Kosár 

Kecskeméti Kende Fehér liszt BL-65

Kecskeméti Kende Fehér liszt BL-65
Ár: 290 Ft.
Mennyiség: 

 Extra minőség!  -habarásokra, süteményekhez
Egységár bruttó: 290.-Ft/kg Alkalmas háztartások széleskörű liszt felhasználására (habarások, sütemények).
Minőségi termék!
Boltban ritkán lehet hozzájutni. Semmilyen adalék anyag nincs benne!


A számok a lisztek elnevezésében, úgynevezett hamu tartalmat jelentenek, ami az ásványi anyag tartalomra utal. Gyakorlatilag az elégetett liszt után keletkezett hamu jelzi az ásványi anyag tartalmat, és a szerves anyag tartalmat. Látható, hogy a teljes kiőrlésű tönköly liszt esetében a 300-as szám már magasabb ásványi anyag és szerves anyag tartalmat jelez, hiszen a teljes kiőrlésű lisztekbe a csírát, maghéjat is megőrlik, így rostban, vitaminban gazdagabbak.
Általában a lisztek E-,B-vitamint, káliumot, kalciumot, foszfort, magnéziumot tartalmaznak. Sokszor beszélnek arról az emberek, hogy minden föld ki van már zsigerelve. A kizsigereléssel csak részben egyet. Egy jó gazda, akinek a megélhetését adja a föld, gondját is viseli, hogy évről évre termelhessen.
Magas minőség alatt azt értjük, hogy valóban jó minőségű búzából készültek a lisztek, szintetikumokat nem tartalmaznak, ezért az áruk nem igazán hasonlítható össze egy teljesen más paraméterekkel rendelkező termékkel.


 


A Magyar Családellátó Szolgálat, 1,5 év előkészítés után, elkezdi forgalomba helyezni a kitűnő, Alföldön termesztett búzákból, alföldi malomban őrölt, saját márkás lisztjeit.
Célunk a természetes, adalékanyagmentes, igazi, régi-minőségi liszt újraélesztése.http://www.youtube.com/watch?v=Dg7exnjDWekfeature=relmfu

   


Tetszik  

Ismertetők és megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal