Lélekbuvár - Nyugati horoszkóp - Asztrológia

   

Csillagjegyek
Kevés az olyan ember a földön, aki ne hallott volna még az asztrológiáról. Régóta él az emberekben az a hit, hogy sorsuk meg van írva a csillagokban. Az első híres csillagjósok a kaleidusok voltak, majd a szabályok a babiloniakon és a rómaiakon keresztül jutottak el Európába.Ma már a legtöbb újságban található horoszkóp, különböző időszakokra (napokra, hetekre...).
Csillagjegyek uralkodó bolygói
Kos MarsBika VénuszIkrek MerkúrRák HoldOroszlán NapSzűz MerkúrMérleg VénuszSkorpió MarsNyilas JupiterBak SzaturnuszVízöntő SzaturnuszHalak Jupiter Az asztrológusok sokféleképpen osztályozzák a csillagjegyeket.
Mit hoz az új esztendő? Nagy szerelmi és párhoroszkóp 2011
Mire számíthatsz a szerelemben, a párkapcsolat, a házasság, a kalandok és a párkeresés terén? Megtalálod az igazit? Tartós lesz a kapcsolat vagy röpke kaland? Hűség vagy hűtlenség vár rád? Szenvedély, szerelem, romantika csillagjegyek szerint. KOS (Március 21. – Április 20.) Első félév: Nehéz időszak vár rád, sok sértődéssel és konfliktussal.
Párhoroszkóp
A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnők egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az itt leírtak mindegyikünknek irányt mutatnak, de semmiképpen nem determinálnak. Jó játékot, önismeretet és ismerkedést kívánunk minden olvasónknak! Forrás: HarmoNet.

4 cikk | 1 / 1 oldal