Kosár |
Csipkebogyós almalé 3L![]()
Egységár bruttó: 750.-Ft/liter
Összetevők: almalé sűrítményből csipkebogyóvelő III. Élelmiszerbiztonsági jellemzők: A termék pasztőrözött, és HACCP rendszer működik az üzemben. IV. Az élelmiszer minőségi jellemzői MÉ 1-3 2001/112 sz. irányelv szerint 1. Összetételi jellemzők (fizikai, kémiai stb. jellemzők) 100 % gyümölcstartalom van a termékben: csipkebogyóvelő, almavelő, víz, magyar almasűrítmény, A termék 13 ref. %-os. 2. Érzékszervi jellemzők: Csipkebogyó és alma keverékére jellemző ízű, színű, rostos állományú ivólé. Kissé barnult szín, sűrűsödött állag, még nem befolyásolja a termék fogyaszthatóságát. 3. Az élelmiszer átlagos tápértéke: a) tápanyagok felsorolása és mennyisége 100 g-ra vagy 100 ml-re; b) a tápérték számítással készült. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 258,68 kJ 61,1kcal Zsír 0,54 g 20 4,86 Szénhidrát 13,0 g 221 52 - amelyből cukor 11,5 g 195,5 46 Fehérje 1,04 g 17,68 4,16 Só 4,0 mg --- --- V. Minőségmegőrzési/fogyaszthatósági időtartam: 360 nap VI. Tárolási feltételek: Sugárzó hőtől, fagytól, közvetlen napfénytől távol kell tartani. Felbontás után hütve tárolva 7 nap. A termék tartósítószert nem tartalmaz, így szobahőmérsékleten az eltarthatósági ideje, febontás után 3 nap. VII. Az élelmiszer jelölése Csipkebogyós-Almás rostos gyümölcslé 100 % gyümölcshányaddal Összetevők: csipkebogyóvelő, almavelő, víz, magyar almasűrítmény, természetes almaaroma Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 258,68 kJ 61,1kcal Zsír 0,54 g 20 4,86 Szénhidrát 13,0 g 221 52 - amelyből cukor 11,5 g 195,5 46 Fehérje 1,04 g 17,68 4,16 Só 4,0 mg --- --- VIII. Egyéb A termék kizárólag hazai alapanyag felhasználásával készül.
Ismertetők és megjegyzések
|