Lélekbuvár - Nyugati horoszkóp

   

Csillagjegyek
Asztrológia
Kevés az olyan ember a földön, aki ne hallott volna még az asztrológiáról. Régóta él az emberekben az a hit, hogy sorsuk meg van írva a csillagokban. Az első híres csillagjósok a kaleidusok voltak, majd a szabályok a babiloniakon és a rómaiakon keresztül jutottak el Európába.Ma már a legtöbb újságban található horoszkóp, különböző időszakokra (napokra, hetekre...).
Csillagjegyek uralkodó bolygói
Asztrológia
Kos MarsBika VénuszIkrek MerkúrRák HoldOroszlán NapSzűz MerkúrMérleg VénuszSkorpió MarsNyilas JupiterBak SzaturnuszVízöntő SzaturnuszHalak Jupiter Az asztrológusok sokféleképpen osztályozzák a csillagjegyeket.
Mit hoz az új esztendő? Nagy szerelmi és párhoroszkóp 2011
Asztrológia
Mire számíthatsz a szerelemben, a párkapcsolat, a házasság, a kalandok és a párkeresés terén? Megtalálod az igazit? Tartós lesz a kapcsolat vagy röpke kaland? Hűség vagy hűtlenség vár rád? Szenvedély, szerelem, romantika csillagjegyek szerint. KOS (Március 21. – Április 20.) Első félév: Nehéz időszak vár rád, sok sértődéssel és konfliktussal.
Párhoroszkóp
Asztrológia
A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnők egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az itt leírtak mindegyikünknek irányt mutatnak, de semmiképpen nem determinálnak. Jó játékot, önismeretet és ismerkedést kívánunk minden olvasónknak! Forrás: HarmoNet.
Kos
Csillagjegyek
(március 21-április 20.)(kutya, tűz)A kezdet, az elindulás. Az erők kibontakozva kelnek életre, tele frissességgel, nagy feszültséggel. Az élet még új a Kos számára, minden még megismerésre és felfedezésre vár, ezért kész az úttörő szerepére, és merészen, nagy lendülettel vág neki a kifürkészhetetlen, tehát nem mérlegelhető feladatnak is.
Bika
Csillagjegyek
(április 21-május 20.)(disznó, föld)Megállapodást, nyugalmat, megóvást fejez ki. Koncentrálódik, befelé és önmaga felé fordul. Tevékenysége elcsöndesül, de annál állandóbb és tartósabb jellegű.
Ikrek
Csillagjegyek
(május 21-június 21.)(egér - patkány, levegő)Nem takarékoskodik, nem ragaszkodik a meglévőhöz, nem tapad az anyaghoz. Egész erejével azon törekszik, hogy tevékenyen, mozgékonyan irányítsa érdeklődését minden felé, ami megközelíthető és megismerhető. Nem tud gazdálkodni értelmi képességeivel, rendszertelenül fordítja érdeklődését minden felé, főleg az újat, a meglepőt keresve.
Rák
Csillagjegyek
(június 22-július 22.)(bivaly-ökör, víz)Gyűjt, felhalmoz, megóv azért, hogy hasznát és elűnyét lássák azok, akik felé szeretetével és gondoskodásával fordul. Itt a kis kör tagjaihoz és dolgaihoz való ragaszkodás szeretetté válik. A szeretet a Rák esetében öncél: szeretnie kell, mert ez a természete.
Oroszlán
Csillagjegyek
(július 23-augusztus 23.)(oroszlán-tigris, tűz)Az Oroszlán az önérvényesítés. az Én előtérbe helyezése s a velejáró normális határok között maradó önösség és önzés válik szinte öncéllá. A szeretet és az önösség különös módon keveredik: az Oroszlán jóságos, jóindulatú, melegszívű, mindig kész két kézzel adakozni, de csak annak, aki megnyerte rokonszenvét.
Szűz
Csillagjegyek
(augusztus 24-szeptember 23.)(macska-nyúl, föld)Takarékoskodik az anyagiakkal és a maga erőivel is. Gondos, szorgoskodó mivoltában minden figyelmét az anyagi dolgokra irányítja, de az anyagot már nem őnmagáért becsüli, hanem mélyebb természetével igyekszik tisztába jönni, és igyekszik ismereteket szerezni, kifürkészni a dolgok mivoltát.

16 cikk | 1 / 2 oldal