Eletmód hírek

   

Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 17:25
Az előző héten tovább csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma az országban, az Országos Epidemiológiai Központhoz beérkezett jelentések szerint 30,3 százalékkal kevesebben, 57 100-an fordultak orvoshoz, mint az azt megelőző héten.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 17:20
Nemcsak az lényeges a tökéletes pihenés szempontjából, hogy mennyit alszunk, hanem az is, milyen pózban. A jól megválasztott pozitúra ugyanis segít megelőzni a ráncokat, a horkolást, a hátfájást és a gyomorégést is.
Eletmód » Hirkereső
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 17:12
Egyelőre nincs járvány, és jelenleg nincs más súlyos influenzafertőzött sem a belgrádi klinikákon, akik viszont az utóbbi időben kezelésre szorultak, nagyon súlyos tünetekkel érkeztek.
Eletmód » ma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 17:00
Lakberendező, festő és lakossági pályázó. Ezekben a kategóriákban hirdette meg a Trilak azt a fotópályázatot, amelynek végén áprilisban átadják majd az idei Arany Ecset Díjakat. Farkasházi Réka, Koós Réka, Puskás Peti és Csonka András is kedvet kaptak ahhoz, hogy otthonuk egy-egy helyiségét felújítsák, megszépítsék a színek segítségével.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 15:48
Feloldják a korábban elrendelt látogatási tilalmat március 7-ével a mosonmagyaróvári Karolina Kórház és Rendelőintézetben.
Eletmód » ma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 15:10
A juh (birka, bárány) jámbor, béketűrő, nem nagyigényű, és még az embert is elviseli a ház körül. Szinte főnyeremény az önműködő fűnyíróként is jól bevált hobbiállat, a juh. 
Eletmód » Háziállat Magazin
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 15:00
Ebben az évben országszerte 86 intézmény csatlakozott a Mindenütt Nő - "Nőnap reloaded 3.0" elnevezésű rendezvényhez, így 16 városban több mint 120 program szól a nőkről március 6. és 8. között.
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 14:55
Az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg több tagállamra kiterjedő kanyarójárvány zajlik, amely 2014 decemberében kezdődött Kaliforniában és további hat államra, illetve Kanadára és Mexikóra is átterjedt.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 14:53
Két 2,5 éves hímnemű koala érkezett a Fővárosi Állatkertbe. Az állatoknak nehezen ment az akklimatizáció, félénkek és a látogatók biztosan nem simogathatják meg majd őket. Budapesten kívül csak nyolc helyen látni az egzotikus erszényeseket.
Eletmód » HVG.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 14:50
Nyúltenyésztés, vemhesség és ellés. Az átlagos vemhességi idő 31-33 nap. A 29. nap előtti fialás esetén vetélésről beszélünk, az éretlen magzatok általában halva születnek.
Eletmód » Háziállat Magazin
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 14:30
Az elmúlt 21 évben Bill Gates 16-szor szerepelt az évente kiadott lista élén, tavaly is első volt, most is első lett.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 14:27
A McDonald's bejelentette, hogy az emberi fertőzések elleni küzdelemben létfontosságú anitibiotikumos kezelés nélkül felnevelt csirke és mesterséges növekedési hormonnal nem kezelt tej felhasználását tervezi gyorséttermeiben.
Eletmód » Origo
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 14:00
A háziállat.hu utánajárt, milyennek kell lennie az akvárium vizének. Szín, szag, hőmérséklet, oxigén, sótartalom, keménység és kémhatás a téma.
Eletmód » Háziállat Magazin
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 13:50
Ha macskánk tüzeléskor még a fogamzásgátló beadása előtt összefutott egy vonzó kandúrral, mostanra nagy eséllyel vemhes. Ennek persze vannak felismerhető testi, de leginkább viselkedésbeli jelei is.
Eletmód » Háziállat Magazin
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 13:18
Nyertes Zsuzsa - A nő, aki változó korban is szereti magát!A Több mint TestŐr e heti adásában Nyertes Zsuzsa vallott egy olyan, több millió nőt érintő problémáról, amiről csak ritkán beszélünk ilyen nyíltan.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 13:00
Miről mesélnek a kövek? Miről mesélnek a fák, a virágok? Öleltél-e át hosszan egy olyan fát, ami szó szerint hívott téged? Fogtál-e a kezedben olyan követ, érintettél-e olyan sziklát, amelyre, ha ránéztél, úgy érezted, hogy nem hagyhatod ki, hogy hozzáérj? Beszélgettél-e valaha virágokkal? Éjjel, a városi fényektől távol, néztél-e úgy az égre, hogy belevesztél a csillagokba?
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 13:00
Az, hogy milyen műfajú műsorokat és filmeket nézel, befolyásolja, mennyit eszel.
Eletmód » Neon.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 12:39
Negatívan látja az egészségügy helyzetét mind a lakosság, mind a szakma, ezért figyelemfelhívó akciót kezdeményes a Magyar Rezidens Szövetség – hangzott el Dr. Dénes Tamás elnök csütörtöki sajtótájékoztatóján. A Szinapszis Kft. kutatásának most nyilvánosságra hozott eredményei szerint mind az átlagembereket, mind az egészségügyben dolgozókat aggasztja a szakdolgozók alacsony létszáma és az ágazatban tapasztalható forráshiány.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 11:25
A csontritkulás olyan betegség, mely gyengíti a csontokat, növeli a hirtelen, váratlan törések kockázatát. A betegség szó szerinti jelentése porózus csont, mely arra utal, hogy csökken a csont sűrűsége és ereje. A betegség gyakran tünet- és fájdalommentesen fejlődik ki.
Eletmód » WebBeteg
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 11:00
Tombol az influenzajárvány, és bár a tünetek kezelésére világszerte használják a bodzát, itthon ritkán hallani jótékony hatásairól. A bodza gyümölcse a betegség megelőzésében és kezelésében is segítségünkre lehet. Ráadásul hazánk Európa egyik fő nemesbodza ellátója, így aki a bogyós gyümölccsel gyógyulna, bármelyik boltban könnyen hozzájuthat.
Eletmód » Életforma.hu

303 cikk | 7 / 16 oldal