Adminisztrátorok

Kovács Lóránt
 
Kovács Lóránt
csoportok, videók

Kabai Zoltán
 
Kabai Zoltán
művészeti galéria, tartalmi rész
 
   

Segítség

MagyarVagyok.com
MagyarVagyok.com » Profil
Üdvözöllek a MagyarVagyok.com közösségi oldalon. Ez az oldal a magyar értékek köré épül. Remélhetően sok kedvedre való anyagot találsz az egyre bővülő tartalomban és a hagyományápolás mellett régi és új barátságokat mélyíthetsz el közösségünkben.    Az oldalon olvashatsz hungarikumokról: magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/ magyar receptek közt tallózhatsz: magyarvagyok.
Első lépések. Regisztráltam. Hogyan tovább?
MagyarVagyok.com » Profil
Kezdésnek a “PROFILOM MÓDOSÍTÁSA” menüpont melletti rendszerüzenetben az oldal indítványozza a következőket: Nincs profilképed! Tölts fel egyet itt » Honnan származol? Állítsd be itt » Hol jártál iskolába? Állítsd be itt » Írj néhány sort magadról és töltsd ki az ALAPINFORMÁCIOK oldalon az adataid. Egy kép felér ezer szóval. Mutasd meg magad.
Alapinformációk
MagyarVagyok.com » Profil
Az alapinformációkat a Profilom módosítása oldalon állíthatod be. A családnév és keresztnév mezőkben lehetőleg kerüljük a különböző előtagokat, rangjelzéseket és beceneveket. Hölgyeknél lehetőség van külön mezőben a leánykori név megadására és javasolt a családnév mező helyes kitöltése (pl Kovács, Horváth és nem Kovácsné, Horváth Gyuláné).
Csillagok csillagok
MagyarVagyok.com » Profil
M magyarvagyok egy közösségi oldal, így közösségi értékek köré épül. A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Nemrég a google lezárta a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat, ha megtaláljuk őket, szabadidőnkben. Ez rengeteg ingyen munka.
Elérhetőségek
MagyarVagyok.com » Profil
Az Elérhetőségek oldalon állitsd be honnan látogatod az oldalt. Az itt beállított ország, megye, helység linkelhető a profil oldaladon, ezeknek a szűrőknek a használásával próbáltuk megkönnyíteni az ismerősök megtalálását és a közelben levő tagok keresését.  A Telefonkönyvben az ismerőseid az itt beállított telefonszámod láthatják.
Nincs a városom az adatbázisban.
MagyarVagyok.com » Profil
Az ország / megye / város adatbázis nem tökéletes, viszont folyamatosan bővítjük.Nem szabály, de általában a nagyobb települések nagy valószínűséggel megvannak az adatbázisunkban. Válaszd ki a hozzád legközelebbit és kérlek jelezd, hogy szeretnéd a települést a listán.
Nincs az iskolám az adatbázisban.
MagyarVagyok.com » Profil
A felhasználók által kitöltött adatok alapján áll össze az iskolák listája. Ha a keresett tanintézet nincs a listán, akkor valószínűleg még senki sem ajánlotta az adott iskolát / egyetemet vagy az oldal adminisztrátora még nem hagyta jóvá az előzőleg ajánlott intézményt.
Profil törlése
MagyarVagyok.com » Profil
Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább tagja lenni a MagyarVagyok oldalnak, a profilod és miden amit az oldalon tevékenykedtél: üzenetek, profil információ, képek, kapcsolatok, szavazatok, törölhetőek itt. Sajnáljuk, hogy távozol... Ha ez az oldal hiányosságai miatt történne, megkérünk, légy szives írd meg az okát a zoltan(kukac)magyarvagyok.com címre. Köszönjük.
Profilkép
MagyarVagyok.com » Profil
Profilképedet a PROFILOM MÓDOSITÁSA / PROFIL KÉP oldalon töltheted fel. Ez a kép jelenik majd meg az oldalon írt megjegyzéseid mellett. Ha megváltoztatod a profilképed, a rendszer mindenhol az új képet fogja mutatni.
Fotók feltöltése
MagyarVagyok.com » Fotók
Hogyan tölthetsz fel képeket? Ahhoz, hogy képet tudj feltölteni, először egy ALBUMot kell csinálni. A lépések: FOTÓK (legfelül) Album Létrehozása (baloldalt) ...megadod az album nevét, és megnyomod a "létrehozás" gombot Most, hogy van egy albumod, képeket is könnyen tölthetsz fel az oldalra.

36 cikk | 1 / 4 oldal