Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Mercedes-AMG E63 S vs GT R - DRAG RACE, ROLLING RACE & BRAKE TEST | Mat vs Shmee pt 2/4A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Cars (Autók) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2018. augusztus 12. Nézettség: 337

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2018. augusztus 12. 19:30
Családos Merci tanítja móresre a sportos testvért – videó

Vajon képes-e 400 méteren lepipálni az összkerekes Mercedes-AMG E63 S kombija a csak hátul hajtó AMG GT R-T, amelyben a gyárinál is több paripa, szám szerint 672 teljesít szolgálatot. De a tapadás néha fontosabb, mint az erő…

A carwow csapata összehozott egy izgalmas gyorsulási versenyt két vad Mercedes között.

Az egyik egy gyári állapotú E63 S kombi, amely 4.0 literes duplaturbós V8-asából kifacsart 612 lóereje és 850 Nm csúcsnyomatéka igazán gyors utazásokra teszi képessé akár öt ember és csomagjaik számára is kielégítő hellyel a fedélzeten. Az autó ütőkártyái közé tartozik összkerékhajtása, melynek köszönhetően villámgyorsan katapultál álló helyzetből, valamint a kilencfokozatú automataváltó.

Ezzel szemben a népszerű autóblogger, SHMEE saját tulajdonú Mercedes-AMG GT R modellje 577 paripa helyett 672-t képes az aszfaltra fektetni 800 Nm csúcsnyomaték kíséretében, viszont csak a hátsó kerekeken keresztül. Az erőt egy hétsebességes automataváltó továbbítja a motortól.

A csapat három különböző tesztet hajt végre az autókkal: az első egy 400 méteres gyorsulási verseny, a második egy repülőrajtos sprint (50 mérföldes tempóról), míg az utolsó egy fékteszt (70 mérföld/óráról). Bár elsőre egyértelműnek tűnik mindegyik párbaj végeredménye, meglepetést okoz az egyik menet.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal