Hírek - Klubrádió

Hírek
péntek, 2015. március 6. 10:43
Négy embert vettek őrizetbe a Magyar Nemzeti Bank (MNB) feljelentése nyomán sikkasztás gyanúja miatt indított eljárásban - közölte a rendőrség.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 10:24
Központi Statisztikai Hivatal friss jelentése szerint 76,9 százalékon állt a GDP-arányos államadósság a múlt év végén az egy évvel korábbi 77,3 százalékkal szemben. A KSH a gazdasági növekedési számokkal is előállt: az előzetes adathoz képest is gyorsabban, 3,6 százalékkal nőtt 2014-ben a magyar gazdaság.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:35
A jegybank likviditási kölcsönt nyújt az Országos Betétbiztosítási Alapnak (OBA), hogy az 20 munkanapon belül kártalaníthassa a DRB bankcsoport betéteseit - közölte a Magyar Nemzeti Bank honlapján.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:16
Pénteken délelőtt keleten, délkeleten marad az erősen felhős ég, de csak néhol lehet gyenge eső. Másutt több órás napsütésre számíthatunk kevés felhővel. Délután keleten, délkeleten is csökken a felhőzet mennyisége és országosan sok lesz a napsütés, melyet kevés felhő zavar. Csapadék már nem várható. Az északi, északkeleti szél erős lesz, főleg nyugaton és északkeleten viharos széllökések alakulnak ki. A legmagasabb hőmérséklet 4, 8 fokot ér el.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:05
Az eddiginél lényegesen kevesebb anyagi kötelezettséggel számol a mostani pénzügyi évben Magyarországon az RTL-csoport, miután sikerült megállapodnia a kormánnyal a reklámadóról - írja a Neue Zürcher Zeitung. A helyes irányba tett óvatos lépésnek nevezi az Economist vezércikke az EU által szorgalmazott energiaunió tervét. A bolgár miniszterelnök bejelentette, hogy az azeri államfővel közösen akar kilincselni Brüsszelben a Nabucco gázvezeték tervének felélesztéséért - számol be az Euractive.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:51
Hiányolja Orbán Viktor Buda-Cash ügyben, hogy nem kattant a bilincs senki kezén. A miniszterelnök arról beszélt ma reggel az állami rádióban, hogy ha rajta múlna, már az összes elkövető börtönben lenne. Hozzátette: ám a kormány az igazságszolgáltatást nem irányíthatja. Úgy fogalmazott: ha tudjuk, kik tették - hisz maguk is beismerték - akkor miért sétálnak közöttünk szabadlábon. Azt hangoztatta, fent kell tartani a nyomást az illetékes szerveknél, hogy akarják az államban vetett bizalmat erősíteni, ha ilyen nyilvánvaló eseten nem kattan a bilincs.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:26
Újabb magyar brókercéghez száll ki az MNB - tudta meg a Napi.hu. A Hungária Értékpapír Zrt.-nek, mely Seres István elnök-vezérigazgató érdekeltségébe tartozik, sajátkötvény-visszafizetési problémái vannak. A kötvények tulajdonosai túlnyomórészt magánszemélyek. Azóta az MNB honlapján közölte, szabálytalanságokat találtak a cégnél, ezért részlegesen felfüggesztették a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét, felügyeleti biztost rendelt ki a céghez és büntető feljelentést is tett az illetékes rendőr-főkapitányságon.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:56
Áprilistól kérelmezhetik az útdíjfizetési kompenzációt a nagycsaládosok és a mozgásukban korlátozottak, ha a kormány elfogadja az erről szóló rendelettervezetet - írta a Magyar Nemzet a javaslatra hivatkozva. Orbán Viktor miniszterelnök megerősítette az állami rádióban adott interjújában, hogy lesz kompenzáció, már csak néhány technikai kérdés megoldása van hátra.
Hírek » Klubrádió
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:28
Ez az utolsó hét, amelynek vasárnapján még korlátozás nélkül tarthatnak nyitva az üzletek. A parlament tavaly december 16-án szavazta meg a vasárnapi pihenőnap bevezetését, március 15-től a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben. A jogszabályban kivételként rögzítették, hogy az adventi időszakban és az év egy szabadon választható vasárnapján nyitva lehetnek az üzletek.
Hírek » Klubrádió

9 cikk | 1 / 1 oldal