Zene hírek

   

Zene
szerda, 2015. március 4. 11:55
Andrea Bocelli két év után ősszel ismét visszatér Magyarországra, a világhírű tenor november 22-én, a Papp László Budapest Sportarénában lesz újra hallható.
Zene » Hír3.hu
Zene
szerda, 2015. március 4. 11:19
Legutóbbi, tavaly megjelent Spectre című nagylemezének turnéjával érkezik április 9-én újra hazánkba, a Barba Negra Music Clubba a legendás formáció, erre a napra pedig már egy újabb kiadvánnyal a gyűjteményében készülhetnek a rajongók. Március 30-ára ígéri ugyanis a Laibach legújabb korongját, a Spectre dalainak remixeit tartalmazó albumot.
Zene » MyMusic
Zene
szerda, 2015. március 4. 10:00
Új programsorozat indult a fenti címmel decembertől a Zappa Caffé-ban. Kéthetente hallhatjuk, láthatjuk egy-egy ismert ember teljesen szubjektív beszámolóját életének legkedvesebb, legizgalmasabb megtörtént eseményeiről. Olykor a világról alkotott véleményükről, mindezt válogatott zenei illusztrációval kísérve a komplexebb élmény kedvéért. Március 11-én Beck Zoli (30Y) lesz a vendégünk.
Zene » MyMusic
Zene
szerda, 2015. március 4. 05:33
Akik követhették – az előadásra jóval többen voltak kíváncsiak, mint ahányan az új stúdióba befértek! – a szombat esti Cseh Tamás-emlékestet, s szemet behunyva egymás kezét fogták, még a lépteit is hallhatták...
Zene » Erdély.Ma
Zene
kedd, 2015. március 3. 19:20
A két zenekar fellépései mindig jó programnak ígérkeznek, „alanyi jogon” is, de most, hogy március 21-én egy estén zenélnek az Akvárium Kishalljában, a buli kihagyhatatlanság-mérője száz százalékosra emelkedett. Pláne, ha arra gondolunk, Vitáris Ivánék ezen a koncerten mutatják be legújabb dalukat!
Zene » MyMusic
Zene
kedd, 2015. március 3. 10:00
A Valami van a levegőben című 20 állomásos Halott Pénz turné következő állomása az Akvárium klubban lesz, március 13-án, pénteken. Ráadásul még a koncertélményen túl jól is jársz, ha eljössz: a jegy ára 100%-ban levásárolható bármely PlayersRoom üzletben.
Zene » MyMusic
Zene
hétfő, 2015. március 2. 16:40
Milyen, amikor egy kísérleti elektronikát játszó duó, arra tesz kísérletet, hogy akusztikus hangszerelésre ültesse át a dalait? 2015. március 6-án a Kis Á-ban pont erre derít fényt az ANEZ, akik minden egyes fellépésükön csavarnak valamit, így még sosem volt két egyforma koncertjük.
Zene » MyMusic
Zene
hétfő, 2015. március 2. 15:38
A csíkszeredai Ólommadár kultúrkocsma idén először szervezett tehetségkutatót Hargita megyei pályakezdő zenekarok számára Melyik az? címmel. A tehetségkutatón négy nap alatt négy zenekar mérkőzött meg.
Zene » Erdély.Ma
Zene
hétfő, 2015. március 2. 15:20
Volt idő, amikor az ember vetítésekre járt azokhoz a barátaihoz, akik voltak olyan szerencsések, hogy a világ egy-két érdekes, különleges helyszíneit látogathatták meg. Manapság is keveseknek adatik meg, hogy eljussanak Nyugat-Tibetbe, Iránba, Lamura (Kenya egy kis városa, szigete), Grúziába, Azerbajdzsánba vagy épp Ghánába. És persze nem szervezetten, hanem egyéni utazás formájában, felvéve az ottani tempót, életérzést. Vágyunk látni ilyen helyeket. Mert utazni jó. Még ha csak fejben zajlik is, vizuális segítséggel, sztorik mesélésével.
Zene » MyMusic
Zene
vasárnap, 2015. március 1. 14:27
A nagyhírű angol rock banda világkörüli turnéján most megtaláljuk Sepsiszentgyörgy nevét, amint Sidney-ből Cardiff fele menet megállnak Finnországban és Erdélyben.
Zene » Erdély.Ma
Zene
vasárnap, 2015. március 1. 07:42
A várakozásoknak megfelelően a Wars for Nothing című dallal Csemer Boglárka Boggie nyerte A dal döntőjét, így ő képviselheti hazánkat a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál bécsi döntőjében májusban.
Zene » Erdély.Ma

31 cikk | 2 / 2 oldal