Az én lányom nem olyan

2 videó - 1937
Fekete-fehér, magyar romantikus vígjáték, 78 perc.

rendező: Vajda László
szereplők:
Tolnay Klári (Gitta, Hubay Péter lánya), Greguss Zoltán (Fekete Ferenc), Ráday Imre (Kalocsai Sándor), Rajnay Gábor (Hubay Péter), Gózon Gyula (kalauz), Sennyei Vera (Rózsi, bárhölgy), Kabos Gyula (Béla bácsi, Annie néni férje), Vizváry Mariska (Annie néni), Turay Ida (Katinka), Gombaszögi Ella (Gizi, Hubay Péter felesége), Várkonyi Zoltán (Pista)


Egy fiatalokból álló társaság egyik tagja, Ferenc régóta tetszik Gittának. Gitta családja nem nézi jó szemmel barátságukat, mert gazdagabb vőlegényt szánnak a lánynak Sándor személyében. Nem tudják, hogy Gitta és Sándor már ismerik egymást: amikor Ferit a lány apja eltanácsolta a háztól, őt bízták meg, hogy kettejük között a kapcsolatot fenntartsa. Feri erőszakosan viselkedik, de meg kell tapasztalnia, hogy Gitta nem az a könnyelmű lány, akinek hitte. Feri egyre ellenszenvesebb, Sándor egyre rokonszenvesebb Gittának. Mire a család megrendezi Gitta és Sándor ismerkedési estélyét, azok már rég szeretik egymást.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Az én lányom nem olyan (1937)-Tolnay-Turay-Kabos-8/1.aviA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez metacafe.com videó.
Segítség a metacafe.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2010. június 26. Nézettség: 32,272

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2011. november 6. 10:18
Miért nem megy le az egész film? Gabipapa51
hétfő, 2011. november 7. 16:07
...mert a you tube-n meg lehet nézni végig......
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal