal Zsír 0,88 g 32,6 7,9 Szénhidrát 13,0 g 221 52 - amelyből cukor 11,5 g 195,5 46 Fehérje 0,38 g 6,46 1,5 Só 5,0 mg --- --- VIII. Egyéb A termék kizárólag hazai alapanyag felhasználásával készül.
Ismertetők és megjegyzések
|