Bulvár hírek

   

Bulvár
péntek, 2015. március 6. 08:34
És most nem arra gondolunk, hogy a The Walking Dead összes részében támadnak a zombik, hanem olyan dolgokra, hogy minden autó minden részben tök tiszta. Akkor, amikor az életben maradt emberek is a patakból isznak sáros vizet.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 08:30
Repülőgép-balesetben súlyosan megsérült Harrison Ford amerikai színész csütörtökön egy Los Angeles-i golfpályán - jelentette a hírességekre specializálódó TMZ hírportál.A hetvenkét éves Ford egy kétüléses világháborús harci repülő...
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 08:18
Úgy tűnik, egyre bátrabbá válnak az Éden Hotel játékosai. Bár eddig Loki mindent megtett, hogy legalább a pénisze rejtve maradjon, most ő is levetkőzte gátlásait.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 08:08
A Neel talán egyszerűbb név az ázsiaiak számára, akik abban a szerencsében részesülhetnek, hogy hallhatják a művész új dalát.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 08:00
Megcsúszott a fürdőszoba kövén és belecsúszott a vécébe egy nő, a lába pedig úgy beszorult, hogy a tűzoltók segítsége nélkül nem tudott kiszabadulni. Kanállal kaparták ki onnan.
Bulvár » ma.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:49
Súlyosan megsérült egy repülőgép-balesetben Harrison Ford csütörtök délután.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:47
VV Dennis azt tervezi, hogy összeköltözik Fannikával, sőt, a lány méretbeli igényeit ki tudja elégíteni, ugyanis szerinte az ő intim mérete is eléri a 21 centit. Ja és persze haknizni is fog.
Bulvár » Velvet.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:41
T. Lajos úgy lőtt exére, hogy ha az túl is éli a támadást, sose legyen képes többé szülni.
Bulvár » Velvet.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:39
Egy szegedi garázsbolt előtt kellett volna hagynia alvó gyermekét Papp Diának, mert babakocsival nem engedték be. Az anyuka háborog.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:35
Mindössze tizenöt évesen nyerte meg a tehetségkutató műsort. Tóth Andinak fenekestül felfordult az élete. Erdélyből Budapestre költözött és tanulmányait magántanulóként folytatja. "A rengeteg koncert, fellépés és egyéb teendő mell...
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:32
Repülőgép-balesetben megsérült Harrison Ford amerikai színész, aki a motor meghibásodása miatt egy golfpályán hajtott végre kényszerleszállást.
Bulvár » Velvet.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:18
Kívánjam azt, hogy Bernd Storck tényleg szervezze át német mintára a magyar futballt, hogy fiataljainkat majd könnyebben beillessze a Bundesliga csapataiba?
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:18
Bernd Storck szereti a veszélyt: a motorozás a hobbija. Az MLSZ új sportigazgatója a hazai fociviszonyoktól is adrenalinfröccsöket kaphat.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:15
"Képes volt kommunikálni, elmondta, hogy fájdalmai vannak, ez egyáltalán nem volt meglepő. Szerencsés, hogy a balesethez képest enyhe sérülései vannak".
Bulvár » ma.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:09
Szili Katalin megdöbbenve értesült arról, hogy nyom nélkül tűnt el jogi szakértője, Bezzegh Tibor. A férfi ismerősei a legrosszabbra is felkészültek.
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 07:01
Repülőgép-balesetben súlyosan megsérült Harrison Ford amerikai színész, amikor csütörtökön a Santa Monica-i repülőtérről felszállva lezuhant egy Los Angeles-i golfpályán - közölte szóvivője, hozzátéve, hogy a színész nincs élet...
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 06:54
Repülőgép-balesetben súlyosan megsérült Harrison Ford amerikai színész, amikor csütörtökön a Santa Monica-i repülőtérről felszállva lezuhant egy Los Angeles-i golfpályán - közölte szóvivője, hozzátéve, hogy a színész nincs életveszélyben, és "teljesen fel fog épülni".
Bulvár » Inforadio.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 06:49
Elképesztő, mit ki nem talál a reality-sztár, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Vagy csak ennyire unatkozik?
Bulvár » Hirkereső
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 06:40
Az Eurovíziós Dalfesztivál tavalyi osztrák győztese németül, angolul és franciául köszönti és tájékoztatja majd az utazókat egyes villamos-, busz- és metrójáratokon és néhány megállóban. Arról, hogy Conchita Wurst pontosan mit fog mondani, még nem árultak el részleteket.
Bulvár » Stop.hu
Bulvár
péntek, 2015. március 6. 06:33
Egy hollywoodi benzinkútnál állt meg tankolni a színésznő, itt kapta lencsevégre a paparazzó - smink nélkül.Haller Berry állítólag épp egy forgatásra tartott, így aztán úgy volt vele, hogy nem érdemes sminket tennie az arcára, his...
Bulvár » Hirkereső

164 cikk | 2 / 9 oldal