Magazin hírek

   

Magazin
péntek, 2015. március 6. 05:07
Meddig ég egy kövér nő? Mit fordított félre Arany János a Szentivánéji álomban? A Tévedések vígjátéka miért olyan, mint az eperhab? Miért nem szerették a kortársak Shakespeare-t? Nádasdy Ádám nyelvész, műfordító Shakespeare-ről és a korabeli színházr...
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
péntek, 2015. március 6. 04:59
Úgy tűnik, az Éden Hotel új játékosa, Milán kevésbé bírja az alkoholt, mint a társai.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
péntek, 2015. március 6. 04:38
Zámbó Krisztián úgy döntött, Jimmy hasonmásversenyt rendez. A Király özvegyének, Edit asszonynak azonban ez nem tetszett, és keményen beszólt mostohafiának.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 23:51
Ismét folyamatos a vízellátás Kecskeméten, ahol a kora esti órákban egy főnyomócső meghibásodása miatt keletkezett zavar a szolgáltatásban - közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 21:32
Vízellátási gondok vannak Kecskeméten, mert a BÁCSVÍZ Zrt. II. számú vízműtelepén meghibásodott egy főnyomócső - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel csütörtökön.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 21:30
Magyarországról nézve elég nehéz feldolgozni a tényt, hogy nyugat-európai országok jómódú családjaiból fiatalok szöknek át Szíriába, hogy az embereket élve elégető ISIS-hez csatlakozzanak. Még érthetetlenebb, mi vehet rá egy nőt arra, hogy a középkori gondolkodást képviselő dzsihádistákhoz csatlakozzanak. A népszerű, szép arcú és jól tanuló Amira Abase az osztálytársai szerint részben a szülei és a rá váró kényszerházasság ellen lázadt azzal, hogy Kelet-London helyett a Közel-Keletet választotta.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 21:07
Okava Miszao ünneplői között volt 92 éves fia, Hirosi és kétéves dédunokája is. A 117 éves nő a Japán nyugati részén lévő Oszakában él egy idősotthonban, ahol jól ismert remek étvágyáról.
Magazin » Erdély.Ma
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 21:00
Tudjuk jól, a tükör az egyik létező legerotikusabb hálószobai kellék, ami a fotósok kreativitását is sokszor beindítja. Alva Bernadine fotós merész képeinek főszereplője a meztelen női test és a tükör.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 20:52
Egy színpadra felugró, táncoló, magáról szelfit készítő férfi zavarta meg Fischer Ádám és az Orchestra of the Age of Enlightenment angol zenekar koncertjét a londoni Royal Albert Hallban.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 20:48
Óriási fémrobotokat állítottak a Kongói Demokratikus Köztársaság nyüzsgő fővárosának forgalmas útjai mellé, hogy ezzel akadályozzák meg a gyakori közúti szabálytalanságokat. A robotzsaruk közlekedési lámpaként és traffipaxként is működnek.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 20:37
Elütött egy gyalogost a villamos csütörtök este a főváros VIII. kerületében, a Rákóczi térnél - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 20:30
Bár nálunk a rögbi nem közismert sport, ez nem akadálya annak, hogy megmutassuk a világ legfelkapottabb játékosait.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 20:00
Amikor a barátnőm kislánya három héttel a kiírt időpont előtt megérkezett, nagyon irigyeltem. Az utolsó hetek ugyanis számomra már kifejezetten terhesek voltak. Szó szerint. Nem tudtam lehajolni, aludni, minden nap újabb és újabb striák jelentek meg a hasamon, úgy éreztem, mintha kezdenék szétrepedni.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 19:30
Amit szavakkal leírni nagyon nehéz, az most egy videóval sikerült: bemutatja, milyen az igaz szeretet.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 19:20
Ötéves börtönbüntetést is kaphat egy Egyesült Arab Emírségekbe települt amerikai, amiért egy Facebook-bejegyzésével megsértette az ország szigorú internetes rágalmazás elleni törvényét. A férfi Floridában követte el tettét, ahol a szabadságát töltötte. Mikor visszautazott a közel-keleti országba, azonnal letartóztatták.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 19:00
Lehet, hogy elsőre nehéz elhinni, de valóban vannak nők, akik nem kényszerből árulják a testüket, hanem élvezetből. Mint Rona, aki Németországban, Olaszországban és Magyarországon is dolgozott. Egy éve szünetet tart és az írásból él: blogol, krimit ír és főzőcskézik. Vállalja, hogy a véleményével megbotránkoztatja az embereket – nem a felhajtás kedvéért, hanem mert tényleg komolyan gondolja, hogy a nők is nagy részben tehetnek arról, ha a partnerük prostituálthoz megy. Ettől a kijelentéstől mi is visszahőköltünk, ahogy sok egyébtől is. Interjú.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 18:53
Számos dolgot csak úgy tudunk érzékeltetni, hogy számszerűsítjük. Számos dolgot nem tudunk számszerűsíteni. Ha pedig valamit csak számszerűsítve lehetne érzékeltetni, de nem lehet számszerűsíteni, azt nem tudjuk érzékeltetni.
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 18:30
Mostantól a Fővárosi Állat- és Növénykert látogatói is megcsodálhatják az ausztrál élővilág különleges, állatkertekben csak nagyon ritkán látható képviselőit, a koalákat. Kalandra fel!
Magazin » Nők Lapja Cafe
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 18:29
Kicsúszott a leszállópályáról egy utasszállító repülőgép csütörtökön a New York-i LaGuardia repülőtéren.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 18:26
A rendőrség keres egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy jogtalanul utalt át egy magyar társaság bankszámlájáról több mint százmillió forintot egy svájci számlára - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.
Magazin » Népszabadság Online

236 cikk | 3 / 12 oldal