World Ventures

A Worldventures-nél a termék maga az utazás és az utazási klubtagság! Éppen ezért nagyon magas a szolgáltatás színvonala, ténylegesen olyan kiszolgálásban részesül mindenki, ami máshol nem elérhető! A cégnek az a célja, hogy a világon minél több ember tagja legyen a klubnak és Amerikából a kontinensre lépve, Magyarországról elindulva szeretnének terjeszkedni. Szeretnék meghódítani egész Európát. Egészen biztos vagyok abban, hogy ez egy nem mindennapi lehetőség, s én ki is szeretném használni, mert nagyon jól szolgálja a céljaimat és sokkal több van benne, amit az emberek először látnak belőle! Tudom, hogy sok emberen fogok segíteni ezzel a tevékenységemmel, és ami még jó, hogy semmivel nem összeférhetetlen!
Az előbb leírtakat erősíti az is, hogy pár év múlva mindenki online felületen szervezi majd az utazásait, s így nagy jövő előtt áll ez a projekt. Cél, hogy minden családnak legyen egy saját utazási portálja, ahol egy helyen minden a rendelkezésre áll és családi környezetben garantáltan a legjobb árakon tud utazni a család! Minél jobban nő majd a klubtagok száma, annál jobbak lesznek a feltételek és annál jobbak lesznek az árak! Mindenki megérti, mindenki tudja, hogy mit jelent az utazás és mindenki szeretne utazni, ez egy mindenki számára ismert termék. Akinek van pénze utazni, az abban érdekelt, hogy minél színvonalasabb utakon vehessen részt és minél kedvezőbb árakon szervezze meg az utazásait, míg, akinek nem adatott még meg, hogy utazzon, az pedig nagyon vágyik az utazási lehetőségre, az élményre! Amikor egy család nyaral, vagy pihen, akkor az a szeretetről, az összetartozásról, az élményekről, a gyerekekről, azaz az életről szól. Ezzel az online utazási irodán kívül egy boldog, élményekkel teli életet is kapnak a tagok.
Az utazási csomag 250 dollárba kerül, melyet teljes mértékben le lehet utazni. A havi tagsági díjak, azaz a 12 x 50 dollárok, azaz a 600 dollár is leutazható az első év elteltével. A 200 dollárt már azonnal, éven belül, míg a 600 dollárt pedig csak egy év elteltével utazhatja le a klubtag! A kifizetett 600 dollárt 600 „dreamtrips” pont formájában írják jóvá, s így 1 pont egy dollárt ér.
Ez a konstrukció nagyon alkalmas arra is, hogy mint egy utazásra félretett pénzt kezelve, elő takarékosságként kezeljük a befizetést. Azzal, hogy gyakorlatilag a teljes kifizetett összeget leutazhatja a klubtag, így ingyen van az utazási irodája és a tagsága örökre szól!
Az, aki csak utazásra akarja használni a tagságot, az 250 dollárral regisztrálhat, de ezzel a tagsági csomaggal pénzt nem kereshet. Amerikában a tagok 75 %-a csak az utazásai miatt tagja a rendszernek, hiszen annyira kedvezőek a szolgáltatások és az árak is!
Fizetésmenetessé is válhat a tagságunk! Ehhez szükség van 4 regisztrációra, s amint teljesül ez a kitétel, úgy nem kell fizetni a havi 50 dollárokat. A havi tagdíjmentesség ideje alatt is jóváírják a tagoknak a 600 dollár „dreamtrips” pontot, s így mindenki évente gazdagodik 600 dollárral, amit utazásokra lehet fordítani. Ez tovább csökkenti az álom utak árait.

Kategória: Turizmus » Utazásszervezés

Feladás dátuma: vasárnap, 2011. május 15.
Nézettség: 2,615

Név: Dr. Jámbor Endre
Telefonszám: 0036309293045
E-mail:
Weboldal: http://emmitravel.dreamtrips.com

   


Tetszik