Magazin hírek

   

Magazin
szerda, 2015. március 4. 10:10
Ön hogy írná egy szóval azt, hogy babáknak kiállított olvasójegy? A szótagok számolásához mind a két kezére szüksége lesz!
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
szerda, 2015. március 4. 10:01
Katonai napot tartottak ma a Parlamentben: a nap mindkét napirendi pontja a külföldi katonai szerepvállalásokról szól.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 09:17
A nyomozás adatai és az orvos szakértői vélemény szerint feltehetően nem gyilkosság áldozata lett az a budapesti férfi, akinek holttestét február 24-én találták meg Szeged-Kiskundorozsmán – írta legújabb számában a Zsaru Magazin.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 08:55
Március 1-től jelentősen átalakult a szociális támogatási rendszer. Megszűnik öt támogatás, és a felelősséget egyértelműen az önkormányzatokra hárítja át a kormány. A Policy Agenda azt vizsgálata meg, hogy mennyire élt az ellenzék azzal a lehetőséggel, hogy képes legyen még a tapolcai-ajkai időközi választás előtt karakteres választ adni egy ilyen jelentős társadalmi kérdésre.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 08:42
Pótlóbuszok szállítják az utasokat a Budapestről induló InterCityk és személyvonatok helyett Kistelek és Szeged, valamint Balástya és Szeged között, jelentős késésekre kell számítani.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 08:20
A 15 éves lány február 27-én délután ment el otthonról, azóta nem adott életjelet magáról.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 07:40
Siófok polgármestere azt kérte, hogy hétvégi éjszakákon átvezényelt rendőrökkel erősítsék meg a közbiztonságot városában. Lengyel Róbert (független) szerdán az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, hogy a megyei rendőrfőkapitányhoz fordult kérésével.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 07:05
A legszebb tavasz, csak ne esne folyton. Lefényképezek mindent, ami az utamba kerül: tornyot, táblát, lámpát, aluljárót, villamost, biciklit, üdítősüveget, kávéspoharat, sörösdobozt. Sok-sok bronz törpét. - Szarka Károly írása a Kaptárban.
Magazin » Litera
Magazin
szerda, 2015. március 4. 05:42
A BKK nyelvtanozásba kezd ahelyett, hogy az utasok érdekében tenne valamit. Felidézzük, mi is az a jelző, helyesírásból pedig a HÉV helyesírását vesszük.
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
szerda, 2015. március 4. 04:23
Egy hobbiornitológus osztotta meg a képet, amit nagyon sokáig kell nézni, hogy elhiggyük. A fotós, Martin Le-May mindenesetre nem mindennapi esetnek volt szemtanúja.
Magazin » Erdély.Ma
Magazin
szerda, 2015. március 4. 04:12
A csirkét megmossuk és kettévágjuk majd a fűszerekkel jól bedörzsöljük. Pár órát állni hagyjuk, (de még jobb ha egy éjszakát áll). Zsírral kikent tepsibe tesszük, alá fokhagymát teszünk.
Magazin » Erdély.Ma
Magazin
kedd, 2015. március 3. 23:24
Három személyautó ütközött össze Óbudán a Lajos utca és a Nagyszombat utca kereszteződésében - tájékoztatta az MTI-t az ORFK sajtóügyeletese.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
kedd, 2015. március 3. 21:41
Lanyhuló intenzitással ugyan, de csaknem 15 hónappal azután, hogy felütötte a fejét Guineában, Sierra Leonéban és Libériában a vérzéses láz, az ebola továbbra is fertőz. Azokra, akik túlélik a fertőzést, társadalmi megbélyegzés vár, amely már most hatalmas konfliktusok forrása mind a három országban.
Magazin » Népszabadság Online
Magazin
kedd, 2015. március 3. 18:18
A megbeszéléseken nem árt fenntartani annak a látszatát, hogy ott vagyunk, figyelünk, sőt értünk is a dologhoz. Még akkor is, ha mindezektől fényévnyi távolságra vagyunk. Van néhány egyszerű praktika, amelyek segítségével elhitethetjük magunkról, hog...
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
kedd, 2015. március 3. 14:29
Két törvényjavaslat kétharmados részeit is blokkolhatta volna ma az ellenzék, ha az összes képviselőjük bemegy a szavazásokra, végül csak egyet sikerült. Ma döntöttek a paksi szerződések 30 éves titkosításáról és az új alkoholszabályokról is.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
kedd, 2015. március 3. 13:12
A helyesség a vizsgálat szempontjaitól függ: van, ami etikai szempontból kifogásolható, ám tökéletesen megfelel a hazai szokásoknak.
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
kedd, 2015. március 3. 12:50
Az ernyőművelés a kordon mellett nevelt szőlők egyik könnyű és gyors művelésmódja. Metszése videóról két perc alatt megtanulható! 
Magazin » Édenkert.hu
Magazin
kedd, 2015. március 3. 12:27
A dél-afrikai sportminiszter gyakorlatilag kizárta annak a lehetőségét, hogy országa pályázzon a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére.
Magazin » Világgazdaság Online
Magazin
kedd, 2015. március 3. 11:55
„Mert mindenkinek, akinek van, adnak a bővölködésig, attól pedig, akinek nincs, még amije van, azt is elveszik.” – mondja a Szentírás és az oktatási rendszer. Vajon miért nem lesz több annak, aki kevesebbel kapcsolódik be az iskolába? Miért nem tudja...
Magazin » Nyelv és Tudomány
Magazin
kedd, 2015. március 3. 10:50
A hosszú, téli napok után végre itt a tavasz, reményeink szerint sok napsütéssel és megfelelő csapadékmennyiséggel. Most kezdenek újjáéledni a kertünk növényei és az időben, szakszerűen elvégzett kerti munkákkal elősegíthetjük, hogy egész évben szemet gyönyörködtetve fejlődjenek.
Magazin » Édenkert.hu

236 cikk | 8 / 12 oldal