Carrie Underwood

31 videó
Carrie Underwood Marie (született:1983, március 10-én) amerikai énekes, dalszerző és színésznő. Felállt híre, mint a győztes a negyedik évad a American Idol 2005-ben Underwood azóta az egyik legjelentősebb a mainstream felvétel művész a zeneiparban, beállítás és megtörve több rekordot karrierje során. Ő eredményeit vezette őt, hogy bekerült a Grand Ole Opry 2008-ban, és a Oklahoma Music Hall of Fame 2009-ben. Ő nyert egy hatalmas tömb díjat , köztük hat Grammy Awards , tizenhat Billboard Music Awards , tizenegy Akadémia Country Music Awards és nyolc American Music Awards , valamint, hogy jelölték a Golden Globe-díj-ra a legjobb eredeti dallal.

Debütáló albuma, néhány szívet , megjelent 2005-ben erősítette meg a hatalmas crossover siker a kislemez " Jézus, hogy a kerék ", és" Mielőtt csal ", hogy ezután vált a leggyorsabban fogyó debütáló album országban a Nielsen SoundScan története A legkelendőbb solo női debütáló albuma country zene történetében, és a legkelendőbb album országban az elmúlt tíz évben. Underwood nyert három Grammy-díjat az album, köztük a legjobb új előadó . Második albuma, Carnival Ride , 2007-ben megjelent, volt az egyik legnagyobb valaha nyitó héttel női előadó és a szerzett Underwood két Grammy-díjat, a kislemez " Last Name "és" én megmondtam ". Legközelebb két albumot, 2009-ben a Play -re és 2012 a Blown Away , mindketten saját idei második legkelendőbb kiadása, amit egy énekesnő. Az egykori szült sikeres kislemez, a " Cowboy Casanova ", és az utóbbi egyetlen" Fújt Idegenben "nyert Underwood egy Grammy-díjat. Több mint 64 millió eladott lemezzel világszerte, turnéjának bevételei és nettó értéke becslések szerint Forbes több mint $ 110 millió, Underwood a legnagyobb American Idol kereső minden időben.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Carrie Underwood-American Idol AuditionA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2015. január 15. Nézettség: 233

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal