Magyar Gárda

A Magyar Gárda egy pártok és határok felett álló önvédelmi szövetség.
A nemzetben nem csupán gondolkodók, de azért tenni is hajlandó magyarok szövetsége.
A Magyar Gárda célja, hogy összegyűjtse és értelmes célok mentén megszervezze - a jelenleg szétszóródott - haza védelmére kész közösségeket, csoportokat. A gárdisták képzésére komoly hangsúlyt kívánunk fektetni. A Gárda feladata szerteágazó - függően a szükséges teendőktől - a kulturális, hagyományőrző, szociális tevékenységek.A Magyar nép és értékeinek védelme.
A Magyar Gárda tagja lehet minden 18. életévét betöltött magyar férfi vagy nő, függetlenül attól, hogy melyik ország állampolgára.
A Magyar Gárda címerének szimbolikája. A pajzs vörös sávjaiban 9 oroszlán látható, 3-3-2-1 felosztásban. Első vörös sáv - Három oroszlán. A katonai erények: Bátorság, Erő, Fegyelem. Második vörös sáv ¬- Három oroszlán. A polgári erények: Becsület, Szorgalom, Büszkeség. Harmadik vörös sáv - Két oroszlán. A tisztviselői erények: Hűség, Pontosság. Negyedik vörös sáv - Egy oroszlán. A vezetői erények: Bölcsesség.
A Magyar Gárda köszöntése.
- Adjon az Isten! - Szebb jövőt!
http:///magyargarda.hu

Belépési feltételek :

Betöltött 14 életév
Minimum két egyértelmű önarckép!.A gárdát mindenkinek nyiltan kell támogatni,és nem elbujva!

Adminisztrátor

 
Horváth András Egyedül gyöngék vagyunk,de összefogva legyőzhetetlenek!! Molnár Gábor: Igazad van Bandi össze kell fognunk, hogy egy szabad Magyarországban élhessünk és élhessenek az utódaink...
Létrehozva: kedd, 2010. január 26. 17:21
utolsó válasz: kedd, 2011. február 15. 13:20
Törzsök László Gárda kontra Rendőrség, első forduló: 2010-02-22 Budapest Csalogány utca 47-49
Létrehozva: kedd, 2010. február 23. 14:53
utolsó válasz: szerda, 2010. március 3. 22:27