Hírek - Vízpiac Magazin

Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 17:52
A FuturAqua Nyrt. tárgyalásokat folytat egy kiemelkedően nagy vízkivételi lehetőséget biztosító vízbázist üzemeltető társaság részesedésének megszerzéséről. A céltársaság a Dél-dunántúli régió forgalmas megyeszékhelyén üzemelteti vízművét, amely stratégiai jelentőségű lehet az  Nyrt. számára.
Hírek » Vízpiac Magazin
Hírek
kedd, 2015. március 3. 10:03
Albániában helyezték üzembe azt a hazánkból küldött víztisztító berendezést, amely Selenice település mellett, a Vjosa folyó vizéből állít elő ivóvizet. A víztisztító táborban naponta 8400 liter ivóvizet állítanak elő.
Hírek » Vízpiac Magazin
Hírek
hétfő, 2015. március 2. 13:15
Újabb csökkentett deutériumtartalmú víz gyártójára csapott le a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), ezúttal a Labornite Kft. „Qlarivia” nevű csökkentett deutérium tartalmú tisztított ivóvíze miatt kapott 1,5 millió forintos bírságot az importőr. Eközben a korábban megbírságolt HYD Kft. a sajtóban harcol igazáért.
Hírek » Vízpiac Magazin
Hírek
szombat, 2015. február 28. 18:54
A Szentkirályi Ásványvíz új ízesítésű ásványvizekkel lép piacra 2015-ben: citromfű-lemon-lime, gránátalma-százszorszép és dinnye-lótuszvirág kombinációjú ízesítéssel kerülnek palackba az új ásványvizek.
Hírek » Vízpiac Magazin

4 cikk | 1 / 1 oldal