-Melyiket mihez?


-Melyiket mihez?
  • Kakukkfű + só: sültek, zöldségek fűszere.
  • Bazsalikom + só: salátákat, sülteket, halat, pulykamellet, padlizsánt fűszerezünk vele.
  • Majoránna + só: grillcsirke és más szárnyasok fűszere.
  • Bors + só: mindenféle húsokat, zöldségeket ízesítünk vele.
  • Szegfűbors + só: birkahúsokhoz alkalmas.
  • Rozmaring + só: sültek, birka, gomba a legfinomabb vele.
  • Lereszelt, majd szárított citrom és narancshéj + só: halhoz talál.
  • Szárított zöldségkeverék + só: levesek ízesítője.

Szerkesztés dátuma: kedd, 2009. október 6. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 2,885 Kategória: » Fűszersók


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: