Saját Rovat hírek

   

Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 13:01
Az albán és a koszovói sajtó is történelmiként értékelte, hogy első alkalommal tett látogatást Tiranában a szerbiai házelnök asszony, ugyanakkor Ilir Meta, az albán parlament elnöke a Maja Gojkovićtyal való találkozását követően reményének adott hangot, hogy ez a látogatás hozzájárul majd a két ország kapcsolatainak erősítéséhez.
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 13:00
Még csak március eleje van, de már túl vagyunk három óriási idei bukáson. A Blackhat, a Mortdecai és a Jupiter felemelkedése is csúnyán elhasalt a pénztáraknál. És egyiket sem névtelen senkik követték el. A Szemtől szemben és a Collateral –A halál záloga kultrendezőjét, a Mátrix-trilógia alkotópárosát és Johnny Deppet kosarazták ki brutális módon a nézők. Ezek a hajdan sikert sikerre halmozó emberek miért nem érdekelnek már senkit? Legújabb filmjeik ugyan védhetetlenek, de kudarcuk szomorú jövőképet vetít elénk: a hollywoodi produkciók az eddiginél is jobban fognak hasonlítani egymásra. 
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 12:52
Három és fél milliárd forintos beruházással 420 új munkahelyet hoz létre a Harman amerikai hangtechnika-gyártó cég - jelentették be a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 12:40
A héten három japán vállalat jelentett be új beruházásokat, amelyekkel összesen több száz új munkahelyet hoznak létre - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök.
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 12:12
Beköltözne Ryan Reynolds testébe, ha az élete múlna rajta? - teszi fel a fogós kérdést A Self/Less című, thriller elemekben bővelkedő sci-fi. A haldokló milliárdos üzletembernek (Ben Kingsley) egy titokzatos férfi felajánlja, hogy meghosszabbítja az életét. Egy emberi testet mutat meg neki, amelyet „üres tartálynak” nevez, és ahova képes átmásolni az üzletember tudatát.A műtét után azonban nem várt komplikációk lépnek fel, és több tudat kezd hadakozni Ryan Reynolds testéért. Hogy ez mit is jelent konkrétan, az kiderül az előzetesből. A Self/Less-t a szemkápráztató vizuális stílusáról hírhedt Tarsem Singh rendezte, akinek eddig a Zuhanás a legsikerültebb filmje, de ő készítette a Halhatatlanok című 300-klónt, és a Tükrüm, tükröm című sajátságos Hófehérke-mesét is.A Self/Less-t július 31-én kezdik vetíteni az amerikai mozik, Magyarországra augusztusban fog eljutni a film.
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 12:02
Az RTL Klub orvosos műsora továbbra sem lendült be igazán, viszont utána már a csatorna viszi az estét. Az M1 csak 2,6 százalékot szerzett a 18-49-es korcsoportban, főképp ötven fölöttiek nézik.
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 11:53
A tegnap reggeli Önindító-ban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevét is felsorolta, akinek a közelmúltban jelent meg könyve a családon belüli erőszakról, és elmondása szerint ő maga is bántalmazó kapcsolatban élt.
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 11:51
Elhunyt egy 33 éves várandós nő a Szerbiai Klinikai Központ (KCS) fertőző betegségeket kezelő klinikáján – erősítette meg a Politika napilap kérdésére dr.
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 11:31
A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) küldöttségének meghívására Brüsszelben egyeztettek külhoni magyar politikai szervezetek vezetői, képviselői - közölte csütörtökön a magyar néppárti delegáció.
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 11:29
A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület javaslatot tett egy központi budapesti holokauszt-emlékmű felállítására a holokauszt 75.
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 11:20
Conan O'Brien rumozással, szivarozással és tánctanulással írt tévétörténelmet, több mint ötven év után az első amerikai volt, aki Kubában készíthetett műsort.
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 11:00
Annak ellenére, hogy a törvény szerint jogosultak az elmaradt béreik megfizettetésére, a Sever egykori 460 alkalmazottja, úgy tűnik, fizetés nélkül marad, ráadásul az évek során felgyülemlett perköltségeket is nekik kell kifizetniük. A múlt héten a Szolidaritás Polgári Egyesület és a média jelenléte miatt maradhatott el az egyik volt munkás értékeinek lefoglalása. A következő lefoglalást március 16-ára jelentette be a bírósági végrehajtó. A Sever 8 millió euróval tartozik korábbi munkásainak az 1997 és 2002 között ki nem fizetett béreik jogcímén. Mintegy 1100-an indítottak pert a Szabadkai Alapfokú Bíróságon, közülük mintegy ötszázan meg is nyerték azt. A bíróság mostani döntése értelmében további 460 egykori alkalmazott nem jogosult a bérek kifizetésére, mégpedig azért, mert a bíróság szerint a magánosítás az adásvételi szerződés megkötését követően negyven nappal befejeződött.
Saját Rovat » MagyarSzo.com
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 10:42
A Bosszúállók: Ultron kora marketinggépezete továbbra sem tud hibázni: megnéztük a legújabb előzetest, és már megint azt kívánjuk, hogy bárcsak rögtön meg tudnánk nézni a filmet. Ultron hatalmába beleőrült királyként ül egy trónon, illetve búslakodik egy kastélyban, a szuperhősök lassítva ugranak együtt a havas erdőben, Higanyszál meg jól helyben hagyja Amerika Kapitányt. És a világmegmentés közepette még arra is van idejük, hogy elvonuljanak egy idilli vidéki házikóba. Szóval már megint ott vagyunk, hogy az előzetes tele van vagány, lelkesítő, illetve továbbgondolásra alkalmas pillanatokkal.A humor is átüt néha a romboláson és tempós látványorgián: Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) kénytelen tudomásul venni, hogy megint ő szedi össze a fiúk eldobott kacatjait. Az új szereplőkből minden eddigi előzetesnél többet mutat az új. Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) és Higanyszál (Aaron Taylor-Johnson) beáll Ultron mellé, az utolsó másodpercekben pedig maga Vision (Paul Bettany) is beköszön.Tátva maradt a szánk a végére. A rombolás ugyan bevált sémákat követ, csak éppen mindig jön valami apróság, ami felvillanyozza az embert. A Bosszúállók: Ultron kora május 7-én érkezik meg a magyar mozikba.
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 10:04
Miközben az objektív jelek alapján nem kellene miért aggódniuk a Fidesz-vezetőknek, a viselkedésük mégis azt üzeni, hogy aggódnak – mondta Török Gábor politikai elemző a Heti Válaszban. A lap által szokásosan készített páros interjúban a kiugrott G. Fodor Gábor helyett ezúttal már Mráz Ágoston Sámuel volt a partnere.
Saját Rovat » HVG.hu
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 10:00
Hivatásos és amatőr politikai elemzők azon rugóznak: mit jelentett Orbán évértékelőjében az a kifejezés, hogy „keményen dolgozó emberek”? Mit akar ezzel mondani? Lépésváltásra készül a pávatáncos, vagy ezt is csak színleli?
Saját Rovat » 168 óra Online
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 09:52
A múlt év egészében 4,2 százalékkal nőtt a kivitel és 4,7 százalékkal a behozatal euróban számolt értéke, a kereskedelmi mérleg 6,402 milliárd euró többlettel zárt, ami alig 153 millió euróval kisebb a 2013-asnál - jelentette a második becslés alapján csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Saját Rovat » VajdaságMa
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 08:59
A NAV-elnök felmentette magát. Minden vádpont alól.
Saját Rovat » HVG.hu
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 08:42
Zachary Quinto volt már óriási hatalmú főgonosz, homoszexuális szellem és pszichopata sorozatgyilkos, most megint tévészériában szerepel.
Saját Rovat » Origo
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 08:36
A szervezők ezúttal csütörtökön 16 óra 55 perckor a Bocskai, vagyis az Avram Iancu téren szervezik meg a következő villámcsődületet. A résztvevőket arra kérik, hogy az eseményről minél több fotót készítsenek.
Saját Rovat » Erdély.Ma
Saját Rovat
csütörtök, 2015. március 5. 08:29
Kertész Mónikaként ismerte meg az ország 1998-ban, és bár hosszú évek óta nem játszik a Barátok közt-ben, számos alkalommal feltűnt azóta a képernyőn. Farkasházi Réka két gyermek édesanyja, saját zenekarával már a harmadik lemezüket adták ki, színházban játszik, és a Gór Nagy Mária Tinitanodában is tanít. Az Origónak elmondta, hogy bár hiányzik neki az RTL Klub napi műsora, jelenleg túl elfoglalt ahhoz, hogy sorozatszerepet vállaljon.
Saját Rovat » Origo

185 cikk | 3 / 10 oldal