Báránypörkölt recept


Báránypörkölt recept

Hozzávalók:

  • 1 kg csontos bárányhús
  • 0,6 dl olaj
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 1 dkg fűszerpaprika
  • 8 g só
  • 8 dkg zöldpaprika
  • 3 dkg paradicsom
  • 24 dkg laskatészta

Elkészítés:

A húst kicsontozzuk, és felkockázzuk, a hagymát, paprikát és a paradicsomot felaprítjuk. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a húst és a csontot, majd párolni kezdjük. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Amikor zsírjára sült, megpaprikázzuk, és vízzel felengedjük, majd készre főzzük.

A laskatésztát kifőzzük és a pörkölthöz tálaljuk.

Forrás:

www.izletes.hu


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. március 17. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 4,891 Kategória: Ünnepek » Húsvét
Előző cikk: Báránypogácsák gombás ceruzababbal Következő cikk: Bébikukoricás pulykamell tekercs


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: