Magazin hírek

   

Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 08:04
Újabb szép példákat kapunk arra, hogy a leghétköznapibb felirataink is hibásak.
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 07:17
Árokba hajtott és felborult egy személyautó csütörtök kora reggel Somogy megyében, a Tabot és Bábonymegyert összekötő úton - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 07:15
Folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt két év, négy év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Törvényszék Eiselt Györgyöt, a Belügyminisztérium volt helyettes államtitkárát.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 05:40
A magyar sajtóban számtalan helyen olvashattuk, hogy a nemrég meggyilkolt Borisz Nyemcov korábban a Nyizsegorodi megye (járás, körzet stb.) kormányzója volt. De vajon hol is van Nyizsegorod?
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 05:03
Ha fagyasztott a spenót, hagyjuk kiolvadni. Mixerrel vagy késsel felaprózzuk a leveleket. 2 evőkanál lisztet elkeverünk egy kis felolvasztott vajban és felengedjük a tejjel.
Magazin » Erdély.Ma
Magazin
szerda, 2015. március 4. 22:56
A korábbi évekhez hasonlóan idén is Bécset ítélte a világ legélhetőbb nagyvárosának a Mercer nevű tanácsadócég.
Magazin » VajdaságMa
Magazin
szerda, 2015. március 4. 22:49
Az "új-hullámos" új Hévíz valójában egy vagány külsejű, izgalmas irodalmi magazin, amely elsősorban nem a szakmának, hanem az olvasóknak készül. A Magvető kiadó antológiát jelentetett meg a lap utóbbi két évének terméséből. A kötetet Gerlóczy Márton és Darvasi László írásaival ajánljuk.
Magazin » Litera
Magazin
szerda, 2015. március 4. 22:34
Ideiglenesen szünetel a gázszolgáltatás 219 fogyasztónál a Fejér megyei Vajtán, miután megsérült egy gázcsonk szerda este, amikor egy romos épület összedőlt.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 22:31
Úgy láttuk, hogy mivel az első másfél-két évünkben nem volt még ennyire ismert a Hévíz, több érdekes írás mellett elment a közönség. Szerettük volna, ha ezek az anyagok kapnak még egy esélyt. Emellett egy könyv megragad a polcon, a folyóiratot előbb-utóbb kidobják. – A Magvető Kiadónál megjelent Hévíz irodalmi antológia szerkesztőit, Szálinger Balázst és Cserna-Szabó Andrást kérdeztük.
Magazin » Litera
Magazin
szerda, 2015. március 4. 21:50
Egy ember meghalt és többen megsérültek a Mezőcsát és Tiszakeszi között szerda este történt balesetben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 19:35
Barack Obama amerikai elnök és az európai vezetők megállapodtak abban, hogy megszigorítják a szankciókat, ha Oroszország továbbra is megsérti a minszki tűzszüneti megállapodást - jelentette ki szerdai kongresszusi meghallgatásán Victoria Nuland amerikai helyettes külügyi államtitkár.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 19:23
A 24 éves kínai férfi tizenkilenc órán át megállás nélkül játszott a World of Warcraft nevű szerepjátékkal az interneten. Rövid haláltusa után egy kávézóban vesztette életét.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:59
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nem csatlakozik a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vasárnapi pihenőnappal kapcsolatos népszavazási kezdeményezéséhez - derül ki az OKSZ honlapján közzétett válaszból, amelyet a szervezet Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkárának kérdésére adott.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:32
Amerikába is eljutott a szerbiai kolbász híre, ugyanis a Mashable honlap cikket közölt a híres Turiai Kolbászfesztiválról.
Magazin » VajdaságMa
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:30
Benyújtotta lemondását Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium (IM) igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán. Ezt az államtitkár tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:17
Hároméves bér- és béren kívüli juttatásokról szóló megállapodást, a társaságcsoport kollektív szerződésének 2017. december 31-ig szóló felmondási moratóriumát, valamint az életciklusa végéhez közeledő II-es számú kohó újjáépítését is tartalmazó megállapodást kötött szerdán az ISD Dunaferr Zrt. menedzsmentje és a cég reprezentatív szakszervezetei.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:08
Kész az oldal okostelefonokra optimalizált változata.
Magazin » Élelmiszer Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:00
Moszkva munkacsoportok létrehozását sürgeti a délkelet-ukrajnai válság békés rendezésére létrehozott minszki összekötő csoporton belül. Erről is beszélt szerdán telefonon Szergej Lavrov orosz külügyminiszter német kollégájával.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 16:50
Merényletveszély miatt a franciaországi biztonsági készültség továbbra is a legmagasabb szintű marad a főváros környéki Ile-de France régióban és a déli Alpes-Martitime megyében legalább április 10-ig, de feltehetően több hónapig" - közölték szerdán kormányzati források. Az ország többi részén a második szintű, megerősített terrorkészültség érvényes, amely tíz éve folyamatosan hatályban van.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 16:38
A múlt héten elhunyt Leonard Nimoyról így emlékeznek meg. 
Magazin » Kreatív Online

236 cikk | 6 / 12 oldal