Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Fish! + Somló Tamás - Ezek a fiatalok (Lyric Video)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. július 19. Nézettség: 824

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. július 19. 13:27
1968 lehetett, amikor először találkoztunk, gyakorlatilag váltottuk egymást az Omega együttesben. Tamás akkor indult el az artista pályán, miközben zenélt is. Az Omegában csak néhányszor játszottunk együtt, miután én beléptem, ő éveket töltött külföldön artistaként, aztán összefutottunk az LGT-ben, ennek már 43 éve” – idézte fel Presser Gábor az MTI-nek.
kedd, 2016. július 19. 13:28
Nagyszerű egyénisége, énekhangja és éneklési stílusa egészen egyedülálló volt - fogalmazott Presser Gábor, az LGT vezetője az MTI-nek Somló Tamás halála kapcsán.

“1968 lehetett, amikor először találkoztunk, gyakorlatilag váltottuk egymást az Omega együttesben. Tamás akkor indult el az artista pályán, miközben zenélt is. Az Omegában csak néhányszor játszottunk együtt, miután én beléptem, ő éveket töltött külföldön artistaként, aztán összefutottunk az LGT-ben, ennek már 43 éve” – idézte fel Presser Gábor az MTI-nek.

Mint kifejtette, Somló Tamás színpadi jelenléte nagy húzóerőt jelentett a zenekar számára és zenészi képességeit mutatta az is, hogy amikor Frenreisz Károly helyett belépett az LGT-be, néhány hét alatt megtanult basszusgitározni.

A Locomotiv GT utoljára 2013 augusztusában lépett színpadra, az alsóörsi LGT-fesztiválon.
kedd, 2016. július 19. 13:28
Elhunyt Somló Tamás

“Nem ismerek olyan embert, aki Tamásra haragudott volna. Életét úgy fejezte be, ahogyan élt: utolsó fellépésére, amely talán egy hónappal ezelőtt lehetett, már nagyon nehezen tudott csak elmenni, de nem mondta le, mert Pécsett egy jótékonysági koncerten játszott beteg gyerekeknek” – mondta Presser Gábor az MTI-nek.

(Módosítva: kedd, 2016. július 19. 13:54)
kedd, 2016. július 19. 13:53
Szívszorító búcsú! Így gyászolják a magyar sztárok Somló Tamást!
kedd, 2016. július 19. 13:53
Somló Tamást keddre virradóra, 68 éves korában, hosszan tartó betegég után érte a halál. A legendás zenészt, családja, barátai, kollégái és az egész szakma egy emberként gyászolja a közösségi oldalakon.
kedd, 2016. július 19. 13:55
Sugárzóan tehetséges. Lazán közvetlen. Hatalmas űrt hagyott maga után. Nyugodj békében Somló Tamás”- fogalmazott Liptai Claudia a Facebook oldalán megosztott Somló dal mellett.
kedd, 2016. július 19. 13:55
Csonka András is egy posztban emlékezett Somlóra, és köszönetet mondott munkásságáért.

"Amióta az eszemet tudom, az LGT zenéje ott lüktet az agyamban. Életre szóló ajándék és élmény, amit kaptam tőlük. Mától a csapat soha nem lehet együtt többé. Elment az a zenész, aki hangjával, lényével, hangszeres tudásával, mindent átölelő zeneiségével, egyedi humorával évtizedeken át kényeztetett minket, és aki örökösen ott ragyog állócsillagként a magyar popzene égboltján.

Isten Veled, Somló Tamás!”
kedd, 2016. július 19. 13:56
Tóth Vera is megemlékezett a legendás zenészről, akivel nemcsak kollégák , de jó barátok is voltak.

"Nagyon szerettelek és szeretni is foglak, míg élek... Somló Tomi ma hajnalban "hazament"...

Nekünk ez fájdalom, neki már biztosan jó.. Őrülten fogsz hiányozni, drága barátom... „ - írta közös képük mellé Vera.
kedd, 2016. július 19. 13:56
Király Linda még most is alig hiszi el, hogy Somló már nincs köztünk.

"Ezt nem akarom elhinni... Nagyon fogsz hiányozni...Nyugodj békében!" - írja Linda.
kedd, 2016. július 19. 13:56
Radics Gigi is szomorúan emlékezett vissza a zenészlegendára, akivel többször is volt szerencséje együtt dolgozni.

"Drága Somló Tamás! Egy végtelenül kedves és jólelkű embert ismerhettünk meg benned! Emléked örökre velünk marad!!!!! Nyugodj békében!" - fogalmazott az énekesnő.
38 megjegyzés | 1 / 4 oldal « 1 2 3 4 »