Kategóriák

 

Hírek - Szlovákia (Felvidék)

   

Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:26
Tovább» Élő dalpremiert tart a Quimby együttes szombaton a Petőfi Csarnokban. A Ligeti Karnevál című rendezvényen Bérczesi Róbert, a Lóci játszik, a Korai Öröm, valamint Kovács Pista (Indigó utca) is fellép.  
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 09:10
Tovább» A belügyminisztérium csütörtökön bejegyezte Juraj Miškov pártját, a Szlovák Állampolgári Koalíciót (SKOK). 
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:53
Tovább» A címvédő Los Angeles Kings szétlövés után nyert a vendég Montreal Canadiens ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.  
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:37
Tovább» A Chicago Bulls hazai környezetben E'Twaun Moore 2.1 másodperccel a vége előtt szerzett hárompontosával nyert az Oklahoma City Thunder ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:26
Tovább» Ma 87 síközpont kínálatából választhatnak azok, akik Szlovákiában szeretnének síelni.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 08:12
Tovább» Beidézte Hillary Clintont szerdán a washingtoni képviselőháznak a bengázi amerikai konzulátus elleni támadást kivizsgáló bizottsága, mert betekintést akar az összes olyan e-mailjébe, amelyet még külügyminiszterként küldött vagy kapott. 
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:54
Tovább» A Liza, a rókatündérről már jóval a bemutató előtt sokat hallottunk, s az előzetes információk alapján az abszurd mesevilágban játszódó romantikus komédia az utóbbi évek egyik legizgalmasabb filmes vállalkozásnak ígérkezett. 
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:44
Tovább» Tolvajok garázdálkodtak a helyi közterület-fenntartó telephelyén, az ismeretlen tettesek két gépjárművet is megrongáltak. 
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:28
Tovább» Polgári peres eljárást indítanak az augusztusban Fergusonban lelőtt 18 éves afroamerikai Michel Brown szülei a halálát okozó volt rendőr, Darran Wilson ellen.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 07:12
Tovább» Az amerikai fiatalok körében az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet által folytatott toborzótevékenységre figyelmeztetett együttesen a Szövetség Nyomozó Iroda (FBI) és a belbiztonsági minisztérium.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:57
Tovább» Az Egyesült Államok vezette terrorellenes koalíció egyik légicsapása végzett az al-Kaida terrorhálózat szíriai szárnya, az an-Nuszra Front katonai parancsnokával csütörtökön - közölte két felkelő a Reuters hírügynökséggel.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:35
Tovább» Repülőgép-balesetben súlyosan megsérült Harrison Ford amerikai színész,  csütörtökön  lezuhant egy Los Angeles-i golfpályán.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:18
Tovább» A búcsúzó hét egyik vezető belpolitikai híre – legalábbis olvasottságát tekintve – Robert Fico frissítése legszűkebb munkatársi körében. Hogy az új kollegina pontosan milyen beosztásban segíti a miniszterelnök munkáját, arról a kormányhivatal hallgat. 
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
péntek, 2015. március 6. 06:02
Tovább» Ha ön a Skorpió jegyében született, az életútja nem mondható rögösnek, épp ellenkezőleg, úgy menetel előre, mint egy gőzhenger. Horoszkóp péntekre.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 20:00
Egyre rosszabbodik a kárpátaljai magyar közösség helyzete a délkelet-ukrajnai polgárháború miatt. Olyan mértékű az árak és a közüzemi díjak emelkedése, a fizetőeszköz romlása – az amúgy is alacsony fizetések mellett –, hogy ez akár szociális katasztrófahelyzet kialakulásával is járhat, szólnak a kárpátaljai magyar tudósítások. A gondokat az is tetézi, hogy az ukrán hadügyminisztérium egyre több embert akar besorozni és elküldeni frontszolgálatra Délkelet-Ukrajnába. A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Zsinata február utolsó napján tartott ülésén gyűjtést hirdetett a kárpátaljai reformátusok megsegítésére.
Hírek » Bumm.sk
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 19:27
Ki akarja privatizálni, rátenni a kezét az értékes városi tulajdonra? Ki finanszírozta Stubendek László kampányát? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a GINN (szervezet a közügyek védelmében) és Daňo Martin.
Hírek » Bumm.sk
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 18:58
Tovább» A McDonalds bejelentette, hogy anitibiotikumos kezelés nélkül felnevelt csirke felhasználását tervezi gyorséttermeiben.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 18:36
Tovább» Újabb extravagáns beruházást jelentettek be Dubajban, egy ovális gyűrű alakú épületben kialakítják A jövő múzeumát, ahova szerte a világból akarják odacsalogatni a feltalálókat, az újítókat és a vállalkozókat.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 18:24
Tovább» Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség jelenleg leghíresebb kiszivárogtatója, a Moszkvában menedéket kapott Edward Snowden hazatérne hazájába, az USA-ba. Legalábbis nagyon szeretne, de a washingtoni hivatalok nemcsak tárt karokkal, hanem egy komoly bírósági eljárással is várnák.
Hírek » ÚjSzó.com
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 18:15
Tovább» Több tucat embert, köztük gyerekeket öltek meg a Boko Haram szélsőséges iszlamista szervezet fegyveresei Nigéria északkeleti részén - közölték szemtanúk és biztonsági források csütörtökön.
Hírek » ÚjSzó.com

38 cikk | 1 / 2 oldal