Belföld hírek

   

Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 06:20
Családtagok bukkantak fel az önkormányzati intézmények vezetésében. Lapunk érdeklődésére az érintettek egy kivétellel nem tagadták a rokoni viszonyok meglétét, de az önkormányzat ingerült hangú válasza szerint a felkészültség, a teljesítmény és a kerületért érzett elhivatottság a mérvadó.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 06:18
Árokba hajtott és felborult egy személyautó csütörtökön kora reggel Somogy megyében, a Tabot és Bábonymegyert összekötő úton. 
Belföld » Origo
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 06:15
A miniszterelnök elvárja a Fidesz vezetőitől, hogy beleálljanak a harcba, ha a centrális erőteret bármelyik oldalról veszély fenyegeti. Információink szerint Orbán Viktor a jövőben odamondogatósabb szerepre készül, de nem aggódik a Fidesz milliós népszerűségvesztése miatt.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 05:41
A DNA-ügyészek kedden délután Francisc Boldea lugosi polgármestert és két városházi igazgatót, Cotizo Negruiut és Constantin Lazărt is kihallgatták Temesváron.
Belföld » Erdély.Ma
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 05:30
Részben piaci finanszírozással működik majd a Nemzeti Bank Vagyonkezelője, amely az első félévben kezdi meg tevékenységét, és amely önkéntes alapon felvásárolja majd a kereskedelmi bankoktól a bedőlt ingatlanhiteleket. Ezt az MNB elnökhelyettese közölte – írja a Reuters.
Belföld » 168 óra Online
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 05:23
A Magyarországon tartózkodó Markó Attila a múlt héten kérte, hogy bocsássák rendelkezésére az említett jelentést, valamint a bűnvádi dossziét, de mint kiderült, Bukarestben nem találják egyiket sem.
Belföld » Erdély.Ma
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 00:36
Tiborcz István szerint Juhász Péter Együtt-alelnök valótlan tényeket közöl, továbbá azokból valótlan tartalmú következtetéseket von le, amikor azt állítja, hogy egy olyan szlovákiai cég nyert egy tavalyi magyar közbeszerzésen, amelynek több áttételen keresztül ő is tulajdonosa. Erről Tiborcz István a Green "Investments & Solutions" Kft. tulajdonosaként küldött közleményt az MTI-hez.
Belföld » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 22:40
Ideiglenesen szünetel a gázszolgáltatás 219 fogyasztónál a Fejér megyei Vajtán, miután megsérült egy gázcsonk szerda este, amikor egy romos épület összedőlt.
Belföld » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 22:24
Eiselt György a hivatali kötelességét nem szegte meg, csak az államapparátus befolyásmentes működésébe vetett bizalom sérült.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 21:52
A közszolgálati tévé fél nyolcas híradójában, szerda este nem számított hírnek Patyi Gergely államtitkár lemondása. A március 15-től egy teljes hírcsatornát készítő hírcsapat szerint ez az információ vagy nem hír a tévéműsorban, vagy szűk másfél óra alatt egyik híradó szerkesztő sem tudott megírni két mondatot a műsorvezető súgógépére.  
Belföld » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 21:23
Orbán Viktor veje szerint Juhász Péter Együtt-alelnök valótlan tényeket közöl, továbbá azokból valótlan tartalmú következtetéseket von le, amikor azt állítja, hogy egy olyan szlovákiai cég nyert egy tavalyi magyar közbeszerzésen, amelynek több áttételen keresztül ő is tulajdonosa. Erről Tiborcz István a Green Investments & Solutions Kft. tulajdonosaként küldött közleményt szerdán az MTI-hez.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 21:03
Kozma István megköszönte a fiataloknak a részvételt, és kiemelte, hogy legjobb tudásához mérten igyekezni fog, hogy képviselje az érdekeiket, látásmódjukat a megyei tanácsban.
Belföld » Erdély.Ma
Belföld
szerda, 2015. március 4. 20:47
Március 15-én ünnepi demonstrációt szervez két Facebook-csoport: az internetadó-tüntetésről és a magánynyugdíj-tüntetésről ismert Százezren az internetadó ellen, valamint a 60 ezren a magánnyugdíjukért Facebook-csoport. Az esemény a Keleti pályaudvarnál kezdődik 15 órakor, ahonnan a tömeg az Astoriához vonul.
Belföld » 168 óra Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 20:23
Életét vesztette egy asszony, miután nőgyógyászati műtéte közben összecserélték az altató- és az oxigéngáz-vezetéket. Az elhunyt nő hozzátartozói több mint 40 millió forintot követelnek a mosonmagyaróvári Karolina Kórháztól és a kivitelezőtől.
Belföld » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 20:11
Nem húzta be a kéziféket a garázsbeálló rézsűjére parkolt autóján egy nő Dunakilitin, ezért a kocsi elszabadult, és visszaguruval elütötte a tulajdonost. 
Belföld » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 19:19
Hátha nem röhögnek. A miniszterelnök hét éve még ugyanazzal vádolta meg a kormányt, amit az övé szóról szóra megcsinált. Sőt. Felül is múlta.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 18:54
Benyújtotta lemondását Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium (IM) igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán. Ezt az államtitkár tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményében. Trócsányi László igazságügyi miniszter tudomásul vette a lemondást.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 18:44
Egy ország szociális politikája mutatja meg, mennyire demokratikus országról van szó. Minél több polgárát öleli fel a szociális szolgáltatásokon keresztül, annál demokratikusabb egy közösség. Jelenleg Szerbiában 3 millió polgár, vagyis az ország lakosságának ötven százaléka alkalmazza a szociális szolgáltatások valamelyikét. De hogy hány család, illetve gyermek szorul szociális védelemre, erről a minisztériumnak nincsenek pontos adatai, azt viszont tudni: a legnagyobb gondot a szegénység okozza. Egy személy átlagosan 5 évig él szociális anyagi támogatásból, tudtuk meg Nenad Ivaniševićtől, a munka, foglalkoztatási és szociális védelmi minisztérium államtitkárától az UNICEF által, a gyermekvédelem reformjának témájában szervezett kerekasztal-beszélgetésen Belgrádban.
Belföld » MagyarSzo.com
Belföld
szerda, 2015. március 4. 17:54
Az amerikai érdekeltséget mutató cégek adóhatósági kapcsolatai átlagosnak mondhatók a többi, nem amerikai érdekeltségű céghez képest a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) összefoglaló jelentése szerint.
Belföld » Népszabadság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 17:45
A tárgyaláson a tavaly július 30-án a csíkszeredai City Parking Kft. és Kézdivásárhely Helyi Tanácsa ellen pert indított hét magánszemély közül négy volt jelen, a felperest nem képviselte senki.
Belföld » Erdély.Ma

190 cikk | 7 / 10 oldal