Hírek - Inforadio.hu

Hírek
hétfő, 2015. március 2. 12:59
Nem működött a térfigyelő kamerák egy része a Kreml környékén, amikor szombat éjjel meggyilkolták Borisz Nyemcovot - értesült a Kommerszant nevű orosz lap. A Putyin elnököt élesen bíráló ellenzéki politikus gyilkosát még mindig keresik.
Hírek » Inforadio.hu
Hírek
hétfő, 2015. március 2. 06:06
Az ukrán miniszterelnök szerint Putyin orosz elnök teljesen el akarja foglalni országát és Ukrajna most az egész Nyugatot, benne Magyarországot is védi. Arszenyij Jacenyuk erről egy brit lapnak beszélt.
Hírek » Inforadio.hu
Tudomány
vasárnap, 2015. március 1. 19:17
A Harvardról csábította haza a Lendület program Maurovich-Horvat Pál kardiológust, aki néhány éven belül szeretne kifejleszteni egy olyan módszert, amellyel még szívinfarktus előtt megtalálhatnák a legnagyobb veszélyben lévő embereket.
Tudomány » Inforadio.hu
Tudomány
vasárnap, 2015. március 1. 18:45
A Dawn űrszonda legújabb felvételein a Ceres nevezetes fényes foltja kettősnek bizonyult. A bizarr látvány magyarázata egyelőre teljesen bizonytalan. A NASA Dawn űrszondája folytatja a kutatókat meglepő képek küldését a Ceres törpebolygóról.
Tudomány » Inforadio.hu
Tudomány
vasárnap, 2015. március 1. 16:40
Több mint kétszáz csontvázat találták tömegsírokban régészek egy belvárosi áruház alatt Párizsban. A gondosan elrendezett maradványok arra utalnak, hogy egykor kórházi temető lehetett a helyszínen, de a tömeges halálozás okát még vizsgálják a szakértők.
Tudomány » Inforadio.hu
Eletmód
vasárnap, 2015. március 1. 16:28
Sok csapadékkal és erős, olykor viharos széllel kezdődik a meteorológiai tavasz első hete. Eső lesz a jellemző, de többfelé hózápor, havazás is lehet. A hét elején még 10 Celsius-fok körüli meleg lesz, a hétvégén viszont néhol csak plusz 2 fokig melegszik a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.
Eletmód » Inforadio.hu
Bulvár
vasárnap, 2015. március 1. 14:27
Kairóban a téllel együtt beköszöntött a galambversenyek szezonja is. A kerületi válogatottak és az egyes tenyésztők - más néven lovagok - mérettetik meg magukat az egész városban hónapok óta zajló mérkőzéseken.
Bulvár » Inforadio.hu
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 09:00
Elindul az első egészségkommunikációs kutatás. Ebben felmérik a magyar lakosság egészségi állapotát, médiafogyasztási szokásait és az egészséghez fűződő viszonyát. Az uniós támogatással készülő kutatásban felnőtteket és általános iskolásokat is megkérdeznek. Eredmények ősszel lesznek - mondta el az InfoRádiónak Török Krisztina, az Országos Egészségfejlesztési Intézet főigazgatója.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 08:42
A tél végére a magyarok 95 százalékának nem megfelelő a D-vitamin szintje, mégis csupán 15 százalékuk szed valamilyen D-vitamint pótló készítményt - derül ki egy friss orvosi felmérésből.
Eletmód » Inforadio.hu
Eletmód
szombat, 2015. február 28. 07:36
Az indiai vasúttársaság munkahelyi stressztől szenvedő tagjai jógaórákon vehetnek részt a jövőben, hogy kipihenhessék fáradalmaikat - derült ki az indiai kormány csütörtökön bejelentett átfogó modernizációs programjából, amellyel az állami mamutvállalat reformját irányozta elő Újdelhi.
Eletmód » Inforadio.hu
Egyéb
péntek, 2015. február 27. 19:05
Keményen bírálta a Budapest Környéki Törvényszék a Pest megyei főügyészséget a szigetszentmiklósi házaspár ügyében, akik a vád szerint szexuálisan is bántalmazták gyermekeiket. A bíróság azonban a vádlottakat kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte el, a többi vád alól pedig felmentette. A főügyészség visszautasította a bíróság által elmondottakat.
Egyéb » Inforadio.hu
Eletmód
péntek, 2015. február 27. 18:12
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a világ továbbra is erősen ki van téve egy esetleges komoly influenzajárványnak, ezért a kormányoknak fokozniuk kell az odafigyelést és a felkészülést.
Eletmód » Inforadio.hu
Hírek
péntek, 2015. február 27. 17:04
A migráció immár világjelenség, könnyen változtatnak hazát az emberek. A legújabb angliai felmérés ugyanakkor aggodalmat keltett azzal a figyelemre méltó adattal, hogy a tehetséges és képzett britek vándorolnak ki, míg képzetlen bevándorlók százezrei telepednek le a szigetországban.
Hírek » Inforadio.hu
Egyéb
péntek, 2015. február 27. 15:32
Néhány órán belül elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint csütörtökön megölt egy idős asszonyt a főváros XVIII. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a honlapján.
Egyéb » Inforadio.hu
Hírek
péntek, 2015. február 27. 11:59
Németország mint az Európai Unió legjelentősebb gazdasága és egyben legnépesebb tagállama a jövőben nagyobb szerepre készül a világpolitikában. Ez vonható le abból a még 2013 végén indult vitasorozatból, amelynek célja Berlin külpolitikájának korszerűsítése volt.
Hírek » Inforadio.hu

175 cikk | 9 / 9 oldal