Belföld hírek

   

Belföld
péntek, 2015. március 6. 10:35
Négy embert vettek őrizetbe a Magyar Nemzeti Bank (MNB) feljelentése nyomán csütörtökön sikkasztás gyanúja miatt indított eljárásban - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.
Belföld » Hír3.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 10:34
Szerződéshosszabbítás helyett új beléptetőrendszert vásárolt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. A tendernyertes részben átveszi a régi technikát. A megállapodást vélhetőleg az is elősegítette, hogy a régi szállító az új szállító leányvállalata. A szerződés értéke nettó 632 millió forint.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
péntek, 2015. március 6. 10:20
25 millió forintos közbeszerzést nyert az Elios Innovatív Zrt. A fideszes vezetésű Dunaújvárosban a miniszterelnök vejének cége újíthatja fel az eredményjelző táblákat a város futballstadionjában – számolt be az RTL Klub. Tiborcz István társtulajdonos a cégben, melynek az Index szerint négy közbeszerzése kapcsán is nyomozás folyik.
Belföld » 168 óra Online
Belföld
péntek, 2015. március 6. 10:18
Csaknem hétszáz SMS-t küldött egy nő a volt élettársának, mert nem tudott beletörődni a szakításba. Miután nem kapott választ, elment hozzá, és szóban is megfenyegette. 
Belföld » Origo
Belföld
péntek, 2015. március 6. 10:16
A svéd evangélikus egyház segítségét kéri Fabinyi Tamás püspök annak érdekében, hogy Wilhelm Fruzsina a nagynénjénél maradhasson. Ha azonban a mentálisan sérült lánynak haza kell térnie, a Magyarországi Evangélikus Egyház kész otthont biztosítani a számára.
Belföld » Origo
Belföld
péntek, 2015. március 6. 10:08
Kivizsgálta a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt, hogy a kukásautók a reggeli csúcsidőszak előtt elszállítják-e vagy sem a szemetet. A társaság szóvivője szerint egy gépjárművezető figyelmeztetést kapott, mert nem tartotta be a KRESZ szabályokat.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:52
A banknak kellett volna bizonyítani az ászf tisztességességét, de nem járt sikerrel.
Belföld » ma.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:51
Halálos közúti baleset gondatlan okozásában és a segítségnyújtás elmulasztásában bűnösnek mondta ki és börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Körmendi Járásbíróság azt az osztrák férfit, aki még 2013 októberében terepjárójával Körmend közelében elütött egy kerékpárost, majd cserbenhagyta áldozatát, aki belehalt sérüléseibe - közölte az MTI-vel pénteken Tóth András, a Szombathelyi Törvényszék szóvivője.
Belföld » Hír3.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:31
Illés Zoltán volt környezetvédelmi államtitkárt támadta Deutsch Tamás, a Fidesz twitteres trágárkodásairól is ismert EP-képviselője.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:20
Az Európai Parlament 2006 és 13 között 26,5 milliárd eurót fordított különleges romaprogramokra, a földrészen élő 10-12 millió roma helyzete azonban csak tovább romlott – írja a Berliner Zeitung. A lap szerint Magyarországon a roma gyerekek számára törvényesen nehezítik meg a szabad iskolaválasztást.
Belföld » 168 óra Online
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:18
A Tudtad-e civil kampány mai rajza arra hívja fel a figyelmet, hogy törvényt sért, aki egy állásinterjún megkérdezi, hogy van-e a jelöltnek gyermeke, illetve hogy mikor tervez gyermeket vállalni.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:11
Sürgősen körül kell nézni az összes brókercégnél, mindent ellenőrizni kell, és "ki kell takarítani ezt az istállót".
Belföld » ma.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:08
A jegybank likviditási kölcsönt nyújt az Országos Betétbiztosítási Alapnak (OBA), hogy az 20 munkanapon belül kártalaníthassa a DRB bankcsoport betéteseit - közölte a Magyar Nemzeti Bank honlapján pénteken.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 09:08
Halálos közúti baleset gondatlan okozásában és a segítségnyújtás elmulasztásában mondta ki bűnösnek és letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Körmendi Járásbíróság azt az osztrák férfit, aki 2013 októberében Körmend közelében elgázolt egy kerékpárost, majd cserbenhagyta őt. A biciklis meghalt – közölték pénteken.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:55
Egy román kamionost akart megállítani két rendőr csütörtökön a nagylaki határátkelő közelében, de a férfi továbbhajtott és elsodorta az egyik járőrt. Csak akkor állt meg, amikor lefújták. 
Belföld » Origo
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:45
Intézkedő rendőrt sodort el egy román kamionos Nagylaknál, a járőr nem sérült meg - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:29
Irak északi - stabilabb részén - több kiképzőbázis jönne létre, ahol nyugati vezetéssel képeznék ki a helyi katonákat, és a magyarok feladata az lenne, hogy ezt a tevékenységet biztosítsák.
Belföld » ma.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:15
A befektetési vállalkozás új ügyfélmegbízásokat nem fogadhat el, de a felügyeleti biztos az ügyfelek érdekében zárhatja a nyitott pozíciókat.
Belföld » ma.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:14
Már megtárgyalta a kormány a nagycsaládosok és a mozgásukban korlátozottak útdíj-kompenzációjának tervét - erősítette meg a kormányfő. Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta: az elektronikus közúti áruforgalmi ellenőrző rendszer jelenlegi formáját a véglegesnek tekintik, a cél az áfacsalások visszaszorítása. Hozzátette: a reklámadó megmarad, de van javaslat egy 0 százalékos kulccsal adózó körre is, minderről még tárgyalnak.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:10
Már 280-an jelentkeztek arra a hirdetésre, amelyben egy egész falut akartak kiadni.
Belföld » HVG.hu

190 cikk | 1 / 10 oldal