Hírek - Édenkert.hu

Magazin
kedd, 2015. március 3. 12:50
Az ernyőművelés a kordon mellett nevelt szőlők egyik könnyű és gyors művelésmódja. Metszése videóról két perc alatt megtanulható! 
Magazin » Édenkert.hu
Magazin
kedd, 2015. március 3. 10:50
A hosszú, téli napok után végre itt a tavasz, reményeink szerint sok napsütéssel és megfelelő csapadékmennyiséggel. Most kezdenek újjáéledni a kertünk növényei és az időben, szakszerűen elvégzett kerti munkákkal elősegíthetjük, hogy egész évben szemet gyönyörködtetve fejlődjenek.
Magazin » Édenkert.hu
Magazin
kedd, 2015. március 3. 10:40
A lótuszvirágot számos különböző kultúrában – legfőképpen a keleti vallásokban – a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés szimbólumaként tartják számon. A jellemvonásai nagyon hasonlítanak az emberi szellemet jellemző vonásokra: a környezete ellenére is a lótuszvirág képes igen szép virágokat produkálni és tisztának maradni.
Magazin » Édenkert.hu
Magazin
hétfő, 2015. március 2. 16:00
A tavaszi virágok éppen akkor jelennek meg, és vidítanak fel bennünket, amikor a legnagyobb szükségünk van rájuk - a tél vége felé. Kezdő kertészként viszont figyelembe kell venni néhány szempontot, ami szerint elrendezhetjük őket a kertben!
Magazin » Édenkert.hu
Magazin
hétfő, 2015. március 2. 15:40
Az édesburgonyának számos olyan egészségmegőrző hatása van, amelyet nem is gondoltunk volna. Ismerjük meg jobban ezt a rendkívüli zöldséget!
Magazin » Édenkert.hu
Magazin
hétfő, 2015. március 2. 14:40
E cikk megírására egy kedves szomszédom ihletett, aki immár második hónapja metszi mintegy 60 gyümölcsfáját, olyan alapossággal, hogy 2 évesnél fiatalabb rész gyakorlatilag egyik fán sem maradt.
Magazin » Édenkert.hu

6 cikk | 1 / 1 oldal