Eletmód hírek

   

Eletmód
szombat, 2015. február 28. 09:00
Elindul az első egészségkommunikációs kutatás. Ebben felmérik a magyar lakosság egészségi állapotát, médiafogyasztási szokásait és az egészséghez fűződő viszonyát. Az uniós támogatással készülő kutatásban felnőtteket és általános iskolásokat is megkérdeznek. Eredmények ősszel lesznek - mondta el az InfoRádiónak Török Krisztina, az Országos Egészségfejlesztési Intézet főigazgatója.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 08:42
A tél végére a magyarok 95 százalékának nem megfelelő a D-vitamin szintje, mégis csupán 15 százalékuk szed valamilyen D-vitamint pótló készítményt - derül ki egy friss orvosi felmérésből.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 08:14
Minél nagyobb esküvőt tervezel, annál nagyobb az esélye, hogy lesznek olyan vendégek, akik nem ismernek téged, vagy a párodat. Ezért minél inkább személyre szabod a nagy napot, minél inkább belecsempészed az egyéniséged, annál jobban meg tudod mutatni magad a szélesebb rokonságnak és a soha nem látott ismerősöknek is. Tehát, hogy a lehető legemlékezetesebbé tedd a ceremóniát, ossz meg magadról apró részleteket: az érdeklődési köröd, a hobbijaid, a kedvenc ételeid, színeid, és személyes történeteid mind-mind képezzék részét az eseménynek.
Eletmód » HarmoNet
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 07:36
Egy fürdőruhagyártó cég munkatársai megmutatták, hogy minden alakra lehet találni megfelelő göncöt a strandszezonra.
Eletmód »
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 07:36
Az indiai vasúttársaság munkahelyi stressztől szenvedő tagjai jógaórákon vehetnek részt a jövőben, hogy kipihenhessék fáradalmaikat - derült ki az indiai kormány csütörtökön bejelentett átfogó modernizációs programjából, amellyel az állami mamutvállalat reformját irányozta elő Újdelhi.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 07:07
Bárki jöhet hozzám tanulni. Szóljon, s segítek mindenkinek, akit érdekel a hagyományőrzés. Legfontosabbnak azt tartom, hogy a gyerekek megtanulják, elődeik hogyan éltek, hogy megismerjék a gyökereiket.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 06:40
A 30-39 cm-es fajdok 18 faja az északi félteke mérsékelt és hideg övezeteinek lakói – közeli rokonai az igazi tyúkoknak. A csüdjük tollas, ezzel is védekeznek a hideg ellen.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 06:28
A migrén a fejfájások egy speciális változata, amelyet általában erős, hosszan tartó fájdalomként írnak le. Legtöbbször féloldalasan, rohamszerűen jelentkezik, és gyakori kísérő tünete a látászavar.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 05:30
Az együttélés, házasság kezdeti szakaszában igen gyakoriak a nézeteltérések, hiszen a párnak - akik néha igen csak különböző családból származnak - meg kell tanulniuk együtt élni, ki kell alakítani a mindkettejük számára legkielégítőbb, legharmonikusabb együttélési formát. Gyereket leginkább akkor érdemes vállalni, ha ezen már túl vagyunk.
Eletmód » HarmoNet
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 05:20
Íme néhány különleges dióféle, melyekkel a legegyszerűbb étel is kiválóan ízesíthető, desszertnek is megfelel és különösen egészséges, tápláló. Paradió – a különleges szelén- és fehérjeforrás.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 05:04
A tavasz közeledtével jelentősen megnőtt a vírusos légúti fertőzések és tüdőgyulladásos esetek száma Temes megyében, ugyanakkor öt influenzás fertőzést is jelentettek a Közegészségügyi Igazgatóságnak (DSPT) az orvosok.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 05:02
A szibériai Jenyiszej folyó vízgyűjtő területén található tó vízállása két centiméterrel alacsonyabb a hatóságok által minimumként megjelölt 456 méteres tengerszint feletti magassághoz képest.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 21:56
A napokban az utakról és a Somostetőről gyűjtik be az elmúlt hónapokban lerakódott szemetet. A hatóságok szerint évente 4-5 tonna hulladékot gyűjtenek a tavaszi takarítás alkalmával.
Eletmód » Erdély.Ma
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 19:00
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az előtted álló hónap? Kattints, és kiderül, mit üzennek Neked a csillagok márciusra!
Eletmód » Freespirit.hu
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 18:12
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a világ továbbra is erősen ki van téve egy esetleges komoly influenzajárványnak, ezért a kormányoknak fokozniuk kell az odafigyelést és a felkészülést.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 16:58
A kutatók szerint napi négy csésze kávé fogyasztása csökkentheti a szklerózis multiplex (SM) kialakulásának kockázatát. A megállapítással kapcsolatban azonnal  ellentmondásokba ütközhetnek a hozzáértők mondván, attól még, hogy valaki rendszeresen kávézik, ugyanúgy kialakulhat nála ez a központi idegrendszeri betegség – sőt az északi sarkkörön több az érintett.
Eletmód » Origo
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 16:22
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kérdésem az lenne:Ha allergiás reakciót vált ki nálam a FLECTOR ill. a MYDETON,milyen láz,fájdalomcsillapítót szedhetek,illetve a náthás tüneteket milyen szerekkel kezelhetem? Válaszát köszönöm:
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 16:00
Már két órája írtál, és még mindig nem kaptál választ Facebookon? Hiába türelmetlenkedsz, inkább csinálj valami hasznosat.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 15:04
Négy szakmai szervezet fogott össze a felnőttkori elhízás és az ahhoz társult betegségek ellen; az Összefogás a gyermekek egészségéért elnevezésű kezdeményezés célja, hogy ezeket helyes kisgyermekkori táplálkozással, primer prevencióval előzzék meg.
Eletmód » InforMed
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 14:45
Meghökkentő fotóval rukkolt elő Tolvai Reni. Az énekesnő frizurája több mint furcsa.
Eletmód »

303 cikk | 15 / 16 oldal