Magyar konyha - Gyógynövények - Egészség ABC

   

Mozgás és pihenés (videó)
A böjt az egy elmélyülési időszak. Megnyugszik a test, a lélek és a szellem is. Ezért a mozgás olyan kell legyen, amely segíti mélyre vinni a tudatosságot és támogatja a test méregtelenítését. Milyen mozgásformát válasszunk? A böjt során a mozgás elsődleges szerepet kap, de csak olyan mozgásformák javasoltak, amelyek segítik az elmélyülést.
Pozitív változás (videó)
A változás bennünk van - a kérdés már csak az, vajon a böjt során valóban akarunk-e változtatni eddigi életünkön? Van vajon erőnk meghozni a döntéseket, és pozitív irányba terelni életünket? Légy pozitív! Próbáld ki, hogy most nem gondolsz egy friss, ropogós, illatos kiflire. Ugye nem sikerült? Megjelent a kép, az illat.
Szellemi elengedés (videó)
Testünk salakmentesítésével egy időben lelkünk mélyéről is érdemes eltakarítani az eddig megbocsáthatatlannak tűnő dolgokat. A változás kezdete Fizikailag a szervezet salaktalanít és minden olyan anyagtól megszabadul, amire nincs szüksége.
Teóriák és gondolatok az influenzáról és a D vitamin hasznos hatása
Az influenzáról még mindig téves elképzelések élnek az emberekben, pedig tudjuk, hogy az influenzajárványokat védőoltással nem lehet hatékonyan megelőzni, viszont a D-vitamin hatásos védekezést jelenthet. Ezt a cikkemet 2010-ben írtam a Természetgyógyász Magazin számára, s a benne megfogalmazottak máig aktuálisak.

24 cikk | 3 / 3 oldal