Belföld hírek

   

Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:09
Hivatalosan is felkérte az Egyesült Államok csütörtökön Magyarországot, hogy növelje az Iszlám Állam elleni nemzetközi fellépésben való részvételét - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter péntek reggel a TV2 Mokka című műsorában.
Belföld » Origo
Belföld
péntek, 2015. március 6. 08:06
A Buda-Cash-brókerbotrányról is beszélt a miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában. Orbán Viktor szerint nem erősíti a jogállamiságba vetett bizalmat, hogy még senki csuklóján nem kattant a bilincs, és nem tudni, hová tűnt az emberek pénze. Cikkünk folyamatosan frissül.
Belföld » Origo
Belföld
péntek, 2015. március 6. 07:58
Az esti órákban ingadozott a víznyomás a város magas házainak felsőbb emeletein és a perem szolgáltatási kerületekben, ugyanitt a szolgáltatás is akadozott.
Belföld » ma.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 07:54
A január végi meghirdetés óta már 280 bérlőjelöltje akadt a Veszprém megyei Megyernek, amelyet napi 210 ezer forintér bárki kibérelhet - tájékoztatta a falu polgármestere az MTI-t.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 07:40
Lemond posztjáról a Magyar Rezidens Szövetség elnöke, ha év végéig nem sikerül érdemi lépéseket elfogadtatni a kormánnyal az orvosok elvándorlásának megállítására – Dénes Tamás ezt a Népszabadságnak mondta. A szövetség megbízásáról felmérést készítettek, amelynek eredményeiből egyebek mellett az derült ki, hogy a béremelések évében csökkent ugyan az elvándorlás mértéke a szakmában, de tavaly újra megugrott.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 07:33
A Magyar Nemzet arról ír, hogy áprilistól kérelmezhetik az útdíjfizetési kompenzációt a nagycsaládosok és a mozgáskorlátozottak, ha a kormány elfogadja az erről szóló rendelettervezetet. A Népszabadság összeállításából kiderül: kemény vádakkal esett egymásnak a Budapesti Ügyvédi Kamara főtitkára és elnöke.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 07:25
Január 30-a óta nem találják Bezzegh Tibort, aki Szili Katalin mellett dolgozott jogi szakértőként, majd a MÁV-nál helyezkedett el.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 07:07
Szijjártó Péter előterjesztésben javasolta Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy július elsejével induljon el a déli nyitás stratégiája, amelynek fókuszában Afrika és Latin-Amerika áll.
Belföld » Stop.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 06:41
Pénteken inkább már csak délkeleten érvényesül markáns kettősfronti hatás és ott is csak a késő délutáni órákig. Az ország nagy részén a sok napsütés ellenére az erős, viharos szél többeknél okozhat panaszokat.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 06:40
Komoly bírálatot kapott az Akadémia egyik kutatóközpontjától a Sorsok háza Schmidt Máriához köthető koncepciója – tudta meg a HVG. A lap által idézett dokumentum szerint a tervezet „ellentmondásos, gondatlanul szerkesztett munka”. A Terror Háza igazgatónője szerint a Lázár János által az MTA-nak is elküldött anyag csak egy „előzetes” koncepció volt, azóta kidolgozták már a véglegeset.
Belföld » 168 óra Online
Belföld
péntek, 2015. március 6. 06:22
A növényvédelmi hatóság arra hívja fel a gazdálkodók figyelmét, hogy haladéktalanul mérjék fel a mezeipocok-fertőzöttséget a veszélyeztetett területeken, és rendszeresen kövessék nyomon a károsító egyedszámának alakulását.
Belföld » Stop.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 06:19
Ismét folyamatos a vízellátás Kecskeméten, ahol a kora esti órákban egy főnyomócső meghibásodása miatt keletkezett zavar a szolgáltatásban - közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem.
Belföld » Inforadio.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 05:30
A szakképzés tervezett átalakítása a kommunista munkaerő-tervezés gyakorlatára hasonlít leginkább, amely különböző érdekek mentén egyre többeket terel rossz képzésbe – véli az oktatáskutató. Nem igaz, hogy kevés a szakmunkás, a baj az, hogy a végzetteknek csak az egyötöde helyezkedik el a saját szakmájában.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 04:10
Bár az éjjel akár fagyhatott is, napközben 6 és 10 fok között lehet a hőmérséklet.
Belföld » HVG.hu
Belföld
péntek, 2015. március 6. 02:30
Nur-Nuru-Bin és Vobara a belgiumi Planckendael állatkertből, illetve a Németországból, a duisburgi állatkertből érkezett Magyarországra.
Belföld » ma.hu
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 23:29
A Magyar Rezidens Szövetség és Szinapszis Kft. közös kutatásának eredményei szerint mind az átlagembereket, mind az egészségügyben dolgozókat aggasztja a szakdolgozók alacsony létszáma és az ágazatban tapasztalható forráshiány – erről tartott sajtótájékoztatót csütörtök délelőtt Dr. Dénes Tamás az MRSZ elnöke és Kun Eszter a Szinapszis kvalitatív kutatási igazgatója.
Belföld » Origo
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 23:08
Vízellátási gondok vannak Kecskeméten, mert a Bácsvíz Zrt. II. számú vízműtelepén eltört egy 600 milliméter átmérőjű nyomócső - mondta el a cég vezérigazgató-helyettese.
Belföld » Origo
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 22:10
Civilek és politika kapcsolatáról tartott konferenciát a Republikon intézet, ahol csütörtök délelőtt hat pártpolitikus, délután pedig öt civil mondta el a magáét. A szervezők szerint „még nem jött el az idő” arra, hogy egy asztalhoz üljenek a fent említettek, így viszont nem alakult ki párbeszéd a két oldal között. Az ellenzékiek pártstratégiáról és az orbáni autokráciáról beszéltek, a civilek egotripekbe bonyolódtak.
Belföld » HVG.hu
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:42
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter késő este telefonon egyeztetett svéd kollégájával, Margot Wallströmmel, Wilhelm Fruzsina ügyében - értesült az Origo külügyi forrásból.
Belföld » Origo
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:30
A Kárpátalján kialakult helyzetről is tárgyalt, továbbá cigánypasztorációs képzési intézetet alapított és a római katolikus misekönyv új magyar kiadásáról döntött kétnapos tavaszi ülésén a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Budapesten.
Belföld » Stop.hu

190 cikk | 2 / 10 oldal