Attraction Látványszínház

18 videó
Az Attraction Látványszínház Produkció alkotta meg Magyarországon elsőként, és egyedülállóként népszerűsíti „fekete színház” műfajú táncszínházi produkcióját.
A társulat 2004-ben alakult Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz könnyűzenei popegyüttes koreográfusának és frontemberének vezetésével, egy Magyarországon új színházi műfaj megvalósítására. A Látványszínház egy speciális, trükkökre épülő fekete színház műfajú táncszínházi produkció. A fizika törvényszerűségeit semmibe véve emberek lebegnek a levegőben, testrészek kelnek külön életre és tárgyak mozognak az embertől függetlenül. A műsor, struktúráját tekintve több felvonásból áll. A felvonások külön-külön, vagy egymás után is előadhatók, így 5 percestől akár az 1 órás műsorig, francia humorral fűszerezett zenés táncos pantomimmal kiegészülve kerülhetnek színpadra.
Az Attraction Látványszínház Produkció társulata 12 főből áll, tagjai között a táncműfaj széles skáláját művelő előadóművészeket találhatunk: kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök dolgoznak a jelenetek színvonalas megjelenítéséért. Munkájukat a koreográfiát az igényesség és a maximalizmus jellemzi, fellépéseikre a profizmus jellemző. Hihetetlen pontossággal, teljes koncentrációval állnak színpadra, s a képi megvalósulás elkápráztatja közönségét. A képi megjelenítés és a zenei hangzás összhangja, az eszközök, formák, díszletek használatának többéves gyakorlata és tapasztalata, a testtudat és a társas toleranciával való együttműködése együttesen nyújtja a Produkció varázslatosságát. Figyelve őket, jelenetekben minden másodpercnek súlya van, a profi csapatmunka lélegzetelállító megjelenésének lehetünk szemtanúi. Minden egyes fellépést hatalmas siker követ. A csapatra már a világ számos országából felfigyeltek.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Hungarian Shadow Dancers - Britains got talent S07E01A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Tánc magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2013. április 14. Nézettség: 2,420

   


Videó megjegyzések

hétfő, 2013. április 15. 00:03
így kell ezt, gyönyörű!
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal