Aforizmák, mondások

Mindenki találkozott már rövid, frappáns mondásokkal, bölcs és gyakran humoros tartalmú aforizmákkal, Esetleg sajátmaga fejéből is kipattant efféle. Ebben a csoportban mondjuk el másoknak is.

Javaslom, hogy mindenki csak egy témát indítson, és ha valami még előkerül, azt módosításként fűzze személyes témájához.

Adminisztrátor

 
Cseke Jolán Valéria Szikrák Cseke Jolán Valéria: Aki hajtóvadászatot rendez az igaza keresésére, az nem biztos, hogy meg is találja... Cseke Jolán Valéria: Aki kis dolgokban hazudik, az valószínűleg nagy dolgokban sem fog igazat mondani...
Létrehozva: szerda, 2013. szeptember 4. 22:09
utolsó válasz: vasárnap, 2013. december 1. 12:52
Góth László Saját mondások Góth László: Ablak nyílt a világra: kilátunk. de ki is látszunk rajta. (az Internetről) Ha kitárod a szíved, sokan bele tudnak férkőzni... Góth László: Módosított szállóigék: . Nem tudja az egyik balkéz, mit csinál a másik. Az időt húzd, ki tudja meddig húzhatod! Aki..
Létrehozva: csütörtök, 2011. augusztus 11. 11:44
utolsó válasz: csütörtök, 2012. szeptember 27. 23:58
Tóth Ágnes TÓTH ÁGNES AFORIZMÁI Tóth Ágnes: Tóth Ágnes Tengerem Kifordított zsebem Vitorlájával átszelem Fuldokló iszapos tengerem Szórakozottság Az ősz postára tette a.. Góth László: Drágám, fej vagy, tele gondolatokkal. Ezt kerestem mindig. És most tudtam meg, hogy a Cirmidal is a tiéd. Úgy látom, érdemes..
Létrehozva: péntek, 2012. február 24. 11:21
utolsó válasz: kedd, 2012. július 10. 01:50